Şimdi Ara

Bağlantı kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara format atıyorum o gün boyunca gayet güzel , akıcı internetimi kullanabiliyorum. Ertesi gün ise sürekli kopmalar meydana geliyor kafayı yiycek hale geliyorum pc başında . Bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?

• internet bağlantı kesilmesinin pc işletim sistemiyle ne alakası var :S ben anlamadım
  • Yine internetimin sürekli koptuğu bir anda hışımla forumda bu başlığı görerek girdim . Yanlış yerde ise taşınabilir
  • kullandın modemi tek sen mi kullanıyorsun yoksa senden başka kullanan varmı şundan sordum arkadaşım kullandığın modemin ağ trafiği çok sa kopma yaşanır
  • Ev arkadaşımla birlikte kullanıyoruz . Diğer pc kapalı internete bağlı değil şuanda.
  • Yukarı
  • şimdik hocam bunun kesin sebebi yoğunluktan dolayı kopması

ama şunları bir dene modemi bir değiştirme imkanın varsa öyle bir dene sonra hızın 8 mb ise belki kablo kaldırmıyorda olabilir
  • Kablosuz modem kullanıyorum
  • Modemi bir değiştirme imkanın var mi yani arkadaşından bir günlük alıp senin kini de ona verme ihtimalin bir de kablosuz da olsa kablosuza taktiğin kablo eski ise o da kopma yapar içinde ki kablolar aşındigi için yapabilir yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.