|
Herkese selamlar, B sınıfı ehliyet sahibiyim. Yeni düzenlemeden yararlanarak direksiyon eğitimimi tamamlayıp 125 cc'ye kadar olan motorları kullanmak üzere şerhimi işleteceğim. Şehir içi günlük ulaşım, işe git-gel ve pratiklik adına 125 cc bir motor arayışındayım. Kesinlikle scooter tarzı bir motor istemiyorum, vitesli bir model bakıyorum. İlk motorum olacağı için hem acemiliğimi atmak hem de ileride satmak istersem zarar etmemek adına ikinci el piyasası altın gibi güçlü, çabuk satılan bir model olmasını istiyorum. Fiziksel ölçülerim 175 cm boy ve 95 kilo. Yaptığım araştırmalara göre benim ölçülerime, bütçeme ve isteklerime en uygun modeller, Yamaha MT-125 ve Honda CB125F gibi duruyor. Monkey veya Grom gibi mini-bike modellerinin altımda çok küçük kalacağından korkuyorum. Sizce bu boy ve kiloda şehir içi kullanımda, yokuşlarda çekiş vs. olarak beni üzer mi? Altımda çok sırıtır mı? Alternatif olarak ikinci eli Honda kadar hızlı olan, scooter olmayan hangi 125 cc modelleri önerirsiniz? Sıfır bayiden mi zorlamalıyım yoksa temiz bir ikinci el mi bakmalıyım? Deneyimli arkadaşların ve kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler