Şimdi Ara

Balicilerden bıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu buraya açmamın sebebi sadece birkaç şey hakkında bilgi almak aslında.

Öncelikle başımdan geçen olayı anlatayım. Bugün burada kız arkadaşımla cafeye gitmeyip burada kale denilen biryere gittik. eskiden baliciler vs çok olurdu fakat artık polis devriyesi ile azalmış hatta son zamanlarda hiç görmüyordum. burası küçük şehir tüm şehir o kaleden gözükür nerdeyse bizde aldık dürümümüzü çıktık oraya yeyip gidecektik. sonra balici geldi para istedi verdim gitsin diye fakat gitmedi kız arkadaşım haliyle korktu bayağı herneyse gönderdim bi şekilde. sonra polisi aradım geldi yanlarına gittim baktım adamı aşağı doğru (çarşının içine) gönderiyorlar. çözümü aşağı göndermek miydi? dedim polise evet başka bir çözüm biliyor musun şeklinde cevap verdi orada bayağ tartıştık. onun kimliğini sorgulaması gerekirken benim kimliğimi sorguladı.

Neymiş burası arka sokaklar dizisi değilmiş bu adama ne ceza verecekmiş. şimdi bana yaptı aşağı inecek başka birsine zarar verecek böyle bi mantık mı var.

herneyse çok uzatmak istemiyorum konuyu baliciler , tinerciler hakkında herhangi bir yaptırım yok mu ? bunun hakkında şikayetçi olamazmıyız ?

• yok
  • ankara mi orasi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetçi olabilirsin fakat yaptırımı yok. Baliyi.çekip sana zarar verirse işte o zaman içeri girer fakat o tarz insanların kaybedeceği bişey yok. İki balicinin sızdıktan sonra birisi diğerinin malafatı kesip poşette sallıyarak geziyordu polis götürmüştü. Lisedeydim o zaman adam kafam güzel hatırlamıyorum diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam yapabilcekleri hic bisey en fazla polislere ters giderse gozaltina alinir oda bi ise yaramaz polislerin yapabilecekleri bisey yok yaparsa onlarin basi yanar amerikan polisi olayi olsaydi iyidi

• Sen hangi akılla para veriyorsun moruk
    Para verdiğin için o başkalarına daha çok sataşacak vermeyip yollamaya çalışsaydın zaten onların kafası güzel üflesen uçarlar. Para vermeyin şu dilencidir balicidir her ne haltsa prim yapıyorlar sizden sonra çoğalıyorlar biz çekiyoruz

• Doveceksin sonra o nefsi mudafaa diyeceksin gg wp iyi forumlar.

• Benim de baliciyim sen kime laf atiyosun + bloq

• Baliciden çok suriyelilerden çekiyoruz biz ne yapalım?

• Balici degildir o balici olsa duramassin

• quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Sen hangi akılla para veriyorsun moruk
    Para verdiğin için o başkalarına daha çok sataşacak vermeyip yollamaya çalışsaydın zaten onların kafası güzel üflesen uçarlar. Para vermeyin şu dilencidir balicidir her ne haltsa prim yapıyorlar sizden sonra çoğalıyorlar biz çekiyoruz

Yanıma 3 defa geldi ilk geldiğinde kafası güzel değildi param yok dedim yolladım ama son geldiğinde kafası iyiydi evet üflesen uçarlar fakat dediğim gibi burası küçük şehir ben orda vursam bayılırdı zaten ama onun evi benim evimin 2 üst sokağında boşuna neden başıma bela alayım ?. birde kız arkadaşım olduğu için çok uğraşmak istemedim verdiğim parada 30 krş birşeydi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Sen hangi akılla para veriyorsun moruk

Yanıma 3 defa geldi ilk geldiğinde kafası güzel değildi param yok dedim yolladım ama son geldiğinde kafası iyiydi evet üflesen uçarlar fakat dediğim gibi burası küçük şehir ben orda vursam bayılırdı zaten ama onun evi benim evimin 2 üst sokağında boşuna neden başıma bela alayım ?. birde kız arkadaşım olduğu için çok uğraşmak istemedim verdiğim parada 30 krş birşeydi zaten

Anladım kız olunca cidden problem

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Balici degildir o balici olsa duramassin

Balici hocam tanıyorum daha doğrusu bali içer , içki bulursa içki içer, esrar içer vs vs. ama gördüğümde elinde bali vadı çekiyordu
  • quote:

Merhaba arkadaşlar konuyu buraya açmamın sebebi sadece birkaç şey hakkında bilgi almak aslında.

Öncelikle başımdan geçen olayı anlatayım. Bugün burada kız arkadaşımla cafeye gitmeyip burada kale denilen biryere gittik. eskiden baliciler vs çok olurdu fakat artık polis devriyesi ile azalmış hatta son zamanlarda hiç görmüyordum. burası küçük şehir tüm şehir o kaleden gözükür nerdeyse bizde aldık dürümümüzü çıktık oraya yeyip gidecektik. sonra balici geldi para istedi verdim gitsin diye fakat gitmedi kız arkadaşım haliyle korktu bayağı herneyse gönderdim bi şekilde. sonra polisi aradım geldi yanlarına gittim baktım adamı aşağı doğru (çarşının içine) gönderiyorlar. çözümü aşağı göndermek miydi? dedim polise evet başka bir çözüm biliyor musun şeklinde cevap verdi orada bayağ tartıştık. onun kimliğini sorgulaması gerekirken benim kimliğimi sorguladı.

Neymiş burası arka sokaklar dizisi değilmiş bu adama ne ceza verecekmiş. şimdi bana yaptı aşağı inecek başka birsine zarar verecek böyle bi mantık mı var.

herneyse çok uzatmak istemiyorum konuyu baliciler , tinerciler hakkında herhangi bir yaptırım yok mu ? bunun hakkında şikayetçi olamazmıyız ?

Giresun ?

• Polisin arka sokaklar cevabi cok iyiymis

• quote:

Orijinalden alıntı: xMack

yok hocam yapabilcekleri hic bisey en fazla polislere ters giderse gozaltina alinir oda bi ise yaramaz polislerin yapabilecekleri bisey yok yaparsa onlarin basi yanar amerikan polisi olayi olsaydi iyidi

Bir yaptırım olmaması trajikomik bir olay. Bir çözüm bulmak gerekiyor bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: keybLoggerx

quote:

Merhaba arkadaşlar konuyu buraya açmamın sebebi sadece birkaç şey hakkında bilgi almak aslında.

Giresun ?

Kırşehir hocam

@sentus

• keşke kızı balicinin üzerine iteleyip kaçsaydın hata sende kardeş
  • sadece türkiyede yok bu tipler EVRENSEL ne yazıkki.Ne bileyim dilenciyi vuran amerikalılar kim bilir ne yapardı bu tiplere...
  • Bunun bi çözümü yok maalesef polisin yapabilecegi bisey yok ki karakola götürse ne olacak bu tarz insanlara yapilmasi gereken kamplar kurulacak hepsi uzman doktorlar ve bakicilar altinda rehabilite edilecek,şu da var kafaları güzelken hicbiseyin farkinda degiller bulasmamak lazım bıçağı boğazına bile vurur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.