Şimdi Ara

Baklava Fiyatları 2.000 TL'ye dayandı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 24 Eylül 2025; 23:2:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl devlet vücudu mahveden alkolün satışının önüne geçerek elde edilen gelirle vücudumuz için yararlı köprüler, otoyollar yapıyorsa aynısını baklavada da yapıyor.

Son üç yıldır 74 kiloyu koruyorum.
    Vki 19,6

Sabah istediğimi beygir gibi yerim.
    Öğlen motor freni yaparım. Bol sebze, et, meyve...
    Saat 16'da çayla 1 Altınbaşak (cia tohumlu)
    Ve gün kapanışı. Asla 16 dan sonra yemiyorum.

Pazar günleri uzun yıllardır devam eden üniversite grubuyla basketbol maçı.
    Başka spor yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 20 Eylül 2025; 19:16:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Yerini hiç birşey dolduramaz.

antep te tatlı fiyatları can yakıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doldurur.Abartıldığı kadar iyi bir tatlı değil.Aynı zamanda sağlığa çok zararlı.

3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baklava hastası değilim ancak az şekerli, ev yapımı baklavayı severim şahsen hele ki bir de baklava dilimleri inceyse çıtırsa yenir. Glikoz şuruplu, boğaz yakan o dışardan alınan baklavalar yenmez. Bilmiyorum o 2000 TL'lik baklavanın kalite nasıldır ama ev baklavasının kalitesine ulaşacağını sanmıyorum.

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Şu malum arkadaş şöyle bir 5-10 sayfa kendinden bahsetse de okusak. Zaten baklava bedava olsa da almazmış. Ben bundan sonra baklava alırsam Ebu Leheb gibi ellerim kurusun.

Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam imkaniniz varsa antep kocak baklavadan siparis verin, soylediginiz seyler kaliteli bir baklavada olmaz. Zamaninda yurt arkadaslarima 1-2 kilo baklava gorururdum, dusunuyorumda simdi olsa goturmezdim herhalde.

Baklavadan bikmis biri olarak, suan kaymakli ayva tatlisi, dondurmali irmik helvasi, keskul bana daha cazip geliyor. Tabi bunlari heryerde yenmez.

Dediğim gibi baklava hastası değilim ama iyisi varsa da yerim, ikram olur, bayramda misafirlikte vs varsa yerim. Ben sütlü nuriyeyi tercih ediyorum onun tadı daha iyi. Sütlü tatlıları şerbetlilerden daha çok tercih ediyor ve seviyorum. Aynen ayva tatlısı da iyidir. Dondurmalı irmik helvasını hiç denemedim, helvayı pek sevmem ama bir gün denerim. Keşkül güzeldir severim, sakızlı muhallebiyi de severim.

Bence Koçak değmez, ben çelebioğlu nu seviyorum.

küşleme kebaphan, imam çağdaş bayadır,

tahmis te şimdi baklava yapıyor.

Ama bence çelebioğlu değiller.

antepsan, ucuz satıyor. Ama fark hissediliyor.

katmer de 500e kadar çıkmış.

ayva tatlısı, iyi yapan veya yapıldıgı yeri bulmak çok zor. Satanlarda da Birim ücreti çok fazla. Kazık yani.

Dondurmali irmik helvasi denemediyseniz yiyin mutlaka ama dikkat edin, bazilari dondurmayi direkt ustune koyuyo, bazilari altina (haci serif gibi). Asil hali, aninda kavrulan sicak helvanin icine tas gibi maras dondurmasini gomuyorlar. Ustune hafif cikolata sosu, az biraz fistik vs.. o dondurma icinde hafif yumusuyo sicaginda.. Sicak ve sogugun bi arada oldugu nadir tatlardan.

Kocak guzel hocam ama epeydir yemedim antepte, yakinda gidecem, imamcagdasi hep overrated olarak gormusumdur, anca kuzenler flaan gelince onlari gotururduk. Fistikli antep katmerini hic sevmem, bu isin en iyisi bence kilistedir, bekan pastanesi, fistigi icine atip yagda yada firinda yakmaz, uzerine yeter miktarda doker, antep katmeri agirdir, kilisteki bu yerin katmeri cok hafif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Eylül 2025; 23:33:53 >
  • Alın malzemeyi evde yapın kendinizi kazıklattırmayın bu fiyatların açıklanabilir hiçbir tarafı yok.
    Düpedüz adam seviyorlar. Zaten bunların işleri eskisi gibi değil ilerde batar giderler.

Baklava fiyatı konusunda sağlıklı beslenmeden yağ oranından falan bahsediyor. Ahaberin dh şubesi.

Tatile falan gidecek olsam foruma bir kaç gün girmeyecek olsam daha ağır birş şey yazıp 3-4 gün tatil yapardım da şimdi girebilirim foruma o yüzden yazmıyorum.

poor favor dan bahsediyorsunuz sanirim.. Bosverin onu, daha sozunun arkasinda duracak karekter yok, boylesi birini ciddiye almaya onun seviyesiyesine inmeye gerek yok. Beni bloklamis, normalde konumu gormemesi lazim, gelip konuma yaziyor, blokladigi birinin konusuna bir insan niye yazarki.. Biraz karakter meselesi.

karaciğer yoran gereksiz ağır tatlı

insanın kanındaki şeker miktarı 1 küp şeker kadar 3-4 gram anca yani vücudun şekere ihtiyacı yok karaciğer durmadan şekeri yağa dönüştürmek için çalışıyor

1 ay şekeri bırak vücudundaki çoğu rahatsızlık enerjisizlik gidebilir

uzak doğuya bakın adamlar göbeksiz baklava gibi ağır şeyler yemezler yemekleri hafifdir

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.