Şimdi Ara

Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapsam düzeltemedim aygıt yöneticisini karıştırdım kaldırdım birdaha yükledim komple driverleri kaldırıp indirdim realtek VB fakat sorunu birtürlü çözemedim durup dururken oluşan bir poroblem lütfen yardımcı olabilirmisiniz ses hiçbir türlü gelmiyor.Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)

• Ses sürücüsünü tamamen kaldırın.

Slimdrivers adlı programı indirin ve sürücüleri sizin için tekrar yüklesin.

Sorununuz devam ediyorsa sistem geri yüklemeyi kullanarak önceki bir tarihe sisteminizi geri yükleyerek sorununuz çözülebilir.
  • Ses sürücüsünü nereden tamamen kaldıracağım Realtek'i felan kaldırdım Ekstra olarak sistem geri yüklemeyi denedim fakat oda hata veriyor ne hikmetse kayıt aygıtlarından hiçbir müdahalede bulunamıyorum.
  • "Aygıt Yöneticisi"ne giriş yapın. (Yolu: Başlat-Çalıştır yada Windows 10'da Başlat-Ara)

Oradan ses donanımlarına gelin. Realtek ile ilgili herşeyi oradan tamamen kaldırabilirsiniz.

Slimdrivers adlı programı indirin. Geri kalanı o halleder.^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 25 Ocak 2018; 17:30:43 >
  • Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)

Şimdide böyle bir problem yarattı dediğini yaptım kaldırdım komple birdaha dediğin programla tarayıp sorunları gider dedim şimdide böyle diyor. Ne yapmam gerek ?

Bağlı Hoparlör Veya Kulaklık Yok Sorunu (ACİL YARDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Min0seTr -- 25 Ocak 2018; 17:42:52 >

• Windows sorun çözümünü kullanmanıza gerek yok.

Slimdrivers indirirseniz gereken sürücüleri o program bulacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.