Şimdi Ara

bahce tellerine elktrik versek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunun gibi tellere elektrik versek 15-20 volt civari oldurmese ama canini yaksa bu aylik ne kadar fatura getirir birde diyelimki 3-4 yere tabela ile teller elektrik yukludur yazisi yazsak allh korusun biri carpilip ölse suc basimizami kalir

Bahçe Tellerine Elektrik Vermek: Bilmeniz Gerekenler

Bahçe tellerine elektrik vermek, mülkünüze izinsiz girişleri önlemek için yaygın bir yöntemdir. Elektrikli teller, hırsızlığı caydırmak ve evcil hayvanları içeri veya dışarıda tutmak için kullanılabilir.

Bahçe Teline Elektrik Nasıl Verilir

Bahçe teline elektrik vermek için bir elektrikli çit cihazına ihtiyacın olacak. Bu cihazlar, bahçe teline yüksek voltajlı elektrik darbeleri göndermek için tasarlanmıştır. Elektrikli çit cihazları, donanım mağazalarında veya çevrimiçi olarak temin edilebilir.

Tele Elektrik Verme

Elektriği tele vermek için öncelikle elektrikli çit cihazını topraklama çubuğuna bağlaman gerekir. Topraklama çubuğu, elektriğin güvenli bir şekilde yere akmasını sağlar. Ardından, elektrik çit cihazını teline bağla. Teline bağlamak için özel elektrikli çit izolatörleri kullanman gerekir.

Elektrikli Çit Yasal Mı

Elektrikli çitlerin yasal olup olmadığı, yaşadığın yere bağlıdır. Bazı bölgelerde elektrikli çitlerin kullanımı yasakken, diğer bölgelerde izin verilir. Elektrikli çit kullanmadan önce yerel yönetmelikleri kontrol etmen önerilir.

Elektrikli Tel Yasak Mı

Bazı yerlerde elektrikli teller yasak olabilir. Elektrikli tel kullanmadan önce yerel yönetmelikleri kontrol etmen önerilir.

Bahçe Çitine Elektrik Vermek

Bahçe çitine elektrik vermek, izinsiz girişleri önlemek için etkili bir yöntem olabilir. Bununla birlikte, elektrikli çit kurmadan önce yerel yönetmelikleri kontrol etmen ve elektrikli çitlerin kullanımına izin verilip verilmediğini öğrenmen önemlidir.

Elektrikli Çit Teli Kaç Volt

Elektrikli çit telleri, tipik olarak 6.000 ila 12.000 volt arasında değişen bir voltajda çalışır. Bu voltajın insanlara veya hayvanlara zarar vermemesi için yeterince düşüktür, ancak yine de caydırıcı bir elektrik şoku verecek kadar yüksektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 20 volta ölünmez ama uyarı yazarsanız her yerine bişey olcağını sanmam.Ayrıca 20 volt harcıyan bir ampulu düşün ne kadar açık ne kadar kapalıysa ona göre gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 21 Mayıs 2012; 19:21:24 >

Orijinalden alıntı: qabdkq

ancak bir sorum olacak bahcenin etrafini dolasirsak 300mt civari birsey cikiyor ben bir adaptoru 20 volta ayarlayip elektrik verdimmi carparmi

ben pc yi temizlerken 450 voltluk güç kaynagını temizleyim dedim kapalıydı tabi temizlerken devrelere dokundum dokunmaz olaydım 2-3 saat titredim sürekli garanti bi 100 ve üstü volt vardı kalbimde hafiften agrıodu. devre dedigim için açınca kahve rengi gibi sargı yeri var içinde hemen fiş girişinde oraya dokanıdydım elektirik aktaran yer yani.

buda böyle bir anımdır işte şuanki 650 lik yemio tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 21 Mayıs 2012; 19:24:18 >

Orijinalden alıntı: qabdkq

ancak bir sorum olacak bahcenin etrafini dolasirsak 300mt civari birsey cikiyor ben bir adaptoru 20 volta ayarlayip elektrik verdimmi carparmi

Tellerin uzunluğu akımla ters orantılı yani telin heryerinde 20 Volt akım gitmez dolayısıyla ya belirli aralıklara adaptör bağlayacan yada adaptörünün değerini yükseltecen diğer türlü sadece adaptörün yakını iş görür

DH PS Vita Kulübü
  • Elektrik var yazısını belli aralıklarla yerleştirsen gören zaten tellere dokunmaz.

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Pc fanı 12 v alıyo. 20v pek işe yaramaz gibi gelio ama

bu carpan sandalyeler falan varya onlarda 12-15 civari aliyormus ben bu elektrik isini bir turlu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jimmy Wales

Sen o resimdeki gibi telleri çeksen zaten giremez kimse, elektrik vermenin mantığı nedir?

kiz cocuklarinin o citin uzerinden atlayip fasulye topladiklari bir yerde yasiyoruz bunu oglanli salatalikli domatesli meyveli halini dusunun.utanmasalar yirtip girecekler
  • tellere elektrik vermek gibi bir yasal hakkınız yok, onun için başka çözümler ve hayaller kurun.

yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
    düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • 20 volt adama masaj yapar karsim En az 80 - 100 volt vermen lazim ama riskli is. Baska yontem bulun

Orijinalden alıntı: Atlantiel

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.