Şimdi Ara

Baldo: The Guardian Owls {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

https://store.steampowered.com/app/1614890/Baldo_The_Guardian_Owls

Official Release Date Trailer - 12 Minutes of Exploration & Combat Gameplay - 13 Minutes of Town and Side Quest Gameplay

Baldo: The Guardian Owls {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}IGNyoutube
    Enjoy the latest gameplay trailer for Baldo: The Guardian Owls, the charming Zelda-like action-adventure that's coming to PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, and Apple Arcade on August 27. #IGN #BaldoTheGuardianOwls
    https://www.youtube.com/watch?v=GxcZ8J-cDtE
    Check out 12 minutes of gameplay in the town of Rodia from Baldo: The Guardian Owls, the upcoming Zelda-like with a gorgeous Studio Ghibli-esque art style that's coming soon to Nintendo Switch, PC, PS4, and Xbox One. #IGN #Gaming #Baldo
    https://www.youtube.com/watch?v=lBw-q7YSeB0
    Check out 13 minutes of gameplay in the town of Kidoge from Baldo: The Guardian Owls, the upcoming Zelda-like with a gorgeous Studio Ghibli-esque art style that's coming soon to Nintendo Switch, PC, PS4, and Xbox One. #IGN #Gaming #Baldo
    https://www.youtube.com/watch?v=Psi64TIZhg0

Naps Team'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği Baldo, Legend of Zelda benzeri grafik ve oynanış yapısı ile oldukça şirin ama bir o kadar da tehlikelerle dolu bir macera sunuyor. Zorlu bulmacalar ve zindanlar da oyunda bolca bulunmakta. Steam üzerinde ise Türkçe altyazı ve arayüz seçeneği ile çıkacağı da belirtilmiş.

Baldo: The Guardian Owls, 27 Ağustos 2021 de çıkışını gerçekleştirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 2 Eylül 2022; 14:17:58 >

• ben oyunu yeni fark ettim oyun çıkmış bile :) enteresan güzel bir oyuna benziyor, boyutu sadece 600 mb, "Bastion" oyununu benzettim ilk etapta grafikleri ve karakterleri de "Zelda" yı andırıyor, izometrik rpg sevenlerin bir şans vermesi lazım, ben bugün deneyeceğim inşallah, ayrıca oyunun TÜRKÇE desteği ile sunulması da ayrı bir güzellik

• Baldo, Steam de an itibari ile satışa açıldı ve 40 TL gibi oldukça güzel bir fiyatı var. Oyunda Türkçe dil desteği olmasının yanında sevenlerinin bu fiyatı kaçırmamasını öneriyorum, artma ihtimali yüksek. Çok ses getiren bir oyun da olmadığından sanırım oyun çıkmasına rağmen incelemeleri çıkmış değil ama yakında çıkacaktır.

Baldo: The Guardian Owls {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}store.steampowered.com
    Baldo: The Guardian Owls on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1614890/Baldo_The_Guardian_Owls
  • Baldo: The Guardian Owls {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe}

oyunu kurdum, oynanış ve atmosfer hoşuma gitti, fable - zelda - bastion gibi oyunların havası var dinamikler gayet iyi, bakalım ilk izlenimim olumlu... yalnız hiç grafik ayarı yok oyunda çözünürlük bile bu ilginç geldi bana :) edit: oyun kısa yolu ayarlarından dpi etkinleştirirseniz masa üstü çözünürlüğünüzle aynı oluyor oyun çözünürlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Ağustos 2021; 16:25:59 >

• Oyunun Steam puan ortalaması an itibariyle %47, hakkında pek fazla inceleme yok ama oynayanlar genel olarak oyunbozan bug'lardan, optimizasyon problemlerinden bahsetmişler. Oyunu hem tasarımından hem de Türkçe dil desteğinden ötürü bir süredir bekliyordum. Sanırım bir süre daha düzeltmelerini bekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

Metacritic de de her platformda critic puanları olmamasına karşın kullanıcı puanları da yerlerde. Üzüldüm açıkçası. Hem görselliği çok tatlıydı hem de yaklaşık 10 senedir oyun üzerinde uğraşıyorlardı. Demek ki oyunun mekaniklerinde vs büyük sıkıntı var.

• Baldo'nun bugün itibari ile critic incelemeleri geldi ve açıkçası oldukça kötü olduğunu söylemek gerek...

Nintendo Life - 40/100

TheXboxHub - 50/100

IGN - 40/100

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Böyle hoş grafik stilli ve Türkçe oyunun ziyan olmasını görmek üzdü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım oyunun tutulmamasının sebebi zor olmasından kaynaklanıyor. Oyunda şu an 6. saatim. İnsanın üstüne görevler neredeyse yığılıyor. Gerek ana görevler olsun gerek yan görevler olsun. Görevlerin çok olması negatif bir durum oluşturmuş. Oyun görsel açıdan çok güzel gözüküyor ama oyuncunun hiçbir şekilde elinden tutmuyor. Oyunun zorluğu PlayStation 1'deki oyunlar gibi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.