![]() Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla” ilgili açıklama yayınladı:
ODA TV < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 12 Mayıs 2025; 23:37:24 > |
Bahçeli'den Apo'ya teşekkür

-
-
bu adam aslında çok iyi birşey yaptı. ülkücülük denilen algının , boş ve işe yaramaz olduğunu ortaya çıkardı :) bunu destekleyen tiplerin IQ ortalamasını koysalar ... neyse ... kendi adıma bu yaşlı adama bu sebeple teşekkür ediyorum.
milliyetçi kesim 1960 öncesine döndü. Türkçüler ve arapçı osmanlı torunları. Türkçüler daha beyaz Türk yapısına bürünmüşken, diğer tarafın kitlesini tarif etmeye gerek bile duymuyorum. keza islamcı yenişafak geçenlerde baya sızlanmıştı.
-
Ülkücüleri merak ediyorum
ARŞİV UNUTMAZyoutube
Terörist başı , bebek katili Abdullah Öcalan'ın yakalanma haberini alan ülkücüler.. 🗣️“Bozkurtlar Apo'dan hesap soracak!” 🤘 📅1999 / İstanbul #ümitözdağ #umitozdag #terör #terörülanetliyoruz #terrorism #archive #ahmettürk #abdullahocalan #pkk #bahçeli #öcalan #ekremimamoğlu #bahçeli #devletbahçeli #devletbahceli #mhp #milliyetçihareketpartisi #mhpgençlik #ülkücü #ülküocakları #demparti #pkk #akp #akparti #tayyiperdoğan #erdoğan #arşiv #arşivunutmaz #arşivunuturmuhttps://www.youtube.com/watch?v=LBVI9LFKfSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 12 Mayıs 2025; 20:19:47 > -
-
Bunlar ABD gemilerini protesto edenleri öldürmeye çalışan tipler ne bekliyorsun ki
-
Notere götürseler, aklı melekeleri yerinde mi diye sorulan basit soruları bile cevaplayamayacağını düşündüğüm bazı insanlar, ülkenin geleceği hakkında açıklamalar yapıyor...
-
Bahceli Apoya önder der, Mustafa Kemalin askerleriyiz diyen tegmenlere ihrac ister. Teror basina tesekkur eder, Turk bayrakli genclere hakaret eder.
Ve bu adam ve arkasindakiler kendilerine Milliyetciyim der. Boyle bir paradoks hicbir yerde yoktur.
Dunya hem sagdan hem soldan ne liderler gordu, hicbiri bizdekiler kadar yanar doner olmadi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne paraymış arkadaş girmediğiniz kılık kalmadı
-
Vay be 2015 yılında 18 yaşında çıtır iken, kanım hızlı akıyorken oy verdiğim partiye bak.
Yıllarca düşünsem şu başlığı göreceğim aklımın ucundan geçmezdi.
-
Oyle HALK'a boyle yonetici hocam, ne bekliyordun ki? Einstein mi yonetecekti ulkeyi. Elma agacindan uzaga dusmezmis, bana Halk'ini soyle sana kimi sectiklerini soylerim :D
Ayni halk simdi de Ekrem'i istiyor bu arada, hahahahaha
ahh HALK ahhh :D eger elimde imkan olsaydi, ulkeyi yonetecek adaylari once halka sorardim, halkin sectigi ilk 3 adayi direk elerdim, siz secmeyi beceremiyorsunuz diyerek :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Mayıs 2025; 17:26:16 > -
Ünlü bir filozofa göre bu bir cesaret örneğiymiş ve muhalefetin eksikliğiymiş.
https://mini.donanimhaber.com/saraya-yakin-akp-li-abdulkadir-selvi-imamoglu-nun-diplomasi-iptal-edilecek--160931040-675#161323805
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mayıs 2025; 18:46:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
DB ve CCC plakalarıyla nargile kafelerde 3-5 korumalı gizli yumuşaklar alkış tutmuştur şimdi bu konuşmaya.
-
Heykel de dikerlerse oyum MHP'ye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bahceli Apoya önder der, Mustafa Kemalin askerleriyiz diyen tegmenlere ihrac ister. Teror basina tesekkur eder, Turk bayrakli genclere hakaret eder.
Ve bu adam ve arkasindakiler kendilerine Milliyetciyim der. Boyle bir paradoks hicbir yerde yoktur. Dunya hem sagdan hem soldan ne liderler gordu, hicbiri bizdekiler kadar yanar doner olmadi. |
Notere götürseler, aklı melekeleri yerinde mi diye sorulan basit soruları bile cevaplayamayacağını düşündüğüm bazı insanlar, ülkenin geleceği hakkında açıklamalar yapıyor... |
bu adam aslında çok iyi birşey yaptı. ülkücülük denilen algının , boş ve işe yaramaz olduğunu ortaya çıkardı :) bunu destekleyen tiplerin IQ ortalamasını koysalar ... neyse ... kendi adıma bu yaşlı adama bu sebeple teşekkür ediyorum. milliyetçi kesim 1960 öncesine döndü. Türkçüler ve arapçı osmanlı torunları. Türkçüler daha beyaz Türk yapısına bürünmüşken, diğer tarafın kitlesini tarif etmeye gerek bile duymuyorum. keza islamcı yenişafak geçenlerde baya sızlanmıştı. |
ne paraymış arkadaş girmediğiniz kılık kalmadı |
Bunlar ABD gemilerini protesto edenleri öldürmeye çalışan tipler ne bekliyorsun ki |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X