< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 24 Eylül 2025; 23:2:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 24 Eylül 2025; 23:2:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AKP döneminde tarihe karışan eski Türkiye tatlarına Et dönerden sonra baklavayı da ekleyeceğiz..az kaldı |
|
baklavada bulunan şeker insanı hasta eder nasıl devlet vücudu mahveden alkolün satışının önüne geçerek elde edilen gelirle vücudumuz için yararlı köprüler, otoyollar yapıyorsa aynısını baklavada da yapıyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 20 Eylül 2025; 19:16:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yerini hiç birşey dolduramaz. antep te tatlı fiyatları can yakıyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doldurur.Abartıldığı kadar iyi bir tatlı değil.Aynı zamanda sağlığa çok zararlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
|
Şu malum arkadaş şöyle bir 5-10 sayfa kendinden bahsetse de okusak. Zaten baklava bedava olsa da almazmış. Ben bundan sonra baklava alırsam Ebu Leheb gibi ellerim kurusun. |
|
Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dediğim gibi baklava hastası değilim ama iyisi varsa da yerim, ikram olur, bayramda misafirlikte vs varsa yerim. Ben sütlü nuriyeyi tercih ediyorum onun tadı daha iyi. Sütlü tatlıları şerbetlilerden daha çok tercih ediyor ve seviyorum. Aynen ayva tatlısı da iyidir. Dondurmalı irmik helvasını hiç denemedim, helvayı pek sevmem ama bir gün denerim. Keşkül güzeldir severim, sakızlı muhallebiyi de severim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence Koçak değmez, ben çelebioğlu nu seviyorum. küşleme kebaphan, imam çağdaş bayadır, tahmis te şimdi baklava yapıyor. Ama bence çelebioğlu değiller. antepsan, ucuz satıyor. Ama fark hissediliyor. katmer de 500e kadar çıkmış. ayva tatlısı, iyi yapan veya yapıldıgı yeri bulmak çok zor. Satanlarda da Birim ücreti çok fazla. Kazık yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Eylül 2025; 23:33:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Baklava fiyatı konusunda sağlıklı beslenmeden yağ oranından falan bahsediyor. Ahaberin dh şubesi. Tatile falan gidecek olsam foruma bir kaç gün girmeyecek olsam daha ağır birş şey yazıp 3-4 gün tatil yapardım da şimdi girebilirim foruma o yüzden yazmıyorum. |
|
yıllardır yemiyorum canım bile çekmiyor karaciğer yoran gereksiz ağır tatlı insanın kanındaki şeker miktarı 1 küp şeker kadar 3-4 gram anca yani vücudun şekere ihtiyacı yok karaciğer durmadan şekeri yağa dönüştürmek için çalışıyor 1 ay şekeri bırak vücudundaki çoğu rahatsızlık enerjisizlik gidebilir uzak doğuya bakın adamlar göbeksiz baklava gibi ağır şeyler yemezler yemekleri hafifdir |
|