Şimdi Ara

Babamla kavgam [Hiç olmadığı kadar]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 14 Eylül 2014; 15:11:17 >

• haklısın. Ben olsam dilemezdim kavun çorbanın içine düştü sonra masaya koydun ve hakaret yedin %100 haklısın
  • Hocam üzüldüm. Sana tavsiyem git sarıl babana özür dile. Çünkü bana göre sen haksızsın.Beni babam sövsede,dövsede elimden geldiğince ses çıkarmamaya çalışıyorum. Sonuçta babam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babalar daima affeder. ne kadar uzgun oldugunu tahmin edebiliyorum zira babani cok seviyorsun. ve hatanin farkindasin. bu cok onemli. inan bana affedecektir. uzulme artik abicim

• sen kendini haklı gibi goruyor olabilirsin ama bi sozun yuzunden kendini haksız duruma dusurmussun, balara bi sofra basında ve esinin oldugu yerde bi evlat ''kenidini komik duruma dusuruyosun'' dememeli, dediysen baba o durumda cosar o saatten sora cosmak icn bi kelime mi soyledi iste o anda agzını actıgın an altına verdin demektir cunki o laf yanlıs, bunun icin bagrılırmı dersin hesap sorarsın tarsıma yaratabilirsin ama kesinlikle anne babaya bi 'etiket anlamında soz' soyleyemezsin bunu kabullenmezler, olayın patlak noktası burası, sen kendi agzını tutamadıgın icin suan durumun stresini cekiyosun, yapıcagın tek sey araya bi kac gun zaman koymak ve ozur dilemesen bile konusucak ortak konu bulup nabzını yoklamak sakın ustune gitme bu durumda.
  • Yemin ederim çok üzüldümya.. Kardeşim, o senin baban özür dile.. O sana bakıyor, o büyüttü seni ayrıca en önemlisi "baban"ya
  • Her şey iyi güzel tamam. Ama babam bana "bu evden çık git artık, iş bul" deseydi, o dakika valizimi hazırlar, annemle vedalaşırdım. Bir daha da asla o eve girmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Her şey iyi güzel tamam. Ama babam bana "bu evden çık git artık, iş bul" deseydi, o dakika valizimi hazırlar, annemle vedalaşırdım. Bir daha da asla o eve girmezdim.

Sana katılıyorum bende öyle yapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gemre96

quote:

Her şey iyi güzel tamam. Ama babam bana "bu evden çık git artık, iş bul" deseydi, o dakika valizimi hazırlar, annemle vedalaşırdım. Bir daha da asla o eve girmezdim.

Sana katılıyorum bende öyle yapardım.

Belli bir gelirin varsa gidersin ama bu arkadaş gibi iş tecrübesi olmadan ve daha yeni üniversite mezunuysan(hemide 2 yıllık) o zaman o kadar kolay değil biraz sıkar şahsen bende çıkar giderdim ama konuyu açan arkadaş için konuşuyoruz.

Arkadaşım bence sen babanla bayrama kadar konuşma(yani yarın) bayramda elini öp.Bayramda küsler barışır unutma hadi kolay gelsin.

• baban adam gibi bir adam değilse,bu söyledikleri üzerine hiç boşa özür dileme.söylemesi kolay sen yapabilir misin diye soracaksınız şimdi...Evet Yaptım...
  • Bende olsam evden cıkıp giderdım yasın olmuş 21 zaten

• Babanı bayram namazına sen kaldır, namazdan sonra camide elini öpmeyi unutma
  • @ênigma

Haklısın.

Ailemle çok iyi anlaşıyorum ama maddi olarak bağımsız olmak istiyorum bende. Yaşım 22. Bu arada baban hatalı, ben olsam özür dilemem... Özür dileme bence.
    50 yaşındaki insanların liseli gibi davranıp kendini kontrol edememesine sinir oluyorum. Buna kendi annem babam da dahil. Koca adam önemsiz şeylere sinirlenir mi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 18 Ağustos 2012; 14:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Bende olsam evden cıkıp giderdım yasın olmuş 21 zaten

ya adam babasıyla tartıstı diye aglamıs siz kalkmıs ceker giderdim yasın 21 olmus zaten diyosunuz , kime gurur yapıosunuz babınza mı?
  • Yarın büyük ihtimalle bayram namazından sonra ayaklarına kapanıp af dileyeceğim.Umarım karşılık bulurum.
  • Kıymetini anlaman iyi olmuş

Seninle aynı durumdayız taze 2 yıllık mezunuyum bölümümle ilgili iş arıyorum.Sana tavsiyem evde boş durma.Alanınla ilgili iş bulana kadar ne iş bulursan çalış.Hem elinde para olur hemde çevre yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Kıymetini anlaman iyi olmuş

Seninle aynı durumdayız taze 2 yıllık mezunuyum bölümümle ilgili iş arıyorum.Sana tavsiyem evde boş durma.Alanınla ilgili iş bulana kadar ne iş bulursan çalış.Hem elinde para olur hemde çevre yaparsın.

askere gitmeyi dusunuyomusun,:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Hocam üzüldüm. Sana tavsiyem git sarıl babana özür dile. Çünkü bana göre sen haksızsın.Beni babam sövsede,dövsede elimden geldiğince ses çıkarmamaya çalışıyorum. Sonuçta babam.

+ aynen.

• quote:

Tabi siz dışarda hayatı çok kolay sanıyor sunuz değil mi? Şimdi sıcak bir evde, yemeğini yiyorsun, sıcak yatağın var. Bir de sokağa çıkınca anlarsın durumu. Hatta evini özlersin. Kolay mı öyle çekip gidiyorum demek?

"Gel ben sana bakarım" diyenler, belli bir müddetten sonra senden sıkılırlar. Sen onlarda rahat edemezsin, rahat hareket edemezsin. Sonra bulduğun ilk işe girip ayakta kalmaya çalışırsın, sonra dersin ki hata etmişim. Benim yaşadığım çileyi anlatsam, burada "babanı öldürmen lazım" dersiniz büyük çoğunluğunuz. Yani bunu mecazi anlamda söylüyorum.

Ama ben bile böyle bir durumdan sonra kendi isteğimle evden çıkınca, hayatın zorluklarını öğrendim..

Dışarıdaki rahatlığın hiç birisi evdeki rahatlığı vermez. Önce kendi ayağınızın üstünde durmasını öğrenmelisiniz.. Bunun içinde yeri ve zamanı vardır. Sabırla beklemelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Tabi siz dışarda hayatı çok kolay sanıyor sunuz değil mi? Şimdi sıcak bir evde, yemeğini yiyorsun, sıcak yatağın var. Bir de sokağa çıkınca anlarsın durumu. Hatta evini özlersin. Kolay mı öyle çekip gidiyorum demek?

"Gel ben sana bakarım" diyenler, belli bir müddetten sonra senden sıkılırlar. Sen onlarda rahat edemezsin, rahat hareket edemezsin. Sonra bulduğun ilk işe girip ayakta kalmaya çalışırsın, sonra dersin ki hata etmişim. Benim yaşadığım çileyi anlatsam, burada "babanı öldürmen lazım" dersiniz büyük çoğunluğunuz. Yani bunu mecazi anlamda söylüyorum.

Ama ben bile böyle bir durumdan sonra kendi isteğimle evden çıkınca, hayatın zorluklarını öğrendim..

Dışarıdaki rahatlığın hiç birisi evdeki rahatlığı vermez. Önce kendi ayağınızın üstünde durmasını öğrenmelisiniz.. Bunun içinde yeri ve zamanı vardır. Sabırla beklemelisiniz.

Her ne pahasına olursa olsun o evden çıkar giderdim.

Bakın, insanlar doğmayı veya doğmamayı kendileri istemezler. Baban seni doğurduysa eğer, sana da bakmakla yükümlüdür. Ha, bakmıyorum yıkıl karşımdan diyorsa, istersen pisliğin içinde yüz, ama yine de o sokağa ayaklarını basacaksın. Bizde zor günler gördük, bizde sokaklarda sabahladık. Ama bir anlık kızgınlıklar hep.. Ama babam bana asla "çık evimden" demedi. Eğer deseydi, o evden çıkardım, o hayatı ona zindan ederdim. Babamı seviyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.