Şimdi Ara

Bahçeşehir Yazılım ? Eskişehir Bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan birisiyim.Bu yıl 2.kez girdim sınava Bahçeşehir Yazılım Müh.%50 mi yoksa Eskişehir Anadolu Bilgisayar Müh. liğimi hangisi daha mantıklı ve neye göre belirtirseniz,yardım lazım.

• Ben Maltepede yazılım mühendisiyim. Seçerken İstanbul da bir çok büyük şirketler var 3-4. Sınıfta iletişime geçer okurken staj yaparim diye istanbulu seçtim. Tabi karar yine senin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyxmmeT

Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan birisiyim.Bu yıl 2.kez girdim sınava Bahçeşehir Yazılım Müh.%50 mi yoksa Eskişehir Anadolu Bilgisayar Müh. liğimi hangisi daha mantıklı ve neye göre belirtirseniz,yardım lazım.

senin sıralaman kaç bin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: animex4238

quote:

Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan birisiyim.Bu yıl 2.kez girdim sınava Bahçeşehir Yazılım Müh.%50 mi yoksa Eskişehir Anadolu Bilgisayar Müh. liğimi hangisi daha mantıklı ve neye göre belirtirseniz,yardım lazım.

senin sıralaman kaç bin kardeşim

300 k hocam.
  • Bahçeşehir yazılım senin için en iyisi ama lysye kadar otur biraz matematik fizik kas kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: animex4238

Bahçeşehir yazılım senin için en iyisi ama lysye kadar otur biraz matematik fizik kas kardeşim

Sağolasın tavsiyen için kardeşim.
  • quote:

Eskişehir öğrenciler için cennet, bilgisayar mühendisliğinin prestiji daha fazla, parasal anlamda daha fazla yük olmayacaksa eskişehire git derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul da kal, sonra pişman olursun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.