Şimdi Ara

Babam Beni Gerizekalı Zannediyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 1' e gidiyorum. Matematik ve geometri derslerim, mucize olmazsa karneye 0 gelecek. Babam bunu biliyor ve beni gerizekalı olmakla suçluyor. Ben sayısal dersleri sevmiyorum ve anlamıyorum. Zorla sevdirmeye çalışmalarını da istemiyorum. Babama birkaç kere anlattım, herhangi bir alanda başarılı olamamanın gerizekalılık olmadığını ama nato kafa nato mermer. Kendisini eğitimle kafayı bozmuş ve default hali bile çok kızgın. Oturup 2 kelime konuşamıyorum. Kendisi maddi imkanlardan dolayı ilkokul mezunu bile olmadan okulu bırakmış bir inşaat işçisi. Annem saf birisi o bile anlıyor ama babamın bu durumu anlamaması beni delirtiyor. Eğitim sistemimizin ne kadar saçma olduğunu birkaç kere anlatmaya çalıştım ama yine "anarşist ergen, marjinal ergen" laflarıyla susturuldum. Öyle ergen deyince akla gelen klasik bir tip değilim. Mutlu olmam için hiçbir sebep yok çünkü. Evet sağlıklı da değilim. Size yemin ediyorum en az 2 yıldır kavgasız geçmeyen bir akşam yemeği yemedik. Sınıfta kalacağım ve karne günü evde yaşanacakları düşündükçe korkudan 3,5 atıyorum. Babamın beni başka insanların yanında ezmesi ayrı bir konu. Şu ana kadar intihar eden insanlara hep aciz gözüyle baktım ama artık ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Bir yerimi kesmeyeceğim ya da yüksek bir yerden atlamayacağım o yüzden korkacağımı düşünmüyorum. Yüksek doz da ilaç içeceğim. İntiharımı engelleyebilecek tek şey annemin yaşayacağı evlat acısı ama fazla uzun sürmez bu engel diye tahmin ediyorum. Hiçbir zaman sağlık, para, tip, aile, arkadaşlık, aşk konusunda şansım düzgün gitmedi zaten. Oh be, bu yazıyı yazarken ağladım ve içimi döktüm biraz. Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

• karneye 0 geliyor diye intahar mı edilir kardeşim yaa kendine gel...

şu 1-2 hafta babana inat matematik geometri çalış, seneye de sözel seçersin kafan rahatlar.. ayrıca hakikaten zor değil. bir nejdetkirpi.com a bak konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

karneye 0 geliyor diye intahar mı edilir kardeşim yaa kendine gel...

şu 1-2 hafta babana inat matematik geometri çalış, seneye de sözel seçersin kafan rahatlar.. ayrıca hakikaten zor değil. bir nejdetkirpi.com a bak konularda

Matematik ve geometri çalışmam imkansız. Olmuyor abi, hakikaten zor değil demekle olmuyor. Ayrıca mesajımın tamamını okusaydınız sadece matematik ve geometri yüzünden olmadığını anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

quote:

Matematik ve geometri çalışmam imkansız. Olmuyor abi, hakikaten zor değil demekle olmuyor. Ayrıca mesajımın tamamını okusaydınız sadece matematik ve geometri yüzünden olmadığını anlardınız.

Alıntıları Göster
    sen bence ön yargılısın , aç korfez videodan geometri ve matematik videolarını gör bak nasıl yapıyosun soruları

edit: kendin bilirsin, ergenliğe devam et sen o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 9 Mayıs 2013; 20:55:45 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İntihar etme. Bari öbür dünyanı yakma.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Baban anlattığın gibi biri olmasa diyecem " sen sanki yapabildin mi de bana kızıyon " de diyecem ama baban öyle dersen seni döver kesin.
    İntihar şıkkını ele hemen o olmaz , baban hastalığa düşse sonra ölse annen yanlız kalsa üzülmez misin ? Tabii ki üzülürsün , o yüzden ihtiharı geç.Karneyi alınca baban eve gelmeden annene ver.Anne bunu babamın göremeyeceği bir yere koy de 1 hafta falan akrabalarında kal sonra.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kardeş git kendine antremanlarla matematik kitabından al. Çok basitten anlatıyor. Ve emin ol anlıyor insan. İntihar etmek bir kurtuluş değil ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Bu mesaj silindi.
    @sinekadam ön yargının ne demek olduğunu çok iyi biliyiorum ve ön yargılı değilim.

@Hasanious ilk önce biraz sevap lazım tabi.

@5Maverick2 tabi annemin üzülmesini istemiyorum ama şu an kendimi çok umursamaz hissediyorum. O bahsettiğin yöntem olmaz hocam. En yakın akrabalarım bana 400 km uzaklıkta.

@trenci1 teşekkürler hocam ama denemeyeceğim.

@Şeriat Sucuğu babamla kafalarımız, düşüncelerimiz çoook farklı.
  • quote:

Lise 1' e gidiyorum. Matematik ve geometri derslerim, mucize olmazsa karneye 0 gelecek. Babam bunu biliyor ve beni gerizekalı olmakla suçluyor. Ben sayısal dersleri sevmiyorum ve anlamıyorum. Zorla sevdirmeye çalışmalarını da istemiyorum. Babama birkaç kere anlattım, herhangi bir alanda başarılı olamamanın gerizekalılık olmadığını ama nato kafa nato mermer. Kendisini eğitimle kafayı bozmuş ve default hali bile çok kızgın. Oturup 2 kelime konuşamıyorum. Kendisi maddi imkanlardan dolayı ilkokul mezunu bile olmadan okulu bırakmış bir inşaat işçisi. Annem saf birisi o bile anlıyor ama babamın bu durumu anlamaması beni delirtiyor. Eğitim sistemimizin ne kadar saçma olduğunu birkaç kere anlatmaya çalıştım ama yine "anarşist ergen, marjinal ergen" laflarıyla susturuldum. Öyle ergen deyince akla gelen klasik bir tip değilim. Mutlu olmam için hiçbir sebep yok çünkü. Evet sağlıklı da değilim. Size yemin ediyorum en az 2 yıldır kavgasız geçmeyen bir akşam yemeği yemedik. Sınıfta kalacağım ve karne günü evde yaşanacakları düşündükçe korkudan 3,5 atıyorum. Babamın beni başka insanların yanında ezmesi ayrı bir konu. Şu ana kadar intihar eden insanlara hep aciz gözüyle baktım ama artık ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Bir yerimi kesmeyeceğim ya da yüksek bir yerden atlamayacağım o yüzden korkacağımı düşünmüyorum. Yüksek doz da ilaç içeceğim. İntiharımı engelleyebilecek tek şey annemin yaşayacağı evlat acısı ama fazla uzun sürmez bu engel diye tahmin ediyorum. Hiçbir zaman sağlık, para, tip, aile, arkadaşlık, aşk konusunda şansım düzgün gitmedi zaten. Oh be, bu yazıyı yazarken ağladım ve içimi döktüm biraz. Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

kardeşim sana yemin ederim ki hepsi gerçek .

öncelikle amcam benimle kavga ettiginde babam yardım etmedi tam üstüne sülale de deli damgası yedim önceden hep el üstünde tutulan ben gün geldi ailem beni polise şikayet etmek için elinden geleni yaptı . intihar etmek istediğimde babam intihar etmem için pohpohladi 17-18 antidepresan aldım ama ölmedim gelip geçti babam annem ablalarım bana deli dedi sülalem bna kafayı yemissin dedi ama takmdim kimseyi ve allah kismet ederse bu sene azerbaycan da inşaat müh. okuyacağım ve eğer bu cehennem den çıkarsam tubitak a projeyle basvuracagim projeler var aklımda ama son olarak şunu söyliyeyim babamın yapamadıginı ben yaptım bazı işlerde ben hallettim halen deli damgasını taşıyorum neden diyorlar diyeceksiniz cunki sinirli bi insanım bunda dolayı... kimseyi takma şimdi bende mat falan hiçbisi bilmiyorum ama aklın olduktan sonra kim sana ne demiş salla gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B80BB3A07 -- 9 Mayıs 2013; 21:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 5Maverick2

Baban anlattığın gibi biri olmasa diyecem " sen sanki yapabildin mi de bana kızıyon " de diyecem ama baban öyle dersen seni döver kesin.
    İntihar şıkkını ele hemen o olmaz , baban hastalığa düşse sonra ölse annen yanlız kalsa üzülmez misin ? Tabii ki üzülürsün , o yüzden ihtiharı geç.Karneyi alınca baban eve gelmeden annene ver.Anne bunu babamın göremeyeceği bir yere koy de 1 hafta falan akrabalarında kal sonra.

Alıntıları Göster
    Baban kaç yaşında bilmiyorum ama 40-50 her neyse o yaşlarda bi adamın huyunu değiştiremezsin.Olmuyo diye bişe yok hocalrından arkadaşlarında yardım iste geç sınıfını eğer imkansız diyosan okuyamazsın zaten anlat babana.Çok abartma yaşadıklarını veya kötülerini yaşayan çok insan var sadece sakin ol.Hem zaman hızlı geçer kendi hayatını kurmak için çok beklemene gerek yok

• otur çalış anana babana laf atacağına.Sınıfı geçince dil veya sözel secersin olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

Baban kaç yaşında bilmiyorum ama 40-50 her neyse o yaşlarda bi adamın huyunu değiştiremezsin.Olmuyo diye bişe yok hocalrından arkadaşlarında yardım iste geç sınıfını eğer imkansız diyosan okuyamazsın zaten anlat babana.Çok abartma yaşadıklarını veya kötülerini yaşayan çok insan var sadece sakin ol.Hem zaman hızlı geçer kendi hayatını kurmak için çok beklemene gerek yok

Alıntıları Göster
    Öncelikle babanın inşaat işçisi olduğunu unutma.O kendi yaşayamadıklarını oğlu yaşasın,oğlu fazla yorulmadan güzel paralar kazansın,üniversite ortamını görsün,iyi arkadaşlıklar kursun ve toplumda yüksek makamda olsun istiyor.Baban aslında bunları seni sevdiği için yapıyor.onun tekrar hayata başlayıp yüksek makamlara gelme şansı olmadığı için bu özlemini senden karşılamak istiyor.İlla sana matematik profesörü ol demiyorum ama inan kafanda ben başaracağım deyip düzenli çalışırsan en azından o ders zayıf gelmez.ondan sonra da ilerde hangi makamlara geleceğine,neler yapacağına sen karar verirsin.Hadi o gariban adamın umutlarını boşa çıkarma ve biraz ders çalış.O adamın kendi yaşayamadıklarını senin yaşayınca göğsünün ne kadar kabaracağını ne kadar mutlu olacağını unutma.gel sen şu ağabeyini dinle ve bunu O GARİBAN BABAN İÇİN BAŞAR!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

Alıntıları Göster
    Ya klasik kafa basmayinca benim alanim degil, egitim sistemi sacma vs... Gayet klasik kalas ergen modeli. Mat ve geo 0 dusuyorsa sorun sende kocum. Alanin degil megil anlamam 0 Ne la!?

Sanki sozele gecsen bir halt yapacaksin, hic kusura bakma sorun sende baban da gayet hakli. Sosyal zeka zirvaliklarina girmeden once biraz kendine ceki duzen ver. Elbette herkes matematik yapamaz ama 0 almak icin ekstra fason olmak lazim.

Egitim sistemi sacma, sinav sistemi sacma.... Klasik ergen sacmaliklari. Egitim bakani gelip sana soracakti, " a benim 2 ile 2 yi carpamayan ergenim, soyle bakalim universiteye nasil sokalim seni ve senin gibi 200.000 kisiyi?"

Sen tavsan olup daga kusmeden once adam ol calis, sistem sadece sana sacma sanki. Yapan yapiyor kocum, su anda gayet adil bir sinav sistemi var ulkemizde. Sana kalsa okul puaninla filan universiteye girmeye kalkarsin.

Senin psikolojin belli, sen sucsuzsun. Ve suclu arayisindasin, once sistem sonra aile.. Eger aklini basina almazsan anca 50 sene sonra sistem de ailen de yokken farkedeceksin ki suclu senmissin.

Ya da tum dediklerimi unut babanin yaninda ise gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatecrube

Ya klasik kafa basmayinca benim alanim degil, egitim sistemi sacma vs... Gayet klasik kalas ergen modeli. Mat ve geo 0 dusuyorsa sorun sende kocum. Alanin degil megil anlamam 0 Ne la!?

Sanki sozele gecsen bir halt yapacaksin, hic kusura bakma sorun sende baban da gayet hakli. Sosyal zeka zirvaliklarina girmeden once biraz kendine ceki duzen ver. Elbette herkes matematik yapamaz ama 0 almak icin ekstra fason olmak lazim.

Egitim sistemi sacma, sinav sistemi sacma.... Klasik ergen sacmaliklari. Egitim bakani gelip sana soracakti, " a benim 2 ile 2 yi carpamayan ergenim, soyle bakalim universiteye nasil sokalim seni ve senin gibi 200.000 kisiyi?"

Sen tavsan olup daga kusmeden once adam ol calis, sistem sadece sana sacma sanki. Yapan yapiyor kocum, su anda gayet adil bir sinav sistemi var ulkemizde. Sana kalsa okul puaninla filan universiteye girmeye kalkarsin.

Senin psikolojin belli, sen sucsuzsun. Ve suclu arayisindasin, once sistem sonra aile.. Eger aklini basina almazsan anca 50 sene sonra sistem de ailen de yokken farkedeceksin ki suclu senmissin.

Alıntıları Göster
    Arkadas, benden sana soylemesi, aslinda derslerdeki konular o kadar zor degil, sadece hocalar anlatamiyor. Ha farkli sekilde ogrenmeyi dene, o da olmadi, direk ogrenemiyorsun demektir yani. Gerizekali olmasan bile, cok akilli degilsin demekki.

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen koymuşsun kafaya yapamam diye o zaman benden sana daha iyi bir öneri git sınıfın en zekisinin yanına bu olayı anlat babam beni mal sanıyor de sınavda yanına otur yakalanırsan zaten 1 düşücek bari şansını dene son yazılıları daha olmamışsınızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Arkadas, benden sana soylemesi, aslinda derslerdeki konular o kadar zor degil, sadece hocalar anlatamiyor. Ha farkli sekilde ogrenmeyi dene, o da olmadi, direk ogrenemiyorsun demektir yani. Gerizekali olmasan bile, cok akilli degilsin demekki.

Alıntıları Göster
    baban okuyamamış senin okumanı istiyor ve senin başarılı olmanı istiyor fakat bunun için izlediği yol yanlış.

baban sana gerizekalı derse desin bunun için intihar edilmez baban sadece onun yaşadıklarını yaşamanı istemiyor diye düşünüyorum çalışacaksan kendin için çalışacaksın baban için değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

baban okuyamamış senin okumanı istiyor ve senin başarılı olmanı istiyor fakat bunun için izlediği yol yanlış.

baban sana gerizekalı derse desin bunun için intihar edilmez baban sadece onun yaşadıklarını yaşamanı istemiyor diye düşünüyorum çalışacaksan kendin için çalışacaksın baban için değil

Alıntıları Göster
    lan aynı mutsuzluk bende de var ama ailevi nedenlerden değil yorumlara baktım herkes geometri matematik diye tutturmuş

LAN ADAMIN SORUNU O DEĞİL HERİF MUTSUZ LAN MUTSUZ ADAMDAN DERS DİNLEMESİNİ BEKLEMEYİN

NOT:Tek tavsiyem (bunu söylüyorum ama yapamıyorum) HAYATA KARŞI HER ŞEYE KARŞI DİK OL KARDEŞİM KENDİ ŞANSINI KENDİN YARAT.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayrecep

lan aynı mutsuzluk bende de var ama ailevi nedenlerden değil yorumlara baktım herkes geometri matematik diye tutturmuş

LAN ADAMIN SORUNU O DEĞİL HERİF MUTSUZ LAN MUTSUZ ADAMDAN DERS DİNLEMESİNİ BEKLEMEYİN

NOT:Tek tavsiyem (bunu söylüyorum ama yapamıyorum) HAYATA KARŞI HER ŞEYE KARŞI DİK OL KARDEŞİM KENDİ ŞANSINI KENDİN YARAT.

Alıntıları Göster
    o intihar kelimesini bir kenara bırak.
    baban seni ne kadar dinlemese de defalarca konuşmayı dene. belki yaklaşımını değiştirmen gerekiyor. senin elinden geleni yaptığına inansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theveyselo

quote:

Lise 1' e gidiyorum. Matematik ve geometri derslerim, mucize olmazsa karneye 0 gelecek. Babam bunu biliyor ve beni gerizekalı olmakla suçluyor. Ben sayısal dersleri sevmiyorum ve anlamıyorum. Zorla sevdirmeye çalışmalarını da istemiyorum. Babama birkaç kere anlattım, herhangi bir alanda başarılı olamamanın gerizekalılık olmadığını ama nato kafa nato mermer. Kendisini eğitimle kafayı bozmuş ve default hali bile çok kızgın. Oturup 2 kelime konuşamıyorum. Kendisi maddi imkanlardan dolayı ilkokul mezunu bile olmadan okulu bırakmış bir inşaat işçisi. Annem saf birisi o bile anlıyor ama babamın bu durumu anlamaması beni delirtiyor. Eğitim sistemimizin ne kadar saçma olduğunu birkaç kere anlatmaya çalıştım ama yine "anarşist ergen, marjinal ergen" laflarıyla susturuldum. Öyle ergen deyince akla gelen klasik bir tip değilim. Mutlu olmam için hiçbir sebep yok çünkü. Evet sağlıklı da değilim. Size yemin ediyorum en az 2 yıldır kavgasız geçmeyen bir akşam yemeği yemedik. Sınıfta kalacağım ve karne günü evde yaşanacakları düşündükçe korkudan 3,5 atıyorum. Babamın beni başka insanların yanında ezmesi ayrı bir konu. Şu ana kadar intihar eden insanlara hep aciz gözüyle baktım ama artık ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyorum. Bir yerimi kesmeyeceğim ya da yüksek bir yerden atlamayacağım o yüzden korkacağımı düşünmüyorum. Yüksek doz da ilaç içeceğim. İntiharımı engelleyebilecek tek şey annemin yaşayacağı evlat acısı ama fazla uzun sürmez bu engel diye tahmin ediyorum. Hiçbir zaman sağlık, para, tip, aile, arkadaşlık, aşk konusunda şansım düzgün gitmedi zaten. Oh be, bu yazıyı yazarken ağladım ve içimi döktüm biraz. Sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

kardeşim sana yemin ederim ki hepsi gerçek .

öncelikle amcam benimle kavga ettiginde babam yardım etmedi tam üstüne sülale de deli damgası yedim önceden hep el üstünde tutulan ben gün geldi ailem beni polise şikayet etmek için elinden geleni yaptı . intihar etmek istediğimde babam intihar etmem için pohpohladi 17-18 antidepresan aldım ama ölmedim gelip geçti babam annem ablalarım bana deli dedi sülalem bna kafayı yemissin dedi ama takmdim kimseyi ve allah kismet ederse bu sene azerbaycan da inşaat müh. okuyacağım ve eğer bu cehennem den çıkarsam tubitak a projeyle basvuracagim projeler var aklımda ama son olarak şunu söyliyeyim babamın yapamadıginı ben yaptım bazı işlerde ben hallettim halen deli damgasını taşıyorum neden diyorlar diyeceksiniz cunki sinirli bi insanım bunda dolayı... kimseyi takma şimdi bende mat falan hiçbisi bilmiyorum ama aklın olduktan sonra kim sana ne demiş salla gitsin

hocam çok merak ettim ne oldu da size akrabalarınız bile deli damgasını yapıştırmaya çalıştılar?sinirli olduğum için yazmışsınız ama bir kaç örnek verebilir misniz

• quote:

Afedersiniz kaç yaşındasınız?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.