Şimdi Ara

Bağımlılık Yapmayan Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne keşfetmek isterdiiiiim,bağımlılık yapmayan oyun
    DH yoldaşları,ben bi tavsiye danışacaktım size,
    Lise1 e yeni geçtim,büyüklerime saygım sonsuz .Çevremdeki birçok insandan ibret almam üzerine online oyunları bırakmaya karar vermiş gibi oldum
    Malum oyun sektörü istiyor ki insanlar ömrünü bi ekran başında saman kafalı olarak geçirsin.
    Çok şükür ben erken uyandım .Oyunuma devam ettim amma vaktimi bol keseden harcamayayım dedim.
    Gitgide oyun sürelerim yine artmaya başladı.Arttı dediğim 1-2 saatten 3 e falan çıkmaya başladı,devamı gelmeden el atayım dedim .
    Zaten PC külüstür olduğundan bi LoL ya da CS oynayabiliyorum adam akıllı bir de MB.Cs de proluk girişimlerinde bulundum fakat oyunu ara ara kesince aim kaymaya başlıyor .LoL malum,köpek gibi oynayanlar var.Mb bilindik değil onçün yazmıyorum.
    Dershaneler kalktı son seneye sıkıştırma şansım yok bu yüzden derslerim yoğun.Zaten 4 senenin boş geçmesini istemem
    Bana arada stres atma amaçlı,tatmin olma amaçlı (iğrençleşmeyin) arada girebileceğim,irademi fazla zorlamayan bi oyun lazım.

Tavsiyelerinizi beklerim

• Espiri yapınca uyarı almıyoruz dimi
  • gençler büyüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağımlılık yapması oyuna değil sana kalmış birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

Espiri yapınca uyarı almıyoruz dimi

ban veriyorlar
  • O iş zor, bi oyunu sevince zaten bağımlı olyorsun zamanla. Ayrıca MasterEvil in dedigi gibi sana bağlı bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 1 Mart 2015; 12:13:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır beyler sandığınız gibi değil.Adamlar müzikleri,görüntü kalitesini psikologlarla çalışarak hazırlıyor.İçindeki şiddet,vahşet (kan görüyorum ) kişiliğe zarar veriyomuş.

Tek yararı hızlı düşünme ve refleksi geliştiriyo o kadar.Oyunda en iyi olan kafasını kullanan değil en çok oynayan olurmu böyle iş .

Üniversiteye şöyle çalışarak güzel bi ingilizceyle gideyim de .

Hafta içi cs yarım saat oynuyodum,çohta rahattı ama en ufak boş vakitte alıp başını gidiyo.

• üşenmeyin
  • ,bilgisayara yaklaşmadığım her gün kanım çekiliyo
  • osu! oyna gör bağımlılığı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.