Bildirim
B12 ve d vitamini tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş beleş d vitamini var,ilaca ne hacet xd
ilaç alerji yapıyorsa,b12 için para harcayacaksın bol bol._____________________________ Ubi bene ibi patria...''You can't go back and change the beginnig,but you can start where you are and change the end.'' -C.S.Lewis///// -
Güneşli havada dışarı cık ihtiyacın olanı alıcaksındır.
_____________________________ -
Somon ye. _____________________________ -
Kırmızı et, kuzu karaciger bunlarda müthiş B vitamini vardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
beleş ve en sağlıklı d vitamini için şunu söyleyeyim öğlen güneşinde ya da yakın zamanlarda saat 11-15 arası gibi bi vakitte güneşe çık avuç içlerini güneşe doğrult. D vitaminini güneşten en iyi avuç ve ayak içleri emiyor. He budur kış geldi. Alabildiğin kadar al d vitaminini kışın o güneşi de zor bulursun. _____________________________ -
dvit
b12Supplementler.com
Nature's Supreme Vitamin B12 1000 Mcg 60 Kapsül - Vitaminlerhttps://www.supplementler.com/urun/natures-supreme-vitamin-b12-1000-mcg-60-kapsul-7305
ben bunları kullanıyorum._____________________________
-
sen hala yaşıyon mu len çiğ sütquote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Kırmızı et, kuzu karaciger bunlarda müthiş B vitamini vardır._____________________________ -
Bana da verdi daha yeni bitirdim hap ile damlasını. Berbat kokan bişey o b12 hapı. _____________________________ -
en iyi d3 —- ocean d3k2 günde 5 damla (5000iu)
b12 — methyl b12 plus spray (dil altı sprey)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
B12 ve D üzerine yorumunuz varsa iletin insanlar aydınlansınlar. Yoksa susun adam sansınlar.quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
sen hala yaşıyon mu len çiğ süt
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
çüş ilkokullu musun bu cevap ne. hal hatır soruyoruz şurda.quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
B12 ve D üzerine yorumunuz varsa iletin insanlar aydınlansınlar. Yoksa susun adam sansınlar.
Alıntıları Göster_____________________________ -
Hal hatır sorma dediğin şeydeki "hala yaşıyor musun" kısmı ben çiğ süt içtiğim için çiğ sütte olduğu iddia edilen tehlikeli bakterilerden hastalanma olayına gönderme olarak anlaşılır. Fakat öyle birşey sözkonusu olmadığı için ben de öyle yanıtladım. ona göre hal hatır sormalısınız...
kara mizah _____________________________ -
Güneşe de çıkamıyoruz. Güncel D vitamini tavsiyesi alabilir miyiz. _____________________________ Hiç değilse ortak paydamız VATAN/BAYRAK olsun. -
Hocam benim kan tahlilimde b12 seviyem düşük çıkmıştı doktor bana dodex iğne vermişti. Düzenli yaptırıyordum ama bu virüs olay patlak verince hastane veya eczane poliklinik vb. boşuna gitmiyim diye yatırmadım iğnemi.quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
dvit
b12Supplementler.com
Nature's Supreme Vitamin B12 1000 Mcg 60 Kapsül - Vitaminlerhttps://www.supplementler.com/urun/natures-supreme-vitamin-b12-1000-mcg-60-kapsul-7305
ben bunları kullanıyorum.
Bu tarz bir ürünü doktor tavsiyesi olmadan almamda sakınca yok sanırım? İğnesi de reçetesiz satılıyordu zaten._____________________________
-
hocam iyi günler ben bir tıp fakültesi öğrencisi olarak çok bilinen bir yanlışı düzeltmek istiyorum güneş beleşe d vitamini değildir. d vitamini vücutta etken maddelere dönüştürülerek kullanılır. latince isimler verip kimsenin kafasını karıştırmayacağım. alerji yapma konusuna gelirsek b vitamini zaten alerji yapma olasılığı yüksek bir vitamindir. d vitamini hakkında bunu ölçecek bilgim yok. ama d vitamini preparatı olarak marketlerde yan ürünlerde satılan basit haplar bile etkili olabilmektedir fakat bunun etken madde ye dönüşebilmesi için yine bir miktar güneşte kalmanız gerekmektedir bunu kendiliğinden olan bir çözümü yok maalesef. b12 vitamini için tekrardan doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim iyi günler _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt