Şimdi Ara

Bagaja Sığmayan AGV K5 Kaskım [Satıldı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 27.02.2015 tarihinde 2015 Motor Fuarından almış olduğum AGV K5 kaskımı satıyorum. Uzun araştırma ve denemeler sonucu aldığım kaskı hiç kullanmadım çünkü motorumu henüz almamıştım. Bu hafta motorum geldi ve kötü bir süpriz yaşadım, sele altı bagajına kaskım sığmadı, yarım ya da bir santim kadar yüksek geldi ve seleyi kastırdı. Kaskın camındaki stickerleri falan da söktüğüm için değiştirmede yapamıyorum malesef.

    Kask AGV nin yeni çıkardığı fiber malzemeden yapılma, güneş vizörlü, double d ring sistemli gerçekten süper bir kask. Düz beyaz modeli. Fuardan tüm aksesuarları aldığım için ve fuar indiriminden de yararlanarak makul bir indirim oranı da almıştım.

    Şu an piyasada bu kaskın satış fiyatı 800-850 TL arası. Tek farkı stickerları çıkmış olan kaskımı 650 TL ye satıyorum, satılmazsa da yedek kask yapacağız artık, yapacak birşey yok. :)


    İlanın linki;
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-hic-kullanilmamis-agv-k5-kask-ml-beden-bagaja-sigmadi-204189407/detay/


    Bu arada kaskın bedeni ML beden (medium-large arası) Üretim tarihi 07/2014


    Ürün ve fiyat bilgisi için linkler aşağıda.

    İyi günler, kazasız şürüşler...

    http://www.brnmotor.com.tr/AGV-K-5-Beyaz-Full-Face-Kask,PR-20820.html


    http://www.motosikletaksesuarlari.com/AGV-K-5-Beyaz-Kapali-Motosiklet-Kaski_17709.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkguler -- 16 Mart 2015; 10:54:00 >



  • iyi satışlar da...

    Bagaja sığmıyor diye kaskı satma. Yanında taşıyabilirsin veya arka/yan bagaj alıp ona koyabilirsin.

    Bence iyi düşün, acele etme.

    Kafana cuk oturan konforlu ve güvenli bir kask bulmak çok da kolay değil.
  • Doğru diyorsun da hocam, maxi scooter alıp da kaskımı elimde taşımak da koyuyor açıkcası, geçen akşam caddeye yemeğe gittim, elmde kask kaldı.

    Neyse zaten kaskı aldığım fiyatın 50 TL altına sattım. Alan arkadaşa da hayırlı olsun.

    Ben de shark speed-r craig modelini aldım. Bu arada bu kaskta bagaja biraz kastırarak sığdı. X-max için kim iki kapalı kask alıyor diyorsa, bir yanıma gelsin bakiim... :)
  • Minimum zararla bu işi halletmenize sevindim. Ben de agv k5 ile shark speed-r arasında gidip geliyorum, karar veremedim hala. İkisini de kullanmış biri olarak yorumlarınızı merak ediyorum. Bir de speed-r ı ne kadara aldınız?
  • Valla ben de bir cenabetlik var sanırım. Kaskın vizörünü çizdim daha ilk kullanışta, hem de kötü yerden çizildi, direk gözümün önünde. neyse nazar boncuğu diyip böyle kullanıcaz bir süre.

    İki kaskı kıyaslamak gerekirse, bence shark bir tık daha kaliteli olduğunu hissettirdi bana, özellikle iç padleri, havalandırma, güneş vizörü daha iyi. K5 den sanki daha sessiz geldi bana ama max. 80 km ye çıkdım henüz. Sharkın vizörünü tek elle açmak beceri işi, ya da elin iyice alışması lazım.

    Ben kaskı anes motor kızıltopraktan 890 TL ye aldım. 3 taksit. Daha ikinci kullanışım kaskı o yüzden tavsiye etmem doğru olmaz ama benim hoşuma gitti kask...
  • Kaskın çizilmesinden iyidir hocam hiç olmadı çok sıkıntı olursa vizörü değiştirirsiniz.
    Bana da shark daha kaliteli gibi geliyor ama fiyatı pek indirmiyolar ben de 900 fiyat aldım en son. 2 ay önce 700 küsüre veriyolardı kaçırdık fırsatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.