Şimdi Ara

Babamın yaptıkları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 35 yaşındayım ben annemle büyüdüm ve ilk defa 17 yaşımda babamı gördüm oda ben aradım buldum.

    Australia da yaşıyor ve kimya mühendisi 2 çocuğu var ve bi Türkle evli,kinci yaklaşmadım asla herkes boşanır,insanız dedim.Konuştuk baya orda durumunun iyi olduğunu yazdı beni alacağını en kötü tatil yapacağımızı söyledi bilgili bi adama benziyordu.Malatya ya gittik beraber halamları gördüm ama biraz değişik insanlar içten değiller olabilir yabancı bulabilirler beni sorun yok dedim ve Babam Australia ya gitti.

    Biz mailleşmeye başladık tabi sordum neden beni yalnız bıraktın,neden zor şartlarda büyümeme göZ yumdun dedim benim istediğim Australia falan değil dürüstlük ve biraz merhamet ama baktım hep beni oyalıyor ne biçim insanlarsınız diye laf söyledim ve halamın oğlu aradı küfür etti anneme ve teli yüzüme kapadı.

    Yıllar geçti babamla halen mailleşiyordum hatta Ankarada da buluştuk ve görüştük sohbet ettik normal gidiyordu hersey ama hep beni oyalıyordu maddi yardımı sorarsanız bi ekmeğini dahi yemedim,şefkatmi asla yanına gitmek istedim 1-2 aylık ama beni yıllardır oyaladı mailleriyle.

    Belki salaklık ettim doğru ama insanca yaklaşmak suçmu babadır dedim oda insandır dedim:( annemle hep zor şartlar altında büyüdüm küçük yaşta bi kadına sahip çıkmayı öğrendim en sonunda sinirlendim dayanamadım küfür edinca bende küfür ettim bana seni mahkemeye verecem diyiyor.

    Biz merhametli bi toplumuz dertleşmek istedim arkadaşlar ,uzun oldu ama ağlayarak yazıyorum bunları allah hepinizden razı olsun:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu forumda o kadar cok dert gormeden derdi daglari asan insan var ki, "Allah baska dert vermesin" deyip gectigimiz, seninki onlarin yaninda dert gibi dert bence. Oncelikle bayramin kutlu olsun. Buraya yazmissin yakin bulup paylasmissin.

    Anlamadigim iki konu var, "Oyaliyor" derken ne konuda oyaliyor? Birsey yapmasi gerekiyor ve onu mu yapmiyor? Oyalamaktan kasit nedir? Ikinci olarak da 35 sene zaten bu sekilde yasamissiniz sen ve annen. Ne gerek var bu saatten sonra bu konuyu desmeye, yokmus gibi davranma secenegini dusunmuyor musun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Bu forumda o kadar cok dert gormeden derdi daglari asan insan var ki, "Allah baska dert vermesin" deyip gectigimiz, seninki onlarin yaninda dert gibi dert bence. Oncelikle bayramin kutlu olsun. Buraya yazmissin yakin bulup paylasmissin.

    Anlamadigim iki konu var, "Oyaliyor" derken ne konuda oyaliyor? Birsey yapmasi gerekiyor ve onu mu yapmiyor? Oyalamaktan kasit nedir? Ikinci olarak da 35 sene zaten bu sekilde yasamissiniz sen ve annen. Ne gerek var bu saatten sonra bu konuyu desmeye, yokmus gibi davranma secenegini dusunmuyor musun?
    Cevap vereyim dostum.

    1-) 17 yıl sonra gördüm ilk defa o zaman küçüktüm ama işte ölmemiş bi babam var biliyordum merak ettim aradım buldum,australiada yaşıyomuş şu an 35 yaşındayım ve evet haklısın hiç onla yaşamadım bu saatten sonrada onsuz yaşardım ama insanım gencim ergendim merak ettim.

    2-) Beni tatilde olsa yanına alacağını,kardeşlerimle tanışacağını söyledi ama hiçbiri olmadı ordaki eşi istemiyor biliyorum ama bunu bana söyleyemedi direkt istemiyorum dese yeterliydi neden umut verdin ben bişey istemedim yalvarmadım,bi gün tartıştık bak aramıyor habire mail atıyor dedim be biçim adamsınız dedim,halamın oğlu onun yeğeni teli açıp anneme küfür edip kapattı.

    Bak amcam var doktor bi gün insan yeğeninin sesini duymak istemezmi bi gün ya bak bi gün,kardeş sen merak etmezmiydin beni annem büyüttü ne zorluklarla insanda biraz allah korkusu olur dayanamadım bende ona hakaret ettim şimdide mahkemeye verecem diyiyor:)

    3-) Ben adam gibi davrandım ama hep ezilen ben oldum sanki ben bırakıp gitmişim şimdi elini vicdanına koy ne yapayım ben babama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Takma kafana
    Evli adam karı dır dırı var kolay değil
    Keyfine bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban vicdanını kaybetmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Baban vicdanını kaybetmiş.
    Kardeşim bunun dinlede alakası yokki,para pul istemedim,sadece yanımda olsun istemiştim insanım bende zararın neresinden dönsen kardır diye düşündüm.

    nolurdu iyi olsa çevresini görsem,dertleşsem bu ölümlü dünyada bu virüs bile bazı insanlarda merhamet duygusunu geliştirmemiş hep hissettim yokluğunu ne kadar güçlü görünsemde.
  • üzüldüm duruma. Senin hikayen bana emrah ın oğlu Tayfun ile ilişkisini hatırlattı.Yoksa senin babanda cimri biri mi?
    Sadece parasal bakımdan değil ama sevgi konusundada cimrilik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    üzüldüm duruma. Senin hikayen bana emrah ın oğlu Tayfun ile ilişkisini hatırlattı.Yoksa senin babanda cimri biri mi?
    Sadece parasal bakımdan değil ama sevgi konusundada cimrilik
    Cimrilik var sadece bi kez görüştük ondada yemek yedik ve anneme bana hakaret ediyor mailler atarak bende sinirlenip ona hakaret ettim,bazı şeylerin bedeli olmalı gelmiş bana seni mahkemeye verecem.

    bu adam itü mezunu ve Australiada yaşıyor,ama görüyosun ne kadar omurgasız bana laf söyleyebilir ama anneme sevdiklerime asla söyletmem,instagramdan bi ekliyeyim dedim siber suçtan dava açacakmış :)

    Güleyimmi ağlıyayımmı sen söyle
  • Babanızın duyarsızlığına üzüldüm. Sizinle hiçbir şekilde ilgilenmeyen babanız mahkemeye verirse o da onun ayıbıdır. Bunu da ona söyleyebilrsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babasız büyümeyen kimse seni anlayamaz kardeşim, buradaki kimseye dert yanma boşuna. Annene iyi bak zor günler geçirmişsiniz umarım durumunuz düzelir, dennis güç oturtursun. Babanı da salla boşver kader böyle de yoluna devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Babasız büyümeyen kimse seni anlayamaz kardeşim, buradaki kimseye dert yanma boşuna. Annene iyi bak zor günler geçirmişsiniz umarım durumunuz düzelir, dennis güç oturtursun. Babanı da salla boşver kader böyle de yoluna devam et.
    Haklısın adamlar fake diyiyor böyle ciddi bi konu fake olabilirmi yoluma devam ediyorum zaten,çok şükür iyide bi hayatım var ama peki bunun bedeli edilen küfürler,anneme bana ağza alınmayacak küfürler bunlara rağmen yolumamı devam edeyim
  • Okudum üzücü gerçekten. Babanız mahkemeye ne için gidecek.
    Hakaret davası
    Reddimiras davası
    Uzaklaştırma kararı
    Bu üç dava yolundan birini seçecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranel

    Okudum üzücü gerçekten. Babanız mahkemeye ne için gidecek.
    Hakaret davası
    Reddimiras davası
    Uzaklaştırma kararı
    Bu üç dava yolundan birini seçecektir.
    Hakaretmiş hakarette mail yoluyla atıldı kardeşim bana laf söyleyebilir ama anneme söyletmem bu yaptığı insanlığa sığmaz.

    Annemle şerefimiz onurumuzla büyüdüm,kimseye muhtaç kalmadım ve sağlık sektöründe işe girdim çok şükür,63 yaşında Australia gibi bi ülkede bi insan mail atarak neden hakaret eder,yaf bari telefonla arasa,amcam yada diğer akrabalar hiçkimsemi merak etmez beni bu adam mağdur demez köpek bile yeri geliyor yavru kediyi besliyor bu duygular hayvanlarda bile var.

    Mirastan zaten reddetmiştir,hakaretleri görsen inanamassın şimdi diyebilirsin senin suçun yokmu diye kardeş ben 20 yıl sonra ilk defa babamı gördüm,ne zarar verebilirimki.bide amcamı instagramdan gördüm merak ettim bi ekledim ama sonra geri çektim eklemeyi bana siber suçlardan dava açacağını söylüyor:)

    Düşünüyorumda tv programınamı katılsam acaba.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.