Şimdi Ara

Bakan Varank, TOGG'un seri üretimi ve yurt dışına satışı için tarih verdi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
11.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşallah yapılır ve yollarda görürüz. Bir yerden başlanması gerekiyor. Zamanında Devrim arabasına sahip çıkılsaydı şu an ülke çok başka bir durumdaydı. Devrim, Hyundai'nin ilk aracından daha önce yapılmıştı. Buradan pay biçin işte. Ama bu işin siyasi bir malzeme haline getirilmeden, her kesimin desteği ile yapılması şart.

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Maaşlar yatmış bakıyorum, hepsini harcama, kenarda biriktir şimdiden. Seçimden sonra yurt dışına kaçmak için lazım olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaykura bile zarar ettiren devlet togg ile para mı kazanacak ? koltuk sevdası uğruna yine olmadık yerlere para harcanıyor. bunların gözünde insan canının bir değeri yok. siz bunlar için koca bir hiçsiniz. refah seviyeniz veya yaşam kaliteniz zerre umurlarında değil anlayın artık. bir asgari ücretli bu togg'u nasıl alacak ? hiç bunu düşünen oldu mu ? ülkede düzgünce beslenen adam yok iken araba üretmek bana fazlasıyla saçma geliyor. cari açığın kapatacak sıkı bir ekonomi politikası yürütülmesi gerekirken, milyon yıllık devlet aklı yine bildiğini okuyor. dolar 9tl olmuş; telefona, giyime, beyaz eşyaya, mobilyaya, kısaca hiç bir şeye güç yetmezken togg ile gurur duyanlar bu dediklerime bir cevap versinler bakıyım. bu ülkede 12 milyon insan asgari ücretle çalışıyorken araba üretmeye kalkmak akıl tutulmasından başka bir şey değil.


    anne babanın asgari ücretle çalıştığını varsayalım. evleri kira olup, 2 de çocuk okutuyorsa togg'a nasıl sahip olabilir ? bir akp'li gelip bunu açıklasın.


    dzt: ulan omurgasızlar, bu kadar yazının arasından yanlışlıkla 12 yerine 45 yazmama takılmış. mesele sayı mı yoksa vatandaşın kolay ulaşıp ulaşamayacağı mı ?


    1 ocak tarihinde brüt asgari ücret tablosu. dikkat edin brüt net değil. 1 ocak tarihinde dolar 7.40 küsürdü. 7.40 diyelim. 2825/7.40=382 dolar yapıyor. bugün 2825/9=314 dolar yapıyor. 68 dolar nerede? 68x9=612 TL nerede ?


    YATACAK YERİNİZ YOK OMURGASIZLAR.

    Bakan Varank, TOGG'un seri üretimi ve yurt dışına satışı için tarih verdi

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 13 Ekim 2021; 12:10:5 >




  • Şunu yaptık, bunu yaptık diyecekleri bir şey olmayınca yine yerli milli uçak araba falan filanları gündeme getiriyorlar.

  • Pc.programcı kullanıcısına yanıt

    Gerçekten üretmek isteselerdi Honda'nın boşalttığı Gebze'deki tesisi devralırlardı. Maksat seçim kampanyası olsun, torba dolsun.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.