Şimdi Ara

Bakan'dan sigara içenlere bir kötü haber daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bir kötü haber daha geldi. Bakan Koca, tütün ürünlerinin kullanıldığı tavanı açılır kapanır alanların artık "kapalı alan" olarak kabul edileceğini, yönetmelikle bu tanımlarının yeniden belirleneceğini bildirdi.

    Tütünle mücadele kesintisiz devam ediyor

    Tütünle mücadeleyi kesintisiz devam ettirmek istediklerini vurgulayan Koca, "Vatandaşımızın temiz hava alma hakkını güvence altına almak gerektiğine inanıyoruz. Bu çerçevede bugün de gündeme giren tek paket uygulamasıyla markanın yüzde 5’i geçmediği ve cazibenin özellikle devre dışı kaldığı tek paket uygulamasına geçilmiş oldu." dedi.

    Açık alanı daha net tanımlayacağız


    "Bu çerçevede gençlere ve kadınlara yönelik daha etkili bir yaklaşım içinde olacağız. Kapalı ve açık alan tanımı vardı. Bu açık alan tanımının tavanı açılır, kapanır sistemlerin çok istismar edildiğini ve kapalı alan olarak kullanıldığını görüyoruz.

    Bununla ilgili önümüzdeki haftalar bir düzenlememiz olacak. Açık alanın daha net tanımlandığı 'açılır kapanır' tarzında olmadığı ve vatandaşın yüzde 70’inin sigarasız, dumansız ortamı aradığı bir ortamda genelde arka taraflara yönlendirildiğini önde daha manzaralı yerlerin sigara içen kesime ayrıldığını görüyoruz.

    Açılır-kapanır tavanlar da kapalı sayılacak

    Bunu daha net ayrıştıran açık alanı tanımlayan açılır-kapanır tavanların da kapalı alan olarak tanımlandığını gösteren bir yönetmelik düzenlemesi önümüzdeki haftalarda yapılacak.


    KAYNAK







  • Dunya sigaradan temizlense cok guzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isletmeler musteri kaybeder. Sigara icen birisi olarak bu tarz yasaklari bende destekliyorum. Yasaklansin. Ama dedigim gibi zaten cogu isletme krizden dolayi sallantida. Ufak da olsa zarari olur ekonomiye
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir yorum. %100 katılıyorum. Düzgün havalandırma sistemi olsa bu sorunlar yaşanmaz aslında. Çok güzel havalandırmalar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.