Şimdi Ara

Baca Gazı Analizörü yada emisyon ölçüm cihazları hakkında,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar,

    Baca Gazı analizörü diyende var emisyon ölçüm cihazı diyende var. Benim aradığım şey şu, baca gazını ölçerek, çevreye verdiğimiz zararı vede brülörlerin yanmasında problem olup olmadığını ölçebilmek ve böylece ayarları yapabilmek. Çok bir bilgim yok ama derdim bu :) Bu konuda amatör değil profesyonel tarzda şu cihaz size uygundur diyebilecek tavsiyede bulunabilecek arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Fiyat konusu çok çok önemli değil.

    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler



  • Bu konuda bilgi sahibi arkadaşımız yok mu?


  • http://www.testosites.de/fluegas/tr_TR arkadaşlar bilgi sahibi olanlar , bu cihaz hakkında bir yorum alayım bari... Bundan daha iyisi varsa tavisyelerinizi bekliyorum.
  • Bu cihazların satışını yapmaktayız.. her türlü merakınızı gidermek için ister buradan isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coelecanth

    Bu cihazların satışını yapmaktayız.. her türlü merakınızı gidermek için ister buradan isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz..

    Teşekkürler sizinle mutlaka irtibata geçeceğiz. Telefon numaranızı aldım, şu an müsait değilim, Makine Mühendisi arkadaşımda gelince yarın nasipse sizlerle irtibatımız olur. İlginize teşekkürler
  • ALP TEKNİK KONTROL SİSTEMLERİ TİC. VE LTD. ŞTİ. SEÖS tebliği'nde ve SEÖS sistemlerinin izlenmesine ilgin genelgede yer alan tüm maddeleri sağlamaktadır.
    Firmamız ABB' nin Türkiye de ki tek distrübitörü olarak faaliyet göstermektedir.
    Bu kapsamda emisyon ve toz cihazlarının kurulumu, kurulum sonrası cihazlarının bakımı, KGS3 testleri ve teknik servis işlemlerini yapmaktadır.
    Çevre Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri (SEÖS)' nin Çevrimiçi İzlenmesi Genelgesi' nin uygulamasını Envitech/Winemag programıyla sağlamaktadır.
    Hizmet verilen 295 firmanın SEÖS Tebliğine tabi 49' unda bulunan toplam 97 bacanın Çevre Bakanlığı' a veri aktarımını sorunsuz olarak gerçekleşmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.