Şimdi Ara

Bakan açıkladı: Yerli otomobil 500 km menzil ve rekabetçi bir fiyatla gelecek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
18.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar oyuncağa çevrilmez bir konu. Hangi şirket üretiyor bunu? Şirket kurulur ama o kadar pazar payı olan markalar ürettirmez. Türkiye piyasaya araba süremez. Zaten şirket yok ortada. Bakan çıkıp üreteceğiz diyor. Bunun üsulü bu değil. Bakan yasal yolları açar. girişimci de şirketi kurar ve üretim aşamasına geçer. Açık ve net tribünlere oley çektiriyorlar.

  • uahhaahahahahahahahah

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    Tuvalete gitmek dışında bir şey üretmeyen hükümet düşmanları fazla mesai yapmış.

    Hükümet inşaat dışında ne üretmiş? Sayarmısınız?

    Eğitim bitmiş,

    liv okulları, era kolejleri, hasan süper eğitim kurumları vs nerde devlet okulları? Nerde Wc lerini temizletemeyen hükümet ? Fetöden bir sürü okul devralındı hepsi ama hepsi imamhatip. İmamhatiplerde sınıflar 10-11 kişi öğretmen yok. normal orta okul yada liseler de(çok az kaldı) sınıflar 50-60 kişi. Bu mu üretmek?

    Çocuğunu ÖZel okula veren zengine para vermek nedir? O parayla yeni okul yapsana? Neden yapmıyor! yandaş okullar para kazansın diye değilmi?



    Sağlık bitmiş,

    Numune, cerrahpaşa, şişli etfal, vs. Hepsi pislikden kalabalıkdan dökülüyor? Nerde devlet? Haberimi yok.? Muayeneler en erken 20-25 günde alınıyor. Tanı yöntemleri için 4-5 aya gün veriliyor?

    Kuledibi göz hastanesinde eşime 16 ay göz ameliyatı sırası verildi.

    Dünyagözler bilmemne gözler, medipol mega hastaneler!!! Bilemem ne parklar!! Bunların paraları devletten çok mu? Nasıl bu yatırımları yapıyorlarda devlet arazisi bahçesi geniş eski hastaneleri yenileyemiyor?

    Neden yenilesin, özeller nasıl para kazanacak? Neden hastane ücret tarifelerine devlet müdahale etmiyor. Hastaneler kafasına göre ücret belirler ise SGK desteği ne işe yarar? örneğin doğum 2000 tl. Sgk nın %50 sini karşılıyacağı yönünde kanun çıktı. Hastane doğum ücretini 4000 tl yapıyor. 2000tlsini vatandaştan alıyor. 2000 tl sinide devletten alıyor!!! el insaf bu hangi vicdana sığar? ve bundan haberleri yok değil mi? tabi tabi..
    çiftlik banklardan da haberleri yok!



    Tarım bitmiş,

    Bakliyatdan tut gübreye kadar, üretim sıfır. Dana eti nin kğ su 50-60 tl, ortalama günlük 70-80 tl ye çalışanlar nasıl et alabilir. ? Yerli Tarımsal üretim olmadan fiyatların düşmeyeceği belliyken, ithalat yolları daha da açılıyor neden? Birileri para kazansın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 27 Mart 2018; 8:32:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • He canim he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı ne olacak acaba ?
  • Twizy gibi günlük şehir içinde kullanabileceğimiz küçük araçlar üretseler hem trafik hafifler hem de ucuza yerli bir ürün almış oluruz.
  • Her satılan araçtan, vergiler sayesinde bir araç parası da devlete giderken,neden yerli otomobil üretmek için uğraşırsınız?
    Fabrika yok,ceo yok, tesis yok..ohhh miss işte.. ne gerek var bunca yatırıma.

  • Jet fadilin imza işine donmesin de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rekabetçi bir fiyat dediklerinde muadilleriyle aşağı yukarı aynı fiyat olacağını geçmişteki tecrübelerimden rahatlıkla anlayabiliyorum.yine çok yazık oldu güzel hayallere,çok üzücü halkımız için .//



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 27 Mart 2018; 14:27:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redferrari

    2018 11 ay son çeyrek illimünatik dolar tahminleri;

    $ 4,60

    € 5,40

    vatana millete sela dinlemelerini tavsiye ederim

    ,, ayrıca seçimlerede yaklaşacağı için partilerin birbirlerine çamur atma yarışmasında ekonomiye sıra gelmeyecektir, lütfen oylarınızı sabit partilere gönderelim, başka parti gelirse fuzili masraf çıkartmasın , araç değişimi ben onun oturduğu koltuğa oturmamcılar,, kotuk yenileme,, gibi masraflar gelir,,

    Hocam bu gidişle ileride herşeyimiz milli ve yerli olacak dolar yuro filan takip bile etmeyecez hayırlısıylan inşallah. Zaten amaçta bu dolar 5 lira olduktan sonra anca kuzey kore küba filan kafasıyla yönetilmemiz gerekicek




  • Elle tutulur bir araç ortaya koyabilirlerse yeter sayıya ulaşana kadar ÖTV ve KDV almazlarsa bu iş olur. Evet tesla mucizesi beklemiyoruz ama ortaya çıkan ürünü bütün taksi şöförleri alsa iyi bir başlangıç olurdu.
    Tabi, araçlar yollara girmeden önce hızlı şarj istasyonlarının tüm türkiye için tamamlanmış olması gerekir.
    Hızlı şarj istasyonları için de elon musk ile anlaşma yapılabilir. Devletin ürettiği yerli araçlardan ve tesla araçlarının şarjları için ücret alınmayabilir (ayrıca tesla araçlarının ülkeye girişinde kolaylıklar sağlanabilir) yada diğer ithal araçlara göre belli oranda daha az bedel ödenebilir.

  • Rekabetçi fiyattan kasıtları sanki

    Ital arabalara "vestel" vergisi gibi bir fazlalık ekleyip

    Yerli arabayı ucuz gösterecekler gibimd geliyor

  • askerdeyken arkadaşımın bana bi lafı vardı "sen ölmeyi bayılma zannediyon galiba" diye çok gülerdik. bu da böyle bir anım.
  • Rekabetci fiyat: 200.000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fedöcüler kıskanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra bir uyandın, donda ıslaklık.....
  • Haber Editörü kardeş; Siparişi nereye veriyoruz??
  • Kandırılmaktan pişman olmayan bir millet mi olur? Öyle ise devam... u-mut.

    Diğer yarı uyanıncaya kadar hepimiz yanacağız.

    Diğer yarının (baya bir uyanan oldu gerçi ama 15+yıl geçti) kendi cebini tutacağı yere iktidarı tutması çok garip değil mi?

    Milli tokat yemeyin. Tokatlama da devrim. Bir oradan bir buradan. Nasıl olur kandırılmayız? Nasıl olur da soyulmayız? ömrümüz bu ülkede hep bunları kontrol etmekle mi geçecek. Benzin bak 6lira oldu. Ne dedim zamanında ? Dedim ki; şimdi petrol varili 30 dolarken bunlar 4.5ten benzin satıyor. Yarın varil normal seyri 120-150 dolar olursa benzin 10 mu olacak?

    Milleti çok kötü seviyorlar dikkaT !!!

    ***Türk lirası adam dolandırma aracı olmuş*** Veriyorsun parayı dolandırıyorsun. 1yıl sonra bedeni teri paraya dönen adam bir bakıyor elindeki değer %50 değer kaybetmiş. Çalıştıkça ölmek kavramını hatırlatıyor. Tüm millet 1hafta erzağı alıp evden çıkmaması lazım. Dünya bile korkar !!!! İşte buna millet derim BEN !!! O zaman asgari ücret çıkar 3000e benzin düşer 2tlye.





  • bıktık bu haberlerden Teslanın iki katı menzil sunacak dese inanacak şakşakçı insanlar var.eğitimi yok bilgisi yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    b sınıfı arabaların full versiyonları 100-110 bin olduğundan beri rekabetçi fiyat olayına pek inanmaz oldum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.