Şimdi Ara

BAkımdan ve resetlerden Sonra BOsslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: numand

çıksında kekuri dünya gözüyle görem bi yaw hiç görmedim oyun içinde kesmek nasip olmadı hiç hep resimlerde rüyamda orda burda ama bide serverda kessem nolur boş çıksın iki söver otururuz ama ben kekurikekakuka yı kesmek istiyom cafede arkadaşlarla konuşuyoz millet arkamdan konuşuyomuş 61 olmuş daha bi kekuri kesmemiş sünnet olmak gibi bişey bu benim için

• quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

Her server'lar kapanıp acıldığında öyle oluyor.

demek warior ii kullanmaz he hey allahım
  • kekurikekukaka bi çıkmadı yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

serverlar reset yediginde Butun boslar aktif olmaz

$u sekilde anlatayim (benim bildiklerim)

Butun boslarin bi re-spawn olmasi yani start almasi var oyunda dogmasi diyelim buna biz Server Reset atildiginda, bakimdan sonra acildiginda vs vs bunlar degismez server bir kere acilip kapansin , zaman araligi sifirlaniyor yani Oyun tamami ile Sifirdan basliyor, oyunun icindeki kodlarda ilk start esnasinda neler var ?

bakira shaula lycaon lobo anteras lupus bishop vs vs vs ....

ama mesela bir Hq Sq Troll King Talos gibi bazi degisik boslar starttan sonra bir sure var bu 1:47 dk gibi o kadar sure gectikten sonra re-spawn oluyor ardindan her bosun bir re-spawn time i suresi var yani zaman araligi bunu denedim ve gordum bazi boslarin cikma saatleri varmidir diyenler var. aslinda cikma saatleri var ama duzenli degil .

mesela su sekilde alin konuyu Anteras ibekliyeceksin anteras cikacak ve kronometreni calistiracaksin. kronometreni calistirdigin andan sonra kes veya kesme o senin bilecegin is ardindan artik 24 saatmi 48 saatmi bilemem yine beklersin ve kronometreyi durdurursun ve zaman araligini bulmus olursun

Cz-Bowl da bir cok Boss un Re-Spawn time ini biliyorum her zaman ciktiktan sonra bilgisayarimda zaman araligi tutup loglar halinda almistim. bu sebeple para sikintisi cekmememin tek sebebi desek dogru olur.

SenS den yine yararlı bilgiler

Sorun anlatayim mezarami goturucem bu bilgileri

zaman buldukca forumla ilgileniyorum 'saol' demeniz bile yetiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.