Sabah kahvalti ediyorduk,ozel bir konuda babamla tartismaya basladik sonra tam tartisma bitti masadan kalkip odama gidicem arkami dondum, babam bir anda bana laf atti.Ben o an hiddetle masadaki emek bicagini kapip babama firlattim.Allahtan kafasina bicagin sapi denk geldi.Suan odamda oturuyorum.Kardesim sen en iyisi disari cikma diyor.Ne yapmaliyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babama bicak firlattim

-
-
Reelse çok üzücü
Benim ailemde cok zor şeyler yaşıyor bu aralar ne desem boş
İmkan bulunca elini öp af dile derhal bir daha da böyle bir manyaklik yapma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ah be hocam kendinize hakim olun
-
Özür dile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ergen misin? Bir de bunu gelip buraya konu diye açmışsın. Rezillik diz boyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2015 civari dhde bir akim vardi. Biri babama bicak firlattim diye konu acmisti,millette sonra ben bicagim cocuk beni babasina firlatti,abim babama bicak firlatti,oglum babama bicak firlatti vs. diye konular aciyorlardi o aklima geldide actim bu konuyu...
Yoksa benim babama bicak falan attigim yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 26 Aralık 2023; 5:34:10 >
Hocam 2015 civari dhde bir akim vardi. Biri babama bicak firlattim diye konu acmisti,millette sonra ben bicagim cocuk beni babasina firlatti,abim babama bicak firlatti,oglum babama bicak firlatti vs. diye konular aciyorlardi o aklima geldide actim bu konuyu....
Yoksa benim babama bicak falan attigim yok.
Hocam 2015 civari dhde bir akim vardi. Biri babama bicak firlattim diye konu acmisti,millette sonra ben bicagim cocuk beni babasina firlatti,abim babama bicak firlatti,oglum babama bicak firlatti vs. diye konular aciyorlardi o aklima geldide actim konuyu...
Yoksa benim babama bicak falan attigim yok...
Acacagin konunun içine edeyim blok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X