Şimdi Ara

Baldur's Gate Serisi ve DLC'ler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar. RPG oyunlarına yeni heveslenmiş birisi olarak internet ortamında adını çokça duyduğum Baldur's Gate oyunlarını satın aldım. Hatta paket dahilinde Icewind Dale ve Planescape oyunlarınıda elde etmiş bulunmaktayım. Bazı oyunlarda Türkçe dil desteği bulunurken bazı oyunlarda ne yazikki böyle bir seçenek yok. Benimde bu husustan yola çıkarak bilgi almak istediğim birkaç konu var..

BG Enhanced Edition bilindiği üzere DLC'leride dahil tamamen Türkçe dil desteği ile geliyor. Sanırım bu oyunu oynarken herhangi bir problem yaşamayacağım fakat BG2 Enhanced Edition'da Türkçe dil seçeneği olmadığı için özellikle diyalog kısımlarında epey bir başım ağrıyacak gibi.. BG1 - BG2 ve DLC'leri dahil ederek soruyorum; serinin hikaye anlatımını bozmayacak şekilde BG2 oynamasak kopukluk olur mu? İlla oynamam gerekiyorsa da yine DLC'leri de dahil edersek sıralamayı ne şekilde yapmam gerekiyor?

Yani uzun lafın kısası, Türkçe dil desteği olmadan oyunu oynayabilmek mümkün mü yoksa şimdiden Türkçe-İngilizce sözlüğü kenarda hazır tutmam lazım mı

• Baldur's Gate 2, 2000 yılında çıkmış olmasına rağmen hala çoğu "Tüm Zamanların En İyi Rpg Oyunları" listelesinde 1. gösterilebilen bir oyun,oynayalı üzerinden baya zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama bir dene derim.

Oyunların Dlc'lerle Beraber Kronolojik Sırası:
    1-Baldur's Gate 1
    2-Siege of Dragonspear
    3-Baldur's Gate 2: Shadows of Amn
    4-Throne of Bhaal
    Black Pits Dlc'lerini oynama bile bence aşırı gereksiz,hikayeyle zaten alakaları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok333 -- 3 Ağustos 2020; 14:57:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok333

Baldur's Gate 2, 2000 yılında çıkmış olmasına rağmen hala çoğu "Tüm Zamanların En İyi Rpg Oyunları" listelesinde 1. gösterilebilen bir oyun,oynayalı üzerinden baya zaman geçti tam hatırlayamıyorum ama bir dene derim.

Oyunların Dlc'lerle Beraber Kronolojik Sırası:
    1-Baldur's Gate 1
    2-Siege of Dragonspear
    3-Baldur's Gate 2: Shadows of Amn
    4-Throne of Bhaal
    Black Pits Dlc'lerini oynama bile bence aşırı gereksiz,hikayeyle zaten alakaları yok
    Bahsettiğim gibi oyunların hepsini satın aldım kütüphanede bekliyor öyle BG1 ve Siege of Dragonspear Türkçe olduğu için zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum fakat BG2 ve Throne of Bhaal biraz yorucu gelebilir.

• HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    Ben İngilizce oynamıştım,Siege of Dragonspear'da Türkçe yok diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok333

Ben İngilizce oynamıştım,Siege of Dragonspear'da Türkçe yok diye biliyorum
    Enhanced Edition sürümü dahilinde BG1 ve DLC paketleri Türkçe. BG2 ve DLC'lerde maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor.
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.