Şimdi Ara

B1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ingilizcede şöyle bir sıkıntım vardı. Bir yabacı film yabancı diziyi altyazısız izliyorum ve anlıyorum yabancı forumlardaki şeyleride anlıyorum. Ama.iş cümle kurmaya geldiğinde sıkıntılıydım. Daha önce ne özel ders aldım ne birşey neredeyse hiç grammar bilmiyorum. Kelime bilgim çok kuvvetli.

    Bugün amerikan kültüre gittim. İşte anladığımı ancak konuşamadığımı söyledim. Buraya gelenlerin hepsi öyle dedi bayan neyse teste girdim 40 sorudan 22 doğrum 18 yanlışım vardı. Sonra dil testine girdim bayanla oturdum soru sordu grammar bilmememe rağmen cevaplarını verdim. Kadın dedi senin baya tuhaf testin yarı yarıya neredeyse ama konuşman iyi dedi telaffuzlarda iyi dedi. Sadece birkaç dilbilgisi hatası yaptın dedi. Buraya gelenler testte iyi yapıyor konuşmayı yapamıyor dedi. Ben seni b1 e alırım dedi. P.tesi başlıcak ama bu cuma gel özel hoca ile gramar bilgini toparlıyalım p.tesine hazırlık olsun dedi. Hatta kadın hiç özel ders almadan yada ingilizce görmeden nasıl ilerlettin konuşmayı diye sordu bana.

    Sorum şu şimdi ben b1 den başlıcam grammar bilmiyorum bir özel derste toparlayabilirmiyim bunu ve nasıl grammar bilmediğim halde konuşabiliyorum anlamadım. Ayrıca grammar bilmeden b1 e başlamam sıkıntı olurmu benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersimiz İngilizce den gramer eksikliğini kısa sürede tamamlayıp bol exercise çöz bence hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.