Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7ender , berkjk , dunyao Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (1 Mobil) - 34 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.313.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    valla indirdim oynadım bence harika oyun ama redditte falan tamamen pay2win olduğundan bahsetmişler,şimdilik öyle hikayesi için şekli için oynuyorum diyelim sardı ama işin içine aşırı pay2win giriyorsa uğraşmam kafamı yorasım yok :D

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Sorun buymuş cidden. Teşekkürler.

  • caspianavima kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Metro Exodus dlc alacağım onu bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    Ben mi şu uygulamayı kullanmayı bilmiyorum yoksa cidden mağazaya sadece ubisoftun keyfi olunca mı ulaşabiliyoruz? Oyunlar kısmının yanında mağaza bazen çıkıyor bazen çıkmıyor

    Program kapalıyken steamden satın aldığınız ubisoft oyununu açarsanız uplay bu şekilde açılıyor.




    Hades için yorum yazanlara da teşekkürler, indirime girince bir deneyeceğim oyunu.





  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt

    Millet Valhalla'yı da gömüyor, en azından yapay zekasını ama ona indirim vermemiş bugisoft nedense. Satışları iyi demekki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoizhik

    Millet Valhalla'yı da gömüyor, en azından yapay zekasını ama ona indirim vermemiş bugisoft nedense. Satışları iyi demekki.

    Valhalla, Odyssey'i ilk 1 haftaki satış rakamlarında 2'ye katlamış. Dünkü TeknoSeyir oyun gündemi videosunda bahsetmişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam Odyssey ilk haftasında en çok satan AC oyunu olmuştu. Yani bu durumda Valhalla mükemmel bir çıkış yapmış görünüyor Odyssey'i 2'ye katlayarak.


    Zaten çıkmadan önce acayip bir hype oluşturulmuştu yayıncı ve youtuber'lara gönderilen erken erişim kodlarıyla. Oyunu gömen, sert eleştiren bir yayıncı veya youtube görmemiştim. (tabii erken erişim kodu alıp ne kadar sert eleştirebilirler orası ayrı bir konu)


    Yani çok şaşılacak bir durum yok bence.


    Asıl şaşılacak konu, çıkışı 1 sene ertelenen Watch Dogs: Legion nasıl bu kadar rezalet çıktı? Acaba geçen sene ilk planlandığı tarihte çıksaydı nasıl bir oyun olacaktı, çok merak ediyorum. Oyun gerçekten rezalet olmuş. Fizik, sürüş mekaniği diye bir şey yok, gerçekten yok. 200 km/s ile bir araca çarpıyorsun, iki araçta "şaaak" diye duruyor, sanırsın 30 km/s ile giderken çarpmışsın gibi. Ağır vasıta araçlarla 150-200 km/s hıza ulaşıyorsun, 100km/s ile kalkıyorsun falan. Yol tutuş, viraj alma falan hak getire. Liseli, üniversiteli gençlerin tek başına yaptıkları araba sürdüğünüz oyunlar veya araba yarışı oyunlarında bile daha çok fizik var, daha iyi sürüş mekaniği var. Yapay zekaya hiç değinmiyorum bile, yapay zekayı geçtim, yapay olan neredeyse hiçbir şey yok, her şeyi scripte bağlamışlar. Diyorlardı ya "oyunda sınırsız sayıda insan var ve istediğinizi çetenize katabiliyorsunuz" diye, hayır, oyunda 1 tane insan, sınırsız skin var, çoğu insanın birbirinden farkı yok Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Ben oyunu Nvidia ekran kartı kampanyasıyla gelen kodlardan birinden 80 TL'ye aldım ama ona bile pişman oldum açıkçası. O yüzden 1 ayı bile dolmadan %25 görmesine şaşmamalı, değil %25, %50 bile görse yine de o fiyata değmez. Gerçekten 3-5 aya Epic'te bedava verilirse şaşırmayın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 18 Kasım 2020; 23:39:40 >




  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Sizin mesajınızı gördükten sonra indirip arkadaşımla co-op şekilde başladık ve 6 saat aralıksız oynadık. Şimdilik iyi gidiyor. Oyunda hem souls tadı var hem de left 4 dead... Şimdiye kadar mekan, mob ve boss çeşitliliği de fena değil gibi. 2 3 güne bitmiş olur sanırım, tavsiye için teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt

    valhalla toparlanır hocam hem o 1 hafta oldu daha bir de onun yorumları gördüğüm kadarıyla odyssey oyununun üstüne konmuş hali ki o oyunu da ben çok sevmiştim 2 defa bitirdim.


    onun için de acele etmiyorum daha season pass ile diğer ücretsiz içerikler eklenecek yavaş yavaş gelecek senenin sonuna doğru belki tüm içerikler hazır olacak o zaman da epic'ten kuponlu dönemde standart+season pass alır keyfimize bakarız :)

  • Epic Games B.friday başladı mı

  • Ne demek hocam, beğenmenize çok sevindim çünkü gerçekten mesajımda saydığım bu türün diğer yapımlarına kıyasla gerektiği değeri görmedi maalesef Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam’e ubi indirimleri ne zaman gelir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Sırasıyla en çok Odyssey, Origins ve Syndicate oynamışım. Valhalla hepsinin tepesine çıkacaktır. Galiba bir AC fanıyım. Videonun sonunda bu resmi görmek mutlu etti. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam paylaşım için

  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Hocam işin özüne bakarsak oyun p2w den daha beter :))
    İşte ben bu karakteri beğendim parası neyse verip almak istiyorum diye bişey bile yok onun için defalarca kutu açmak gerekir ki çıksın ayrıca çıkması da yetmiyor birde 5 yıldız bulmak gerekiyor :)

    Çok net 10 bin dolar harcayanlar var ama hiçbir şey çıkmayan var

    O yüzden dedim hırs yapmadan normal olarak oyunu oynarsan keyif alırsın çünkü oyun güzel ve zevkli zelda botw den daha iyi bir haritası var grafikler cidden harika duruyor 4k ile birleşince daha da güzel oluyor bunun haricinde

    Normal olarak oynaninca zaten günlük görevler ana görevler vs primogem denilen taşlardan birikiyor ay sonunda bunlarla paket acarsiniz şansınız varsa gelir bişeyler onun haricinde keyifli zaman geçirmek için oynuyorum ben sıkıldığımda bırakırım gider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GOTY adayları açıklanmış dün. Listeye baktığımda ori will of the wisps ve Half-life Alyx'in olmamasını saçma buldum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    GOTY adayları açıklanmış dün. Listeye baktığımda ori will of the wisps ve Half-life Alyx'in olmamasını saçma buldum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    sırf sjw olsun diye oyun dünyasının en sevilen erkek ana karakterlerinden birini bir transa öldürtüp daha sonra bir lezbiyeninde intikam almasını konu edinen oyun var işte goty adayı daha ne olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 19 Kasım 2020; 13:19:55 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Hocam yanlış anlamayın, ufak bir yanlış anlamayı düzeltmek istedim. Dediklerinize katılıyorum ama malum karakter transeksüel değil de heteroseksüeldi. Dış görünüşü öyle gözüktüğü için ilk başlarda ben dahil internet medyası yanılmıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Zaten The Game Awards 2016'da yılın oyunu Overwatch seçildiğinden beri çok popülist yaklaşımlar sergileyen bir ödül töreni olmaya başladı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.