Şimdi Ara

Bağlantı var ama internete giremiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
62.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkuterhk

    Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları oradan sağ klik DURUM oradan AYRINTILAr a tıkla , varsayılan ağ geçidi modemin ip adresi olur , modemine ping atmak için de Başlat/Çalıştır ın içine CMD yaz enter , çıkan dos ekranında ping modemin ip adresi enter.. kolaylıklar . sonuc bildir

    Dediğinizi yaptım sanırım sonuç olumsuz görünüyor yani modeme ping atamıyor ?

     Bağlantı var ama internete giremiyorum




  • Yukarı yukarı yukarı
  • Modeme ping atamıyorsun. bU DA demek oluyor ki modemle ARanda irtibat yok , irtibat yoksa internet de yok , başka bir yolla bağlanmaya çalışmalısın , mesela bir kablosuz adaptör bul , arkadaşlarından falan , bunu bilgisayarına tanıt , kendi kablosuz özelliğini bios tan kapa , o şekilde dene , kolaylıklar , sonuc bildir .
  • Yardımcı olduğun için teşekkür ederim,en son çare modeme reset attım tüm ayarları sıfırlandı gerçi :) Apartman yetkilileride modemi yeniden düzenlediler ve sorun ortadan kalktı :) Sorun yüksek ihtimalle modemdeydi çünkü diğer türlü internette hiçbir sorunla karşılaşmadım başka yerden bağlandığımda.
  • Merhaba abi ben söylediklerini harfiyen uyguladım telfondan görüntüleyebiliyorum kurdugum ağı fakat bağlan diyorum şifreyi de giriyorum sonra adres alınıyor diyor ama bir türlü giriş sağlayamıyor neden ?
  • ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDERMİSİNİZ ???

    ben bir tane tablet aldım ama bi sorunu var neyse sorunumu anlatim sizlere ::

    şimdi ben wifi ile girmeye çalışıyorum giriyorum ağıma ve google playdan uygulama indirecem tam internet kesiliyor internette bi sorun yok sınırsız internetim ama note 2 de
    böyle bi sorun yok arka odadan bile çekiyor lütfen YARDIM EDİN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hkuterhk

    Modeme ping atamıyorsun. bU DA demek oluyor ki modemle ARanda irtibat yok , irtibat yoksa internet de yok , başka bir yolla bağlanmaya çalışmalısın , mesela bir kablosuz adaptör bul , arkadaşlarından falan , bunu bilgisayarına tanıt , kendi kablosuz özelliğini bios tan kapa , o şekilde dene , kolaylıklar , sonuc bildir .

    merhaba aynı sorun bende de var.modemime her reset atışımda ilk 3-5 sn google a hızlıca giriş yapabiliyorum ama sonrası yok.İnternet erişimi var diyor ama giremiyorum.CMD ile bütün komutları denedim..ping alabiliyorum ve verebiliyorum.Pc-modem-internet üçlüsünde problem yok gözüküyor ama ne yaptıysam internete giremedim.Gözden kaçırdığım ne olabilir. yardım edin müdürler..




  • Modemin kablosu arasında hiç bir cihaz olmadan direkt modeme bağlayın , bu şekilde nete bağlanın , ayrıca arada kablo ekleri varsa bunları kontrol edin ... sonucu bildirin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Constantine34

    Merhaba arkadaşlar.Bana kafayı yedirtmek üzere olan ne yaptıysam üstesinden gelemediğim bir sorunum var sizden yardım istiyorum.

    Laptop'dan wifi yoluyla bağlanıyorum internete.Apartmana ait internet her katta bir modem var.Herneyse,bağlanıp internete girdikten sonra bi 3-4 saniye kullanabiliyorum.Ondan sonra bağlantı var hiçbir sorun gözükmüyor ama internete giremiyorum.DNS değiştirmeyi denedim,driverları güncellemeyi denedim,windows hatalarını denetledim,virüs taraması yaptım,modeme reset attım,ağ destekli güvenli moduda denedim ama yok yok yok internet var görünüyor internet erişimi var diyor ama hiçbir yere giremiyorum.Arkadaşın laptopundan rahatlıkla giriliyor aynı modem üzerinden.Son çare alt katın modeminden bağlanmayı denedim şu an orda bir problem yok nete çok rahat girebiliyorum.Sizce problem nerde olabilir bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    Yapacağın şey şu;
    Ağ ile Güvenli Modda başlat,(pc açılırken F8 yada F11 e bas )
    Tarayıcıya gir,
    tarayıcıyı kapat,
    PC'yi normal olarak başlattan kapat,
    PC'yi aç,
    Tarayıcı çalışıyor olacaktır ...
    DENE GÖR !!!


    EDİT:''Tekrar sorun çıkarsa bunları dene'' yazmayı unutmuşum özürR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 16 Haziran 2013; 23:22:24 >




  • Konu eski ama buraya yazayım bende. 15 gün içinde çalışan internet tatil dönüşü çalışmıyor. Telefonlar giriyor sıkıntı yok ama Laptop bağlı görünmesine rağmen 3 tarayıcıda internete girmiyor. Avg free yüklü ve combofix ile tarattim bir değişiklik yok iki gündür durum bu ne önerirsiniz.
    Modeme ping atıyor.
     Bağlantı var ama internete giremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MySun kullanıcısına yanıt
    dnsleri otomatik alıyorsan elle girmeyi dene
  • Ayni sorunu bende yasamaya basladim. Hicbir tarayicidan internete baglanamiyorum. İnternet var ve internet uzerinde n oyun oynayabiliyorum. Sadece tarayicilardan internete hicbir şekilde göremiyorum. Modeme ping atabiliyorum. Ve evdeki diğer bilgisayarda tablet ve telefonlarda sorunsuz calisiyor. Bir tek benim lap topta sıkıntı var. DNS yi el ile girmeyi demedim o da olmadi. Barmi beyler bildiğiniz çözüm . teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi öncelikle merhaba aynısının benzer sorununu bende yaşıyorum..
    Şimdi bende modeme bağlı sinyal seviyesi sonda gözüküyor ve internete girdiğimde ya internet çok yavaşlıyor yada internet hiç açılmıyor bilgisayarda sorun olabileceğini düşündüm ama bir başka bilgisayardada böyle telefonda çok rahat giriyor internete sizce neyle alakalı arada bir geliyor internet oda çok yavaş oluyor lütfen yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OguzhanCool

    Abi öncelikle merhaba aynısının benzer sorununu bende yaşıyorum..
    Şimdi bende modeme bağlı sinyal seviyesi sonda gözüküyor ve internete girdiğimde ya internet çok yavaşlıyor yada internet hiç açılmıyor bilgisayarda sorun olabileceğini düşündüm ama bir başka bilgisayardada böyle telefonda çok rahat giriyor internete sizce neyle alakalı arada bir geliyor internet oda çok yavaş oluyor lütfen yardım

    Aynı sorun bende de var. Telefonda hiç kesilme yok ama laptop çok sıkıntılı. Durmadan kesiliyor.
  • bulundugum evde 3 kişiyiz 3 bilgisayar var sorun internete firefoxtan giriyoruz ama digerleri chrome edge internete girmiyor steam ve origin hesabım var onlarada baglanamıyorum telefondan wifiye giriyoruz heryere her siteye baglanıyoruz ama bilgisayardan belirttigim uygulamaları kullanamıyoruz sadece firefox giriyor nete..internette çözum alakalı bir suru oneri var yaptım hepsini ama chrome giriyorum 1 2 dk sonra geri gidiyor bir anda boyle birsey oldu 2 gundur de devam ediyor boyle bir durumla karşılasıp yapan varsa esirgemesin onerilerini beklerim....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.