Şimdi Ara

......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radikal ve Sert -- 14 Mart 2026; 16:59:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir şey değil.

Hayatında vergi ödemeyen, verginin ne olduğunu bilmeden başkalarının sırtında yaşayanlar bayılmıştır tabi bu habere.

Ne sağlık, ne eğitim, ne elektrik, ne doğalgaz, ne akaryakıt... devlet hiç bir şeyi karşılamaz, vergi ödeyen çalışanlar karşılar, birileri de propagandasını yapar. Cahil cühela 70-80 iq’ları ile bunu anlayamadı hala.

Adamlar vasıfsız, okumamış, kendini geliştirmemiş, elinden işe yarar bir şey gelmiyor... üç kuruş gelir vergisi ya ödüyor ya ödemiyor (asgari ücretli onu bile ödemiyor) beleşi görünce sevinir tabi. Ben kendimi geliştirip iyi bir işte çalışabilmek için uğraşayım, sonra da cezalandırır gibi maaşımdan her ay150 binin üzerinde gelir verdisi kesilsin. Birileri de teşekkür etsin. Cahile, vasıfsıza, beleşçiye ne güzel memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 5 Mart 2026; 13:26:11 >

Hocam ben pastane büfe ortası bir dükkan sahibiyim her ay belediye bakanlıklar ve maliye üçgeninde güzel güzel öpülüyorum. .Şişlinin ortasında 25 liraya simit 30 liraya poğaça satıyorum.İnsanlar bana emekli maaşımız artmadı asgari ücret alıyoruz bunu nasıl alacağız diyorlar.Ama bu kesimin ödediği vergi devede kulaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kılıçdaroğluna yok mu teşekkür

Bu popülist yaklaşımın bir bedeli olacaktır.

Emin olun başka yerden kitleyeceklerdir.

"Bu kesim" dediğin emekli insanlar, sen daha portakaldayken bu ülke için çalışıp vergi ödediler.

Şimdi de ödedikleri emeklilik primlerinin karşılığında maaş alıyorlar.

Buna rağmen en vahşi "dolaylı vergi" sistemine sahip ülkemizde, yandaşlıkla ayda milyonlar kazanandan belki de daha fazla vergi ödüyorlar.

Çünkü bu cenah, evindeki hizmetçinin maaşını bile vergiden düşüyor.

Yanlış hedef tutuyorsun. Malumları vergi konusunda hedefine alman lazım, gariban emekliyi değil.

Orta sınıf ve küçük esnafın sırtından geçiniyorsunuz

50 kuruşa mal ettiği çayı 30 TL.ye satan küçük esnaftan mı bahsediyoruz, ya da tabağını 10 TL.ye mal ettiği etsiz yemeği 150 TL.den satan orta sınıf esnaftan mı bahsediyoruz.

Vahşi kar marjı ile bu saydıklarının bir çoğu zaten vatandaşın sırtından geçiniyor.

Yanında çalışanları normal çalışma süresinden saatlerce fazla çalıştıran, sigortasını yapmayan, sömüren kitleden mi bahsediyoruz.

Üstelik fiş, fatura verdikleri yok.

Yaşattıklarını yaşamadan ölme.

Umarım emekli olduğunda yeni yetmeler seni doyasıya aşağılar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.