Şimdi Ara

BAHÇELİ VE DEVLET YÖNETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Mayıs 2001 tarihli gazeteler, ?Hükümet geldi-gitti? diye yazıyordu.
    Hükümette ?Med-Cezir? yaşanmasına yol açan olay;
    Kemal Derviş'in Türk Telekom yönetim kurulunun değiştirilmesini istemesiyle patladı...
    Bahçeli, ?Bu değişiklik de nereden çıktı? deyince Derviş, ?Sizin de imzaladığınız niyet mektubunda bu vardı? cevabını verdi.
    Bu cevaba sinirlenen Bahçeli, ?Ben sadece yarım sayfalık bir yazı imzaladım? dedi.
    Derviş ise ?O yarım sayfaya ilişik bir de 16 sayfalık metin vardı? deyince hava birden gerginleşti.
    Bahçeli, Derviş'e ?Siz hükümet adına mı, yoksa IMF adına mı konuşuyorsunuz?? diyerek toplantıyı terk etti.

2000 de ülkenin çökme nedeni koalisyon değil devlet bahçelidir ve bahçeli hala mhp dedir bu nedenle bahçeli koalisyon yaparsa yine kötü günlere döneriz ama hdp chp akp yapsa eski günlere dönmeyiz ve demokrasi gelişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam senin istediğin olsun sıkma canını.
  • Bahçeli zaten AKP+CHP+HDP koalisyonu önerdi.
    Artı bahçeli hakkında yazdığın yazının kaynagi ne. Bahçeli gibi devleti milleti dusunen parti lideri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 9 Haziran 2015; 13:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp mhp su an olacak gibi şartlarına vs bahçelinin mhpye yönelik %90 daha yakın.

Akp mhp olacagına akp chp olup 2 zıt karşı tarafın olması daha iyidir.Bahçeliden bir şey olmaz yargılamaz bile.Ama chp ile birlestimi akp 2 düşman hükümet olur.

Tabi bahçeli gibi bir adam chp-mhp hdp dışarıdan destekli seçnegi daha iyi ama aklı yetmez

milletini düsünen adam akp ile koalisyon yapmaz verdigi sözü bakalım tutacakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 9 Haziran 2015; 13:35:22 >
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    12 mayıs 2001 civarı gazetelere baka bilirsin

http://gazetearsivi.milliyet.com.tr

bu sitede 67 yıllık tüm gazeteler var 12 mayıs 2001 civarına bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.