Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13565. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
349.054
Cevap
2.712
Favori
21.224.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

    İndirme hızı 0'a düştüğünde disk kullanımı yükseliyor. İndirdiği dosyaları diske yazıyor o arada. Bende de oluyor. Bir sey indirirken bilgisayarla uğraşmayı bıraktığımdan 2 dk da gibi çok kısa aralıklarla mı oluyor bilmiyorum. Fakat, steam'in son sürümleriyle beraber indirme yaparken hantallaşıyor. Getirdikleri puan mağazasıda çok hantal. Eskiden çok daha stabil çalışıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar sevdiğim ama Steam kütüphanemde oynamayadığım oyunları bitiriyorum ve gerçekten sevdiğim oyunları da farklı tatlar arayan arkadaşlar için buraya yazmak istedim. Ori and the Blind Forest'ı bugün bitirdim ve gerçekten güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Ori ile Nibel Ormanını iyileştirmeye çalıştığınız bu oyunda bölüm tasarımları gerçekten çok güzel ve bir o kadar da zorlayıcı. Harita siz keşfettikçe ve yeni güçler kazandıkça da dallanıp açılıyor ve keşfetmesi de bir o kadar harika. Müzikleri ise sırf ayrı dinlemek için bile güzel.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Aragami ise benim gibi gizlilik oyunlarını seven ve iyi birde hikaye ile harmanlanan bu oyunlara aşık olanlar için adeta hazine gibi. Ana oyun olan Aragaminin bölüm tasarımları çok keyifli ve hikayesi de bir o kadar sürükleyici. Nightfall DLC'si ise ana oyunun bölüm tasarımlarını bir adım öteye taşıyan ve harika bir de ana oyun öncesi ne olduğuna dair bir hikaye sunuyor. İndirimlerde hem Ori hem de Aragami DLC'si ile birlikte ucuz oluyor ve kesinlikle kaçırmamanızı öneriyorum. Üstelik Aragami 2 de çoktan duyurulmuş durumda ve gördüğüm kadarıyla oyuna yakın dövüş ve daha iyi gizlilik mekanikleri ekliyorlar. Aragami den sonra ikinci oyunu daha bir merakla bekliyorum.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Şubat 2021; 23:52:51 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Devam oyunu olan Ori and the Will of The Wisps'i oynamadıysanız mutlaka bakın derim. İlk oyunu ben de bayıla bayıla oynamıştım, ikinci oyun her anlamda ileriye gitmiş ve finali de çok iyiydi. Bence geçen senenin top 5'inde yer alabilecek kalitede ve hem uygun fiyattan çıkış yapmıştı hem de indirime girdiğinde çerez parasına alınabiliyor.

    Bu tarz masalsı grafikli platform oyunlarına ilginiz varsa ve oynamadıysanız Trine serisine de bakmanızı önerebilirim. Tarz olarak aynı olmasa da oldukça güzel bir seridir.

    Uzun süren AAA yapımlardan bunalınca ya da oyun oynamaya çok fazla vakit ayırmadığım zamanlarda bu tarz tatlı görselliğe sahip platform oyunları ilaç gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 27 Şubat 2021; 23:59:56 >
  • Şüphelendiğim için Amazon linki de vermiştim zaten. Teşekkür ederim, siliyorum hemen.
  • Fanatical da AllStar Bundle gelmiş yine
    American Fugutive ve Narcos oyunları listemdeydi 15 liraya hallettik

    https://www.fanatical.com/en/bundle/all-stars-13-bundle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ori'nin iki oyununun arasında bir bağlantı var mı? İlk oyunun yarısına kadar oynamıştım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

    Fanatical da AllStar Bundle gelmiş yine
    American Fugutive ve Narcos oyunları listemdeydi 15 liraya hallettik

    https://www.fanatical.com/en/bundle/all-stars-13-bundle

    Narcos oyununu bende merak ediyordum diziye olan ilgiden dolayı ama oyun hakkında çok olumsuz yorum vardı o yüzden pas geçmiştim, oyunu oynadıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    Narcos oyununu bende merak ediyordum diziye olan ilgiden dolayı ama oyun hakkında çok olumsuz yorum vardı o yüzden pas geçmiştim, oyunu oynadıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.



    Alıntıları Göster
    Oyun sıra tabanlı strateji hocam
    Ve kendine has mekanikler eklemişler
    Gamerrocko övmüştü baya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • System Shock için ön sipariş açılmış ve bir demo yayınlanmış. Fiyatı 67 lira ve temel fiyatı 45 dolar. Bizdeki karşılığı 9 dolar, Rusya için 11 dolar, Arjantin için 5.5 dolar. Fiyatı artar diye korktuğumdan bir ön sipariş çakacağım gibi duruyor. Ön sipariş verenlere 2.oyunun yeni halini de ücretsiz vereceklermiş baya sıcak duruyor, öyle böyle değil.


    Customers who pre-order this version of System Shock will receive System Shock 2: Enhanced Edition for free when SS2:EE is released.


    https://store.steampowered.com/app/482400/System_Shock/

  • @moonshine14 Will of the Wisps indirdim, hemen ona da başlayacağım hocam. Özellikle Dost Kayaoğlunun bu oyun hakkında "ilk oyunu her anlamda ileri götüren ve iyiyi mükemmel hale getirmiş bir oyun" yorumunu liste videolarının birince görünce oyuna karşı hype'ım daha çok artmıştı. Trine serisi de 4 oyunuyla kütüphanemde ve öneriniz üzerine onları da listeme aldım. Müsait bir zamanda oynayacağım. Ayrıca son cümlenize de katılıyorum. Büyük yapılardan sonra Ori gibi daha küçük şeyler oynamak aşırı rahatlatıyor.


    @Hauntblast Direk ilk oyunun devamı hocam. İlk oyunu bitirmeden ikinci oyundan en azından hikaye anlamında keyif almanız bir parça zor olur. Bence ilk oyunu bitirin hem bu sayede oyunun ikinci oyunda nasıl geliştiğine de birinci elden deneyim edersiniz.

  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    İkinci oyuna da mı remake yapıyorlar? Bir de ücretsiz vereceklerse direkt alıyorum o halde. Oyun başına 33,50 TL. Kaçmaz. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Javelin.

    Ori'nin iki oyununun arasında bir bağlantı var mı? İlk oyunun yarısına kadar oynamıştım.

    Ori, hikayesi ile öne çıkan bir seri değil. Tabi bi tane olay örgüsü var ama bu sadece araç. Yani bir şey kaybetmezsiniz.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Görünce duygulandım. Benim de 3-4 yıldır kütüphanemde duruyordu. Eve 4K TV almamın şerefine geçen hafta sonu bir çırpıda hiç sıkılmadan bitirdim. Normal modda 16 saatte %100 tamamlayarak, 232 kere ölerek bitirmişim Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Achievementleri bile yaptım, o kadar sevdim ki oyunu. Ancak 3 achievement kaldı bence imkansız bunlar. One life modda bitir, hiç ölmeden bitir ve 3 saatin altında bitir var. HİÇ ÖLMEDEN!!! Varsa öyle bir ruh hastası buyursun gelsin, plaketini vereyim. Youtube'a yazmaya korkuyorum kesin vardır çünkü...


    İkincisi çok daha iyiymiş, bakalım bir boşlukta bir göz banyosu daha yapacağım sanırım



    EDIT: Varmış, Allah akıl fikir versin...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 28 Şubat 2021; 2:9:11 >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    İkinci oyun remake değil remaster olacak.



    System Shock serisinin ilk oyunu remaster yapılamayacak kadar eski. Görsel anlamda ilk Doom'dan 1-2 tırnak daha iyi bir durumda olan ve kontrolleri çağ dışı kalmış bir yapım olduğundan remakeleniyor.


    İkinci oyun ise Half Life 1'in çağdaşı. Görselleri temiz, oynanış etmenleri şuan dahi oynamaya uygun. İkinci oyun için sadece kaplamaları geliştirme, animasyonları, bugları temizleme ve netcode'u geliştirme gibi eklemeler yapacaklar.

  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Speedrun tayfa var çatır çatır oynuyor ben daha ilkini bitiremedim hâlâ. Mount haruda kaldım. Tekrar deneyeceğim ama.
  • Ori'yi Oled TV'de HDR oynamasını tavsiye ederim fırsatı olanlara. TV, HDR ve oyun teknolojilerinin ne noktaya geldiğini tek bir oyunda görüyorsunuz. Tabii Dolby Atmos da destekliyor bu oyun çok başarılı şekilde. Ama özellikle HDR konusunda, bütün HDR oyunları oynadım ben böyle harika bir HDR kullanımı görmedim. Yani bir ekranın panelini limitlerine kadar zorlayan bir 2D oyun. Çok ilginç gerçekten göz banyosu yapıyorsunuz yüzüne vuruyor ışık patlamaları ve Oled'in siyahlarını en iyi kullanan oyun olmuş. Karanlıkta siyahlar gerçekten yok yani boşluk orası mürekkep siyahı. Muhteşem ötesi iş çıkarmış adamlar. Hareketli portre bu oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Şubat 2021; 8:53:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    İkinci oyuna da mı remake yapıyorlar? Bir de ücretsiz vereceklerse direkt alıyorum o halde. Oyun başına 33,50 TL. Kaçmaz. :)

    PCyi tam kaparken şans eseri gördüm fiyatı artar diye korkudan aldım direkt. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  Sabah da demosunu yükledim 45 dk kadar oynadım. Eski havasını koruyarak güzel bir remake yapmışlar. Teknik problemi falan yoksa pişman etmez gibi duruyor. Oyun bir türün atası olsa da 45 dolar etmez gibi duruyor ama 67 lira eder. Hatta hediyesini de düşününce baya güzel fiyat.

  • SUPERHOT oyunundan sonra SUPERHOT Mind Control Delete oyununu da oynama şansım oldu çok beğendim özellikle arayüzü benim gibi hayatının bır kısmında yazılım ile uğraşmış insanlara aşırı hitap ediyor. Arayüzün bazı kısımları bana Matrixde ki sahneleri de hatırlatmadı değil

    Onun dışında oyunun kısmen kolay oynanabilir olması oyunun sürükleyiciliğini de arttırmış ilk oyuna göre, oyunda zaman su gibi akıyor sanki.. İlk oturuşta 3 saata yakın oynamışım Fiyatının da çok uygun olduğunu düşünüyorum oyunun global fiyatının 20$ civarlarında ve TR fiyatının 40 TL olduğunu düşünürsek.. Halihazırda şuan Steam üzerinde indirimde, kesinlikle bir göz gezdirilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

    Kickstarter dolandırıcısı vs diyenler çok redditte oyun yarım yamalak kötü çıkabilir.

  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Yine de alınabilceğini düşünüyorum . Oyun çıktıktan sonra Metacritic puanlarına bakılıp incelemelere bakılıp iade etme şansımız olacak sonuç olarak
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.