Şimdi Ara

Balığım hastalandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin 2 yunus ciklet 1 tanede portakal ciklet balıgım var ve portakal diğerlerine saldırıyor diye araya cam koyduk bi şekilde yunuslardan biri camın arasından geçmiş ve portakalda onu görünce saldırmış gelip baktım yunus nefes alamıyor hızlı hızlı ağzını kapatıp açıyor dedim aha kesin portakal saldırdı. Baktım hemen bişeyi varm diye her tafaında izler ve yüzgeçlerinin ucunda beyazlamalar ve kısalmalar var bazı yerlerinde. Şimdi diğer yunus'a da bulaştı onunda yüzgeçleri beyazlamaya başladı Portakal'a geçmesini istemiyorum o benim için daha önemli NE yapmalıyım yardım edin lütfen ?? ACİL ( 1 gün öncesinde hiçbirşey yoktu hiçbirinde )

Orijinalden alıntı: felipeflex1

Arkadaşlar lütfen yardım edin 2 yunus ciklet 1 tanede portakal ciklet balıgım var ve portakal diğerlerine saldırıyor diye araya cam koyduk bi şekilde yunuslardan biri camın arasından geçmiş ve portakalda onu görünce saldırmış gelip baktım yunus nefes alamıyor hızlı hızlı ağzını kapatıp açıyor dedim aha kesin portakal saldırdı. Baktım hemen bişeyi varm diye her tafaında izler ve yüzgeçlerinin ucunda beyazlamalar ve kısalmalar var bazı yerlerinde. Şimdi diğer yunus'a da bulaştı onunda yüzgeçleri beyazlamaya başladı Portakal'a geçmesini istemiyorum o benim için daha önemli NE yapmalıyım yardım edin lütfen ?? ACİL ( 1 gün öncesinde hiçbirşey yoktu hiçbirinde )

Balık diğerleri ile uğraştığı için muhtemelen diğerlerinde oluşturduğu stres ve yıpranma payı yüzünden diğerleri mukozalarında zayıflama meydana gelmiş olabilir.
    Yakından net bi foto olaydı daha iyi anlaşılırdı. Bir gün deme bir günde binlerce balığın kırıldığı olaylar var. Balıklarına acil şifalar dilerim :)

• BlackGalleon kullanıcısına yanıt
    ACİL CEVAP LÜTFEN ÇOK MUTSUZUM ŞU AN....... Yunus balığım 2 dakikada bir yan yatıyor HATTA BAZEN TERS dönüyor ama sonra düzeliyor ( hastalıklı olan ) NE YAPACAM YARDIM ET ÖLÜCEKMİ
    bir süre beklet. sonra yeni balık ekle.

büyük ihtimal aşagıdaki resimdeki balıgın kuyrugu gibi olmuştur seninki. uçları püsküllenir.

Bu mesaja eklenen görseller:

Balığım hastalandı !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ördeklerim Soğuktan Hastalandı
    11 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum hastalandı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.