Şimdi Ara

Babet Çorabı + Kısa ve Dar Pantolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunları giyen var mı aranızda? Kimsenin tarzına karışmak niyetinde değilim. Sadece bana bu kadar itici gelen şeylerin başkaları tarafından beğenilip beğenilmediğini öğrenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27 yasındayım kışın evin içinde anneannemin ördüğü patıkleri giyiyorum. Bir gün markete gitmek gerekti. Patiği çıkarıp çorap giyerim normalde ama bi üşengeçlik geldi patiği çıkarmadan giydim ayakkabıyı gittim markete.
    Dönüşte 3 4 yıldır tanıdıgım ama çok muhabbetimizin olmadıgı 25 yasında ama ergen özentisi bir arkadaş ile karşılastım. ayaküstü muhabbet ettik sonra bu patiği gördü pantalon ile ayakkabı arasındakı boşluktan.

''yaaa hacı patik nedir yaaaaaa'' dedi. aynen böyle agzını yavşata yavşata.
    ben de bozuntuya vermedi m aynen bro giyiyoruz işte sıcak falan tutuyor diyorum.
    ama bu yine devam etti ''yıl olmus 2017 patik mi kaldı'' diyor bana ciddi ciddi.

aga bi yapıştım bunun boğazına iki elimle.
    ''ulan dedim siz KARI GİBİ babet coraplar giyerken dar dar kısa pantolonlar giyerken bir sey yok da benim anneannemin elleriyle ördüğü patik mi batıyor lan kimsiniz ne ayaksınız oğlum siz'' dedim sert bi şekilde itekledim

neyse yani babet giyenler erkek demesin kendisine.
  • var
  • Memleket kepâzelikten geçilmiyor. Biz kılık kıyâfet hususunda Freng kesimi ile dalga geçip tenkit ederken şimdi bizim millet böyle giyinmeye başladı. Bize ne oldu bilmiyoruz lâkin iktidara geçtiğimizde bunu yasak edeceğiz. Dehşetengîz bir müstebidimiz olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 15 Aralık 2017; 1:34:02 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

edit:kısa değil dar paça pantolon giyiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 15 Aralık 2017; 11:3:30 >
    Büyük beden pantolon
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kombini giyen net barzodur.

Orijinalden alıntı: Okitov

Hepsinden var. Özellikle dar paca pantolondan sonra eski boru paça pantolonları nasil giyebilmisim diyorum.

Aynen.Bu hafta gidip pantolonların paçasını daraltıcam.Genişi nasıl giyiyormuşuz biz ya pijama gibi duruyo.

• Poposunu gösterme niyetinde olan erkek vurdurmak istiyordur, kusura bakmasın kimse. Şeyiniz nasıl sığıyor lan, nasıl ruh hastalarısınız, erkeğim diye geziyonuz bir de. püüü ayıp lan.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • tayt giyin taytın rahatlağını alınca bir daha dar pantalon giymeyeceksiniz içiniz ılıyacak.

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Görünce sövüyorum...

Çok ayıp. Burası özgür bir Türkiye. Herkes istediğini giyer. Kimse kimseye sövemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 15 Aralık 2017; 11:32:38 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 27 yasındayım kışın evin içinde anneannemin ördüğü patıkleri giyiyorum. Bir gün markete gitmek gerekti. Patiği çıkarıp çorap giyerim normalde ama bi üşengeçlik geldi patiği çıkarmadan giydim ayakkabıyı gittim markete.
    Dönüşte 3 4 yıldır tanıdıgım ama çok muhabbetimizin olmadıgı 25 yasında ama ergen özentisi bir arkadaş ile karşılastım. ayaküstü muhabbet ettik sonra bu patiği gördü pantalon ile ayakkabı arasındakı boşluktan.

''yaaa hacı patik nedir yaaaaaa'' dedi. aynen böyle agzını yavşata yavşata.
    ben de bozuntuya vermedi m aynen bro giyiyoruz işte sıcak falan tutuyor diyorum.
    ama bu yine devam etti ''yıl olmus 2017 patik mi kaldı'' diyor bana ciddi ciddi.

aga bi yapıştım bunun boğazına iki elimle.
    ''ulan dedim siz KARI GİBİ babet coraplar giyerken dar dar kısa pantolonlar giyerken bir sey yok da benim anneannemin elleriyle ördüğü patik mi batıyor lan kimsiniz ne ayaksınız oğlum siz'' dedim sert bi şekilde itekledim

neyse yani babet giyenler erkek demesin kendisine.

• Bunların birde nargile ile poz veren versiyonları var.

Orijinalden alıntı: Ad Block

tayt giyin taytın rahatlağını alınca bir daha dar pantalon giymeyeceksiniz içiniz ılıyacak.

Pantolona kahve döküldü şu an dersteyim ve altımda tayt şort var. Mesajı okuyunca hak verdim harbiden dehşet rahat

• bende giydim ve ondan sonra çıkartıp diğer kocaman paçaları olan pantolona baktım ve dedim ki bunu nasıl giyiyormuşum paçalar yerlerden sürünüyor dedim ve bir daha da bakmadım onlara kısava rahatlık açısından on numara ikidebir oturup kalkarken paçalarını düzeltmek derdi falan kalmıyor isteyen istediğini giyer sonuçta kıyafet bunlar kötü birşey mi var

Orijinalden alıntı: kshmrmusic

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Görünce sövüyorum...

İsteyen istediğini giyer kendine bak adam ol.

Ulen o dandik babetler incecik corap sifati bile tasimayan bez parcasi, yazin giyiyorsunuz kiz ayakkabilarinin icine bir b.ka yaramadigi icin ayaklariniz les gibi kokuyor. Ha babet corap giymisin ha ciplak ayak giymisin.

Kiz gibi bileklerinizi aciyorsunuz, yumusak bir goruntu olusturuyor. Kari kiz kismi bileklerini, gobegini acip sergiler siz yakinda gobekacik tisort de giymeye baslarsiniz bu gidisle. Dar paca da ayni sekilde...

Ben bol paca giymiyorum, bileklerimi ve ayakkabiyi ortecek sekilde slim paca diyeyim ondan giyiyorum ama kiz gibi daracik paca veya daracik yumusagimsi pantolon giymiyorum. Erkek adam erkekligini bilecek, kiz ozentisi seyler giymeyecek o kadar

• Dar pantolon pişik yapıyor mu ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.