Şimdi Ara

Baka to Test to Shoukanjuu (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baka to Test to Shoukanjuu (2010)


    KONUSU

    Hikayemiz kısaca "baka" denen Akihisa Yoshii etrafında geçmektedir. Okul öğrencileri, yerleştirme sınavında aldıkları sonuçlara göre sınıflara ayrılmaktadır. Sınıf A -en üst seviyedeki sınıf- oldukça rahat, her türlü imkana sahipken, Sınıf F yıkık dökük bir sınıfta ders görmeye çalışmaktadır. Aslında oldukça zeki ve A seviyesinde olan bir kız öğrenci -Mizuki Himeji- sınav esnasında hastalanması sonucu Sınıf F'ye düşmüştür. Ayrıca bu sınıfta -Akihisa'nın ilk senesinde onun suç ortağı olan-, sınıfın başkanı Yuji Sakamoto' da vardır.

    Okulda yeni bir sistem geliştirilmiştir. Öğrenciler, aldığı notlarla güçleri belirlenen Varlıkları summonlayarak (yani çağırarak) başka sınıflardaki Varlıklarla dövüştürebilmektedir. Eğer güçsüz olan sınıf güçlü bir sınıfı yenerse, her türlü imkanlarını değiş-tokuş ederler (sınıfları ve gereçleri gibi).
    Sınıf F'de, bulundukları durumdan dolayı Çağırma Savaşları'nı başlatır.



    Bu ikilinin diyaloglarına hastayım









    İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 27 Mart 2017; 21:39:58 >







  • Bu kadar aptal,becekesiz,zekası"sıfır"olan bir kişi ve ona hayran iki güzel kız,sanırım kahramanımızda şeytan tüyü var

    En çok kahramanımıza bir de röntgenciye hayrandım
  • İzlediğim en komik animelerden bir tanesidir. Boş vakti olan sadece gülmek vakit geçirmek için seri arayan arkadaşlara tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.