Şimdi Ara

Bahçede ne varsa çalıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi alt sokakta eski evimiz var. Boş arazide. Apartmanda oturuyoruz burdan gözüküyor. Etrafı tellerle çevrili fakat bi yer var orayı bükmüşler hep giriyorlar. Arsamız var diye 7/24 dışarda bırakırım fakat. Buralarda çok çekçek araba ile gezen hurdacı var. Bi kere rastgeldim tavuklarımız var onları gezdiriyordum. Çıtırdı geldi baktım 20 21 yaşlarında 3 tane tinerci tipli adam ellerinde pet şişe falan dolaşıyorlar. Elimde de sopa vardı (horoz saldırınca korkutmak için). Gittim üzerlerine hayırdır dedim ne arıyorsunuz. Tinerciler kafaları iyiydi. Benden kalabalık olmalarına rağmen abi toplamaya geldik falan diyorlardı. Kovdum dedim bir daha gelmeyin. Hırsızlıktan ihbar ederim dedim.
    Genelde yarım saatte bir bakarım giren çıkan varmı diye. Eski evimizin dıştaki yağmur suyu pimaşlarını çalmışlar.
    Annem uğraşıp domates fideliyor. Maydonoz falan ekiyor. Plastik yoğurt saksıya falan bugün gitim bi baktım saksıyı boşaltıp kovaları çalmışlar. Bi kaç sepet vardı çalmışlar. Efes şişeleri vardı gerçi satsan para etmez onları çalmışlar. Zaten ne edecek ben parasında değilim. Yol geçen hanına döndü. Emek veirp birşey yapıyoruz içine ediyorlar.

Bahçeye girişi kapatsam yine bi yolunu bulur girerler gibime geliyor. Müştemilat kulube tarzı biryer var orda bigün kalsam acaba yakalarmıyım gireni? 10 kuruşluk hurdalar yüzünden uğratığım şeylere bakın. Giren kişiyi iyi bir benzetmek istiyorum.

Duvara yazı yazacağım yarın girenin birşey çalanın bilmem ne diye. Gururu varsa bir daha girmez zaten. O değil tavuklarım var evcil hayvanım gibi görüyorum onları. Çalarlar diye korkuyorum bir fikir verin.

1.300 Tl veririm, peşin, tık para
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

Yok satılık değil. 1300 tl ye ne alıyorsun konsol mu?

/>

Orijinalden alıntı: BestSniper

Yok satılık değil. 1300 tl ye ne alıyorsun konsol mu?

İçinde ev olan arsa
    Yoksa o kadar etmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sniperla indirin

http://forum.donanimhaber.com/m_115791296//tm.htm

konuda baya bir öneri geldi belki size uyanını bulursunuz bakın

Ayrıca horoz saldırmazsa yumurta olmaz , nede korkutuyorsun horozu.

• VG ile uğraşıyorum kendi çapımda 4 5 tavuk besliyorum yumurta ihtiyacım için. Yemle besleyince bakkal yumurtasında ne farkı kalacak. 1 saat falan dolaştırıyorum böcek avlıyorlar falan. Hem bitkileri zararlı haşerelerden koruyorlar. Hem de besleniyorlar. İmkanım olsa hiç yem vermem hem gezdiririm. Gezdirirm derken tasma takıp gezdirmiyorum. Bu allahsız hırsızlar yüzünden tavuklar dolaşırken başlarında duruyorum.

İkincisi horoz ile yumurtanın ne alakası var. Horoz olmazsa da yumurta olur -dölsüz yumurta- fakat o yumurtadan kulucka ile yumurta çıkmaz tek fark bu.
     Bahçede ne varsa çalıyorlar.
    Fena birşey öyle bi vuruyor ki bacağımda iz çıkıyor bazen.

• Şu zamanda millet değerine bakmadan herşeyi çalma peşinde. Laf anlamayacaklarına göre yapacak birşey yok zaten hangi birine anlatacaksın.
    Bizim ev de boştu, bahçeden ufak ceviz ağaçlarını ve çiçekleri yere döküp saksılarını almışlar.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Beyaz horoz candır hocam bakmasıda ayrı bir güzel iyi kollayın çaldırmayın.Buda bizim horoz.

Aynen hocam haklısınız. Öyle hırçın falan ama kapıp kucağıma alınca bi tatlılaşıyor. Sırf bu yüzden bile besliyorum.

quote:

Şu zamanda millet değerine bakmadan herşeyi çalma peşinde. Laf anlamayacaklarına göre yapacak birşey yok zaten hangi birine anlatacaksın.
    Bizim ev de boştu, bahçeden ufak ceviz ağaçlarını ve çiçekleri yere döküp saksılarını almışlar.

Ülkeyi dolmuşa çevirdiler her önüne geleni alıyorlar.
    @michael j fox

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • Bende isterim de hayvana eziyet etmek istemem. İlgilenmek gerekir bende pek zaman yok.
  • Hocam arsanın etrafında duvar varsa üstüne tel çektirebilirsin diğer türlü bomboşsa etrafı tel fayda etmez. Yani ben bu arsayı kullanıcam adam gibi diyosan duvar ve üstüne tel çektirmen lazım alan büyükse baya para lazım.

Yok hobi için kullanıyorum vakit geçiriyorum diyosan değerli birşeyini bırakma içeride bomboş dursun diğer türlü önüne geçemezsin yani
    Yada arkadaşın dediği gibi etrafa komple tel çek köpek var işaretini yapıştır 5-6 yere koy sağlam bi köpek, köpekle uğraşamam diyosan köpek var işaretini yerleştir sadece tırsarlar zaten

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.