Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13148. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 45 Misafir (5 Mobil) - 45 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
349.473
Cevap
2.720
Favori
21.285.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
567 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt

    Abartmışlar ya tamam Baldurs Gate iyi bir marka ama Cyberpunk gibi oyun bile 250 den gelirken kendini nereye konumlandırdığı anlamsız olmuş. Larian GG.


    60 euro/ dolar bandından çıkmış. En ucuz Rusya'da bile 200 TL çevirirsek. :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 6 Ekim 2020; 20:9:53 >
  • oyunda drm yokmuş

  • neyse cyberpunk ı bitirdikten sonra alırım bg3 u artık

  • Fiyat gayet normal yeni çıkan 60 dolarlık bir 3A oyunu 32 dolara satıyor adamlar TR'de.Bu fiyatlandırma için teşekkür etmeniz lazım  

  • m-99 M kullanıcısına yanıt

    Baldur's Gate 1-2 tüm zamanların en iyi rpgleri arasında gösterilir. Oyun medyasının oyunlara bol keseden puan dağıtmadığı dönemlerde 90'ları 100'leri bileğinin hakkıyla almış, hype yapılmadan gönüllerde taht kurmuş yapımlar .


    Bu açıdan baktığımızda, Baldur's Gate iyi marka değil, rpg oyunları için mihenk taşı niteliğinde bir marka.


    Bana kalırsa biz henüz piyasaya çıkmamış Cyberpunk'ı biraz fazla gözümüzde büyütüyoruz. İyi bir oyun olmayacağı için değil, henüz rüşdünü isbat etmemiş olduğu için.


    Dipnot: Yine de 250 lira çok olmuş ya  

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Oyunun Türkiye fiyatı tamam 250 TL lütfetmişler katılıyorum da 60 euro konumlandırmasından emin olamadım. + Erken erişimde oyun çıkartıyor. Erken erişimden çıktıktan sonra fiyatı 80 euro mu olacak merak ettim ???


    Sağlık olsun bunu da pas geçiyoruz.


    Bu arada cyberpunkı gözümde büyütmüyorum aslında iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum. ( umarım yanılan ben olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 6 Ekim 2020; 20:30:1 >
  • Larian'ı da kaybettik. Erken erişim çıkardığı oyuna o fiyatı istemek, bilemedim.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    yapacak bişi yok. cyberpunk ı iade talep ettim. bunu alacam. gelcek aya bakarız artık  

  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Bileydim Steam'e Hepsiburada kuponları ile cüzdan yüklerdim uyguna. Bu arada Trendyolda 100 liralık cüzdan bakiyesi 90 TL ye satılıyor. Bakiye yükleyecekler değerlendirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliokan -- 6 Ekim 2020; 21:1:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekonomi ve ülke batık olduğu için bize her şey pahalı geliyor ama unutmayalım ki biz de Arjantin veya Brezilya gibi bir ülkeyiz. Bizden ucuz Rusya ve Kazakistan var onlarda da 26 dolara geliyor Arjantin 28 dolar. Daha iyi örnekler var mıydı belki bir kaç tane ama bu yapımında ismi bd3 sonuçta.


    Kısaca Larian ın fiyatlandırmasında bir sıkıntı yok 60 dolarlık AAA oyunu bize 30 dolara vermişler daha ne olsun. Üstelik en az 150 saat oynanabilecek bitirince de tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun bd3 bunu da göz önüne almakta fayda var. Seneye bu zamanlar konsollara gelir 750 den satarlar tr ps store da  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 6 Ekim 2020; 22:4:5 >
  • Lamı cimi yok. Adamların Baldur's Gate 3 için biçtikleri fiyat çok pahalı. Evet dolar kuru ayrı bir dert, vergiler vs ayrı bir dert ama orada kapı gibi Microsoft'un kuru 1.5 almasını vs görünce hiç elim satın almaya gitmiyor. Üstelik erken erişimde ve daha alacağı çok yol var. Biraz daha istek listesinde kalmasının kimseye bir zararı olmaz. Ayrıca Larian'ın böyle bir fiyatlandırma ile TR pazarından da bir beklentisi olmadığı da hafiften kendini belli etti bence.

  • Baldurs gate 3 60 dolardan çıkmış. bence fiyatı iyi.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Microsoft da artık kuru 1,5 TL almıyor. Son çıkan hiçbir oyunu bu kur ile çıkmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 1,5 TL kur ile satsa oyun 12 dolar civarı bir para kazanıyorlar. Steamin komisyonu dahil. Ciddi ciddi 60 dolarlık bir oyunu bu fiyata satacaklarına inandınız mı? 30 dolara satıyorlar oyunu ki bu fiyatta yerelleşmeye gittiklerini gösteriyor zaten.

    1,5 TL kurunu unutun yani, o devir çoktan kapandı anca nadiren yapımlarda görürüz. Bizi çok kıskanan Almanların oyunuymuş bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Microsoft da artık kuru 1,5 TL almıyor. Son çıkan hiçbir oyunu bu kur ile çıkmadı.

    Battletoads ve Age of Empires 3 Definitive Edition, kuru 1.5 dan alınan ve hala dahi bu fiyatlandırmaları değişmemiş yeni çıkmış MS oyunlarından. Microsoft Flight Simulator'un ise 350 TL olmalarının çok başka sebepleri olduğunu düşünüyorum.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Age of 3 öyle gelirken mflightsimin 90₺ gelmemesi hayal kırıklığı oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baldurs Gate şöyleymiş de böyleymiş de diye maval okumanın aleminin olmadığı kanaatindeyim. Nitekim buradaki birçok insan Cyberpunk 2077 oyununu 249 TL'ye satın aldı ve birçok üst düzey AAA oyun da bu fiyatlardan çıkış yaptı, yapabildi. Firmalar istediklerinde bal gibi de ayarlıyorlar. Kimse kusura bakmasın. Baldurs Gate 3 için Türkiye fiyatı pahalıdır. İnsanlar burada fiyat daha makul olsun da orijinal alabilelim diğer yola başvurup oyunu indirip oynamayalım diyor sen bu fiyattan çıkartıyorsan Türkiye'ye demek ki bu pazarı umursamıyorsun ya da yolunacak kaz arıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 7 Ekim 2020; 0:28:21 >
  • Yine bircogu Baldur's Gate'in fiyatini elestirmis de Larian studyosunun hadi turk gondikleyelim diye dusundugunu sanmiyorum. Adamlar oyunu 60 dolar yapmis ki bu kismi tartisabilirsiniz lafim yok. Turkiye fiyati icin dolari 1.5 alan iki firma steam ve microsoft. 250 tl evet pahali ama dolara vurunca 30 dolar yapiyor. Sen oyunu yari fiyatina aliyorsun. Adamlar bunu bile yapmayabilirlerdi. Ha diyebilirsiniz bu izometrik bir indie oyun, ama degil, adamlar Baldur's gate yapiyor lan, AAA oyun bu. Larian 250 tl ye izometrik rpg satiyor diye elestirecegimize, EA ve activision neden fiya ile cod u 500 tl den cikariyor diye elestirmeliyiz bence. Sonuc olarak yerel fiyatlandirma yapip 250 tl ye oyun satanlari elestirmek yerine bize bu ekonomiyi veren adamlari elestirmek daha mantikli

  • Bu konuyu tekrar tekrar sormak istemiyorum fakat frostpunk dlclerinin hakkında tek tek yorum yapabilecek, tavsiye verecek birisi var mı? Geçen gün sorduğumda bir arkadaş bilgi verdi sağolsun fakat biraz daha detaylı bir yoruma ihtiyacım var. Steam yorumlarından elle tutulur bir bilgi alamadım, gameplay videoları da 3 saatten uzun sürüyor ve oyunu oynamadan izlemeyi tercih etmiyorum.

  • Tosla uygulamasında; Steam, LoL, VALORANT gibi oyunların E-Pin kodlarında %25 iade var. Maksimum 30 TL iade veriyor.

    75 TL'ye 100 TL, 90 TL'ye 120 TL Steam Cüzdan Kodu alınabilir. Halloween öncesi bakiye arayanlar için güzel bir haber.

    İadeler 8 Kasım'da Tosla hesaplarına yapılacakmış.

    Detaylı bilgi:https://tosla.com/kampanyalar/oyun-sever-toslalilara-e-pin-odemelerinde-25-iade



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubblez -- 7 Ekim 2020; 4:12:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.