Arkadaşlar bilgisayara format atıyorum o gün boyunca gayet güzel , akıcı internetimi kullanabiliyorum. Ertesi gün ise sürekli kopmalar meydana geliyor kafayı yiycek hale geliyorum pc başında . Bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
internet bağlantı kesilmesinin pc işletim sistemiyle ne alakası var :S ben anlamadım
Yine internetimin sürekli koptuğu bir anda hışımla forumda bu başlığı görerek girdim . Yanlış yerde ise taşınabilir
kullandın modemi tek sen mi kullanıyorsun yoksa senden başka kullanan varmı şundan sordum arkadaşım kullandığın modemin ağ trafiği çok sa kopma yaşanır
Ev arkadaşımla birlikte kullanıyoruz . Diğer pc kapalı internete bağlı değil şuanda.
Yukarı
şimdik hocam bunun kesin sebebi yoğunluktan dolayı kopması
ama şunları bir dene modemi bir değiştirme imkanın varsa öyle bir dene sonra hızın 8 mb ise belki kablo kaldırmıyorda olabilir
Kablosuz modem kullanıyorum
Modemi bir değiştirme imkanın var mi yani arkadaşından bir günlük alıp senin kini de ona verme ihtimalin bir de kablosuz da olsa kablosuza taktiğin kablo eski ise o da kopma yapar içinde ki kablolar aşındigi için yapabilir yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme