Şimdi Ara

Babamdan harbi nefret ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babamdan nefret ediyorum. neden mi? Ben 12 yasindayken kaamburlugum basladi babam hic ilgilenmedi benle her hastaligimi soylesigimde bana hakaretler etti kizdi bagirdi , beni baska il disina cikarin dedigimde para yok
    dedi ertesi hafta gitti sacma sapan seylere para verdi. sonunxa ne mi oldu ameliyatlik dereceye ulasti.
    en ufak bir seye atar yapip duruyor nefret efmeye basladom artik oteki taraf oldugundan mecbur bakicam yaslaninca yoksa sevgimden degil.

Daha demin agzimdan kufur cikti annem yanimdaydi babam hakkinda onun adamligina micayim dedim annem de bana kizdi terbiyesiz falan annem hakli bu konuda bir sey diyemem ama babam yuuunden bu hale geldim hic sevgi yok icimde daha 1 hafta once sinirden telefonumu firlattim telefon mefta oldu. ne yapayim okulum universitem bitse bir an once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun panpa.

O sana atar yapıyorsa sende atar yap. Şimdi alta o babandır yapma diyenler gelecek.

Herhangi bir hatasınk vur yüzüne yani ne bilim sana nasıl davranıyorsa öyle davran

Vede 19 yaşına gelmişsin ünide yurda veya ayrı eve çıkarsın hazır yaz ikende bence çalış kendi paranı kazan.

Orijinalden alıntı: akif1

Öncelikle geçmiş olsun panpa.

O sana atar yapıyorsa sende atar yap. Şimdi alta o babandır yapma diyenler gelecek.

Herhangi bir hatasınk vur yüzüne yani ne bilim sana nasıl davranıyorsa öyle davran

Vede 19 yaşına gelmişsin ünide yurda veya ayrı eve çıkarsın hazır yaz ikende bence çalış kendi paranı kazan.

Hocam işe girmek istiyorum ama her an hastaneden arayıp ameliyat için çağırabilirler pek güvenemiyorum. Zaten aklımda üniversiteyi dondurup 1 sene çalııp özelde ameliyat olmak vardı ama devlette sıraya almış beni ne zaman olacagım belli değil. Ameliyat olursam eğer mecbur evde kalıcak bakıcak adam lazım o yüzden alıp da başımı gidemiyorum su an . Zaten seneye rusyaya gitme ihtimalim var nükleer enerji mühendisliği eğitimi için kazanırsam sınavı , ona güveniyorum daha 6 sene bunlarla işim olmaz bi anamı arayıp soarrım

• Anladım panpa...
    Ama okulu dondurma sakın şimdi part time bir işte çalışabilirsin
    Tek başıma eve çıkamam demişsin neden hastalığın o kadar ciddi mi Önce yurtta başlarsın daha sonra 4-5 arkadaş toparlanıp ayrı eve çıkarsınız.
    Bekar evi bide miss....
    Ama sakın okulu dondurma.

Anladım panpa...
    Ama okulu dondurma sakın şimdi part time bir işte çalışabilirsin
    Tek başıma eve çıkamam demişsin neden hastalığın o kadar ciddi mi Önce yurtta başlarsın daha sonra 4-5 arkadaş toparlanıp ayrı eve çıkarsınız.
    Bekar evi bide miss....
    Ama sakın okulu dondurma.

Yok hocam kötü değil bildigimiz kamburluk yani çok kötü değilim.Ameliyattan önce eve çıkamam onlarla bağımı koparamam çünkü ameliyattan sonra eve gelmem lazım bakıma muhtaç olacagım bir kaç ay , ameliyatı olayım seneye arkadaşlarla çıkarız :D

bu ene arkadaşlarla eve çıkacaktık ama ameliyat eylüle ekime gelirse mecbur 1 sene kayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 7 Temmuz 2015; 21:20:55 >

Hadi bakalım hayırlısı...

Öyle hocam her seyin hayırlısı , teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.