Şimdi Ara

Balayı Oteli Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 28 Eylül'deki düğünümün ardında balayı tatili yapmak istiyorum ancak Antalya taraflarını çok bilmediğim için yardımınıza ihtiyacım var.Ets turdan balayı otellerini araştırdım otel yorumlarını falan okudum kafam çok karıştı.Mesela biri otelin denizi kötü diyor biri çok iyi diyor birinin dediği diğerini tutmuyor.Yemekler de aynı şekilde herkes ayrı telden çalıyor.Deniz ve yemek konusuda benim için en önemli iki şey.Yemekler lezzetli denizi de temiz ve plajı güzel olsun istiyorum. Bu kriterlere uyan otel tavsiyeniz var mı , birde Belek , Kemer , Alanya gibi tatil yörelerinden hangisini tavsiye edersiniz başka tavsiyeleriniz varsa onları da duymak isterim.

    Edit: Bütçeyi yazmayı unutmuşum, max. 7500 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 19 Ağustos 2019; 9:48:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bütçe kısmını bilemediğimden net bir yorum yapamıyorum şu otel bu otel diye. Ben 5 6 Yıldır ölüdeniz bölgesine gidiyorum bekarken de evliyken de balayında o bölgeyi tercih ettim.Antalya bölgesini sevmiyorum. Muğla bölgesi bana daha cazip geliyor.Gezilecek yer ÇOK Ve tekne ile turlar ile açıldıktan sonra gideceğiniz KOY ve yüzülecek bölgeler gerçekten CAM GİBİ VE TEMİZ ! haricinde zaten araba veya doşmuş ile ulaşım sağlayacağınız koylar mevcut insanın az olduğu vs vs .... Öncelikle kaç gün gideceksiniz ? Muğla ölüdeniz bölgesinden misal örnek verirsem Çook güzel oteller mevcut fakat denize sıfır kendi sahili olan 1 2 otel var, harici yok. bazı yüksek yıldızlı oteller KUMBURNU kısmında plaj satın alıp müşterilerini kendi servisleri ile o bölgeye götürüyorlar, ulaşım sağlıyorlar ücretsiz. Size tavsiyem biraz geç kalmış olsanız da rezervasyon yapmaya ARACI KURUMLARI ARADAN ÇIKARTIN. ETS VS. A Bölgesinde ki otelleri oturun kendiniz eşiniz ile araştırın hem yorumlara dikkat ederek hemde zevkli şekilde fikir alışverişi yaparak birbirinizle. En zevkli yanı budur bence. SONRASINDA OTELİ BİZZAT SİZ ARAYIN ARACI KURUMLARI ARAYA SOKMADAN. Çünkü onlarda para kazanacak bir kısım komisyonu onlara da veriyorsunuz... O PARAYLA Başka aktivite yaparsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrec6

    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bütçe kısmını bilemediğimden net bir yorum yapamıyorum şu otel bu otel diye. Ben 5 6 Yıldır ölüdeniz bölgesine gidiyorum bekarken de evliyken de balayında o bölgeyi tercih ettim.Antalya bölgesini sevmiyorum. Muğla bölgesi bana daha cazip geliyor.Gezilecek yer ÇOK Ve tekne ile turlar ile açıldıktan sonra gideceğiniz KOY ve yüzülecek bölgeler gerçekten CAM GİBİ VE TEMİZ ! haricinde zaten araba veya doşmuş ile ulaşım sağlayacağınız koylar mevcut insanın az olduğu vs vs .... Öncelikle kaç gün gideceksiniz ? Muğla ölüdeniz bölgesinden misal örnek verirsem Çook güzel oteller mevcut fakat denize sıfır kendi sahili olan 1 2 otel var, harici yok. bazı yüksek yıldızlı oteller KUMBURNU kısmında plaj satın alıp müşterilerini kendi servisleri ile o bölgeye götürüyorlar, ulaşım sağlıyorlar ücretsiz. Size tavsiyem biraz geç kalmış olsanız da rezervasyon yapmaya ARACI KURUMLARI ARADAN ÇIKARTIN. ETS VS. A Bölgesinde ki otelleri oturun kendiniz eşiniz ile araştırın hem yorumlara dikkat ederek hemde zevkli şekilde fikir alışverişi yaparak birbirinizle. En zevkli yanı budur bence. SONRASINDA OTELİ BİZZAT SİZ ARAYIN ARACI KURUMLARI ARAYA SOKMADAN. Çünkü onlarda para kazanacak bir kısım komisyonu onlara da veriyorsunuz... O PARAYLA Başka aktivite yaparsınız.
    Cevabınız için teşekkürler, yazmayı unutmuşum bütçe en fazla 7000-7500 tl civarı olacak. Muğla tarafını ben de daha çok seviyorum ancak eylül sonu ekim başı deniz serin olabilir diye düşünüyorum riskke girmek istemedim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.