Şimdi Ara

bagaj fiskiyesinden su akmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bagaj kapagindaki silecek suyundan su akmiyor. Tikanmistir diye igneyle bi iki git gel yaptim fakat hala akmiyor.

Su akmasi icin kolu ittirdigimde yukaridan likir likir su sesi geliyor ancak su akmiyor,var mi daha once basina gelipte halleden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer musluk suyu kullanıyorsanız kireç yapmıştır. oda iğnenin ulaşamayacağı yerleri tıkamıştır. o parçayı sökmek gerek tam olarak ne olduğunu anlamak için. açamazsanız zaten yenisini alacaksınız. biz uno için 20 tl vermiştik ön fiskiyeye
  • kiraç yapmış olması. fıskiyenin ucunun değil hortumun tıkanması. Arka cam için ayrı su kabı olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

kiraç yapmış olması. fıskiyenin ucunun değil hortumun tıkanması. Arka cam için ayrı su kabı olması.

her araçta arka cam fiskiye su kabi ayri midir? 6 senedir ayni su kabina su koyuyorum(musluk) ve 6 senedir de su geliyordu,sanki tek su kabindan ön-arka fiskiye su kullaniyor?

• benim de başima geldi sanayide hortumu basınçlı hava ile açmişlardi fakat 1 sene geçti yine aynı sorunu yaşiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

kiraç yapmış olması. fıskiyenin ucunun değil hortumun tıkanması. Arka cam için ayrı su kabı olması.

her araçta arka cam fiskiye su kabi ayri midir? 6 senedir ayni su kabina su koyuyorum(musluk) ve 6 senedir de su geliyordu,sanki tek su kabindan ön-arka fiskiye su kullaniyor?

Bazı araçlarda ayrı olabiliyor hocam o yüzden yazdım.
  • 91 Kartal kullanıyorum benim aracımda arka camın su kabı ayrıdır. Bende böyle bir sorun yaşamıştım ve kireç sanmıştım ama sonralardan farkettim ki hortum patlamış. Hortumu değiştirdikten sonra sorun kalmadı. Onuda bir kontrol edin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.