Şimdi Ara

Bahceli ve Erdogan arasinda ipler geriliyor: Bahceli'den Kavurmaci cevabi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana


    quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    Bahçeli resmen saçmalıyor.
    Rte dibine kadar haklı. Elemanın salıverilmesi masum olduğu anlamına gelmiyor. Rte ne yapacak ? telefon açıp şu adamı bırakın, şunu tutuklayın mı diyecek ? o zaman da yargıya müdehale var diye yaygara kopmayacak mı ? klasik rte düşmanlığı işte.

    FETÖ’cülerin sızdığı MKYK listesinden haber verin

    Kim FETÖcü, söyle de bu ülkeye büyük hizmet et. RTEnin bulamadığını sen mi buldun? hepsi FETÖcü olsa yine ikna olmayacasınız, çünkü tek derdiniz RTE. RTE de FETÖcü dersiniz. Sizi ikna etmek mümkün değil. Siz gidin CHP'ye sığının. AKPden size bir fayda gelmez. CHP iktidar olsun, FETÖyü temizlesin. Eğer RTE de FETÖcüdür mantığına gidiyorsa bu yol, yapacak tek şey budur....

    AKPliler kadar RTE düşmanı olamayacağını da görmüş olduk. RTEyi, FETÖyü korumakla suçluyorlarsa bu asalak AKPliler Fetöcülerden daha tehlikelidir. Ki RTEnin bunları da temizleyeceğini anladıklarında iğrenç iftiraya yapıştılar. Asalak AKPliler, RTEnin sırtından beslenen AKPlilerin hepsi temizlenecek. Zaten AKP içinde RTE düşmanı olmayan az adam [yönetici] kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Mayıs 2017; 17:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ITürkologI

    Basiretsiz Bahçeli, kendi düşen ağlamaz. Bunların sorumlusu sensin, Türklük için evet diye yırtınıyordun bekle anayasadan Türklüğü kaldıracaklar daha.

    +1


    Eee bunları Tayyipin değnekçiliğini yaparken düşünecekti, sen adam gibi muhalefet yapma, hükümetin yamuklarına ortak ol, halk sana muhalefet görevi vermesine rağmen sen git hükümet ortağı gibi davran, kendini kullandır, yetmiyormuş gibi diğer muhalete destek olacağına hükümetle bir olup muhalefete saldıran muhalefet partisi ol (dünyada eşini benzerini göremezsiniz), hükümetin adayının meclis başkanı seçilmesini sağla, seçtirdiğin meclis başkanı da her gün ülkenin kurucusuna sövsün sonra ortada milliyetçiyim diye dolaş,

    Bahçeli sana Hassii....tir diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurs@tz -- 25 Mayıs 2017; 18:10:25 >




  • Ne yaparlarsa yapsınlar adalet bir gün herkese lazım olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimiyetsiz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp eşittir fetö, fetö eşittir akp. Ikısı aynı kısıler oldugu ıcın kendı kendını yargılamasını beklemek hayalcılık olur. Sahte darbe yapıp baskanlık sıstemını getırdıler her sey kabak gibi ortada.
  • danışıklı dövüş işte..
  • Danışıklı.

    Birisi Devlet Bahçeli'ye talimat vermiştir ''YALANCIKTAN MUHALEFET YAP'' diye... Bahçeli'de işte gördüğünüz gibi YALANCIKTAN muhalefet yapıyor.
  • çek baba 180'i

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyy bahçeli sen kimsin!!! Atı alan Osmaniye yi geçti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahçeli her zamanki u dönüşünü yapıp ben öyle demek istemedim efendim der merak etmeyin.
  • Tiyatrodaki rolüne kaldığı yerden devam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurt disinda ogrenciyken parasiz kaldim. Okula ac ac ve otobuslere kacak binerek giderdim. Kiralik odamin parasini veremedim. O zamanlar ne oldugunu bilmedigim ama dindar olduklarini sandigim insanlar bana yardim etmek istedi. gelin bizim yurttta kalin. Para vermezsiniz dediler elimede zaman gazetesini tutusturdular,okumam icin. Begenmedim. Bi iste bir sey var diye kuskulandim. Ac olmama ve yardima muhtac olmam ragmen. Yani beni kandiramadilar. Peki bu ulkeyi yonetenler kandirildim diyerek isin icinden siyrildilar. hakkimi helal etmiyorum bu insanlara. Dogru degiller. Benim icin dindar degil dogru insan lazim> hangi dinden olursa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.