Şimdi Ara

Babaya sigara bıraktırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar ahali. Endişeliyim şu sıralar. Babam fabrika gibi paso tüttürüyor. Günde kaç paket içiyor bilmiyorum ama sürekli içiyor. Öksürükleri son zamanlarda arttı ve bırakmaya dair en ufak bi düşüncesi de yok. Sürekli üstüne gidip duruyorum ama sürekli de geçiştirip yolluyor beni. Bir de benim motosiklet merakım var. Ne zaman konusunu açsam sinirleri bozulur sana motor felan almayız aldırmayız da vs. diyorlar. Bugün tepem attı gittim babamın yanına ve dedim ki; Eğer sigarayı bırakmazsan ben de motosiklet alacağım hodrimeydan! Adam yumuşadı kaçlık motosiklet istiyorsun felan diye sordu iyice sinirlerim bozuldu. Belki de yine geçiştirmek için yaptı ama motosiklete binmeme gönülleri elvermez diye düşünüyorum.O yüzden ciddi ciddi düşünüyorum onlar almazsa da kendim çalışıp alıcam. Stresli bir işi var babamın, sigarayı bıraksa iyice sinir küpü olacak, kaç yıllık bağımlı bırakması da kolay olmayacak ama can bu işte başka bir şey değil. Akıl verin ahali nasıl bir yol izlemeliyim?

• Ona potansiyel olarak oluşabilecek hastalıklardan somut örnekler göster. Belki ikna olmaz ama bir yolunu bul bıraktır çünkü ileride kalp krizi geçirebilir ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara yoksunluğuna çözüm
    9 ay önce açıldı
    Sigara ve İçki içerken...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.