Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.688
Cevap
2.721
Favori
21.310.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • cntzlm kullanıcısına yanıt

    Hocam benim gösterdiğim örnek ea play değil nfs hot pursuit remastered


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu geçmemiş dünkü sunumu izlemeyen arkadaşlar için Sifu adlı oyunun videosunu paylaşıyorum. İntikam peşindeki bir kung-fu öğrencisini yöneteceğiz. Sleeping Dogs havası aldım biraz. The Raid i de çağrıştırıyor. Eğlenceli bir oyun olacak diye düşünüyorum. Oyun PC tarafında Epic Games ile anlaşmalı sanırım. Sitesinde Steam linki yok.


    https://www.epicgames.com/store/tr/p/sifu






  • D. kullanıcısına yanıt

    Epic keşke şu parayı sadece oyunları exclusive yapmaya değil de biraz da arayüzü güzelleştirmek için harcasa. Kütüphane dışında bir şeyleri yok, bedava oyunları ordan oynamaya mecbur olmak dışında oyun alıp oynayasım gelmiyor Epic'den.

  • Outriders'ın demosunu 4-5 saat kadar oynadım.Her ne kadar bu tür oyunların burada pek ismi geçmesede yinede türü sevenler ve oyunu merak edenler için demodaki gözlemlerimi paylaşayım.


    Demo oyunun ilk saatlerinde geçiyor ve hikayeyi,karakterleri ve elbette çatışma mekanikleri bu sürede gözlemleyebiliyoruz.Looter-shooter oyunlarında genelde hikaye değilde daha çok end game kısmı dolu oluyor fakat bu oyun başlangıç itibariyle baya sinematik bir sunum eşliğinde ilerliyor.Görev önceleri,sonrası ve aralardaki sinematikler dışında karakterle konuşabiliyor ve hikayeye dair ek bilgiler öğreniyoruz.


    Oyun karakter tasarımları ve dünyası olarak Anthem,oynanış mekaniği olarakta Gears oyunlarını oldukça anımsattı.Her ne kadar oyunda bir cover sistemi yer alsada yapay zeka etrafınızı sürekli sardığı için oyun hareketli oynamanıza ve coverlarda gezinerek kalmanıza pek izin vermiyor ve bu durumda hızlı oynamanızı gerektiriyor.Düşmanlar demodaki seviyelerde bosslar hariç mermi süngeri değiller.AI oyunda iyi çalışıyor.PvE bir oyun olduğu içinde çalışmak zorunda,demoda yer verilen ana ve yan görevler bu tür oyunlardan alışık olduğumuz türdeler,ara sahnelerle ve çeşitli diyaloglarla değişiklik katmaya çalışmış olsalarda görev mekanikleri demodan az çok anlaşılabiliyor.


    Oyunun ara yüzü tamamen Destiny'i andırıyor olsada gayet iyi tasarlanmış.Oyundaki beğendiğim en iyi nokta ise düşen lootların ne olduğunu görebilmemiz,anında üzerimize/envanterimize alıp yada parçalayabilmemiz oldu.Örneğin Anthem'in yapamadıkları arasında yer alan bir sorundu ama Outriders'ta aynı hataya düşmemişler.Loot odaklı bir oyunda bu mutlaka olmalı diğer türlü düşen itemleri görebilmek için görev sonunu beklemek ve ana merkeze gidip almak Anthem'de olduğu gibi kabul edilemez bir soruna yol açardı.


    Çatışma mekanikleri tamamen Gears Of War,silah kullanımı ve modellemeleri,düşman tipleride oldukça Gears'a benziyor.Silahlar ise oyunun yapısına uygun seçilmişler.Demoda legendary seviyede item düşürme şansı World Tier seviyesi demo için sınırlı olduğundan dolayı daha az ama düşürdüğüm rare/mavi itemlerin talentleri sayesinde silahları farklılaştırıyor.Örneğin belirli bir süre düşmanları dondurabilme,hasara karşı immune olma,elemental hasar özelliği olan silahlar ile oynama fırsatım oldu ve oyunun dünyası gereği olması gereken futuristik silahlarda oyunda yer alıyor.


    Oyunda farklı oyun türlerine göre hazırlanmış çeşitli sınıflar mevcut,uzak mesafe,orta yada yakın mesafeli oynayan karakterler dışında tank sınıfıda yer alıyor.Hangisini tercih ederseniz sadece o sınıfla oynuyorsunuz ve demoda gördüğüm kadarıyla oyun için sınıf değişimi yok.Demoda biraz bunun için yayınlandı ve tüm sınıfları deneyebiliyoruz.Demoyu Pyromancer sınıfı ile oynadım.Orta mesafeli çatışmaya uygun ve skill olarak ateş gücü kullanan bir karakter,düşmanları immobilize edebiliyor ve yakma hasarı ile öne çıkan bir sınıf olmuş.Diğer karakterlerlede oynadım ama oyun tarzıma en uygun bu sınıf oldu.


    Oyunun en merak ettiğim kısmı olan End Game içerikleri demoda yer almıyor.Açıkcası oyunun End Game'de neler sunacaklarını görmek isterdim çünkü bu tür oyunların End Game'i her şey demektir.En azından Division 2 Betasında olduğu gibi birer end game karakter ekleyip bir görev oynatabilirlerdi.Yetenek ağacı çok detaylı ve daha yüksek zorluklarda World Tier seviyeleri olduğu içinde oyun açıkcası End Game konusunda potansiyel sunabilecek durumda ama yol haritası ve içerik konusunda henüz bir şey paylaşmadıkları için bu bende soru işareti oluşturdu.


    Outriders türü seven oyuncular için oynanabilir bir oyun ama Division,Destiny gibi yapımlardan kendisine oyuncu katabilecek türde bir içeriğe sahip olup olmadığını tam oyunda görebileceğiz.Demo sürümünde çok bir hatası yok,biraz optimizasyon ile ilgili sorunlar var ve tam sürümde DLSS ile çözülür,sinematikler 30 fps te çalışıyor ama tam sürümde bunun olmayacağı belirtildi.Forza Horizon 4 ve özellikle Days Gone ın fiyat ve siparişe açılması durumuna bakıp ona göre tercih edebilirim.


    Son olarak Demo ücretsiz olmasına rağmen arkadaş listemden kimsenin indirip oynadığını görmedim.Loot odaklı oyunları genelde seven bir oyuncu topluluğumuz yok ama ücretsiz olan bir demoyuda en azından indirip bir denemek gerektiğini düşünüyorum.Biraz uzun oldu ama oyunla ilgili demo kapsamındaki görüşlerimi aktarmaya çalıştım.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam indirdim oynayalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    Epic keşke şu parayı sadece oyunları exclusive yapmaya değil de biraz da arayüzü güzelleştirmek için harcasa. Kütüphane dışında bir şeyleri yok, bedava oyunları ordan oynamaya mecbur olmak dışında oyun alıp oynayasım gelmiyor Epic'den.

    Epic Steamdaki pazar alanını getirse bile yeterli diğer kısımları makyajlayabilir. Pazar alanı oyuncu sayısını inanılmaz arttırır.

  • Star Wars Squadrons, Mart ayında EA Play/Game Pass Ultimate e geliyor.


  • cntzlm kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı tuzağa düştüm. Hemen açtım origini 220 tl'ye yıllık EA Play Pro alıcam diye. 899'u görünce EA bizi yine şaşırtmadı tebrikler dedim. Neredeyse TL'ye çevirip zam yapmışlar Euro'ya göre.

  • Kontrolcülerin fiyatları düşürülmüş.


    Yeni Nesil Xbox Controller Amazon'da ₺691,32:https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Wireless-Controller-Beyaz-Nesil/dp/B087VLP2RT/


    Edit: Sinking City, Steam'de 71 TL'den satışa açılmış. Şu anda 5 Marta kadar indirimde, 28,40 TL.


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/750130//



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 28 Şubat 2021; 0:26:52 >




  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Oyun 28 tl'ye her türlü değer. Epic'ten ön sipariş verenlerdenim. Vampyr oyununu oynayıp seven varsa, benzeri bir atmosfer sunabiliyor bu yapım. Biri Viktoryan ingilterede, birisi Lovecraftian öğelerle bezenmiş bir şehirde geçiyor ama oyunların genel atmosferi birbirini yansıtıyor. (Vasat yönleri de birbirini yansıtıyor, muazzam bir oyun beklemeyin)

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Grafik kalitesi ve oynayış tecrübesi için demoyu indirdim ama square enix bir de kendisine üye olmamı isteyince orda dur dedim, sinir oldum ve komple sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 26 Şubat 2021; 20:43:18 >
  • shadow73 kullanıcısına yanıt

    Öyle bir zorunluluk yok ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow73

    Merhaba,


    Grafik kalitesi ve oynayış tecrübesi için demoyu indirdim ama square enix bir de kendisine üye olmamı isteyince orda dur dedim, sinir oldum ve komple sildim.

    hocam ben bir yere uye/giris yapmadim.


    bildigim kadariyla cross-play aciksa square enix uyeligi istiyor

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgilendirme için, ben yanlış anladım demek ki, neyse sağlık olsun.

  • Stardew Valley 12 TL'ye düşmüş. Aldığı en büyük indirim bu.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Haber için teşekkürler, hemen aldım. Belli olmaz belki yine kaldırırlar filan.

  • The Sinking City'nin geliştiricisi Frogwares, Steam'de bu akşam yeniden yayınlanan oyunun mevcut sürümünü kendilerinin hazırlamadığını ve satın almayı önermediğini içeren bir duyuru yayınlamış.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Yeniden yayınlanan oyunda Steam başarımları,cloud save gibi özellikler mevcut değil ve sadece standart sürüm olarak Steam mağazasında yer alıyor.



  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunun satış işi de iyice arap saçına döndüDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Yayıncı Nacon tarafında bir sorun yok gibi,Steam'de oyunun konusuna açtıkları başlıkta oyunun Steam'e gelmesinden mutlu olduklarını ve bunu kutlamak içinde % 60 indirimle satışa çıktığını yazmış.Anlaşılan bu iki firma arasındaki sorunlar bir süre daha devam edecek.Yinede mağazadan olası bir kaldırılma durumu ihtimaline karşılık oyunu alıp kütüphaneye eklemek lazım.Gerçi biz aldıkta almayanlar içinde paylaşalım.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Nacon dediğimiz firma Frogwares'e ne bonus ne de geliştirme masraflarını ödemeyen üstüne de sürekli sorun çıkaran birde Sinking City'nin kaynak kodlarını çalmaya çalışan berbat bir firma. Şimdi bu hareketleri ile de oyuncuları söğüşlemeye çalışıyorlar. Oyun 1 TL bile olsa para geliştirici Frogwares'e gitmediği için kuruş vermem. Kimsenin almasını da önermiyorum, şu an ki durumda gidin korsandan indirin daha iyi. En azından geliştiriciyi dolandırmaya çalışan hırsız bir dağıtıcıdan almazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.