Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13340. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 30 Misafir (5 Mobil) - 29 Masaüstü8 Mobil2 Android
5 sn
349.714
Cevap
2.721
Favori
21.315.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    o zaman hiç dokunmayayım. achievement benim için her şey demek teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Ben de önem veriyorum. Etkinlikler vs. hiçbir şey yok RDO'da. Steam dışı oyun oynnanıyor gibi sanki. Bu durumu @TheMuyu hocam iyi özetlemişti.


    40 + 140 TL vermektense kış indirimlerinde 200 liraya almak, hatta gift yoluyla referanslı kişilerden %20 indirimle 160 lira civarına almak mümkün. Gift olmasa bile RDR2 oyununun hesapta olması ve RDO gibi sorunlu olmaması için +20 TL ödemeye değer.

  • Şu G2a'den random 5 tane steam key aldım 18 tlye nasıl olduysa 4 tane oyunu beğendim toplamda 100 tl civarı ediyorlar,bunların paketlerinin temaları var heralde uzay temalı denk geldi bana sevdiğim için o tarz oyunları düşeş oldu heralde yoksa bunları hiç övmüyorlar verilen dandik oyunları yada ucuz oyunları geri veriyor diye bahsediyorlar bu g2a keylerinden.


    Neyse bi tane anime puzzle oyunu var, Pixels Puzzles 2 Anime diye o benlik değil anime sevmiyorum çünkü. Bu tarz oyunları seven varsa mesaj atsın bana göndereyim kodu,direk buraya da yazarım da başka birisi bakiyim neymiş diye kullanır kodu sonra beğenmez,oynamaz bari seven biri varsa ona gitsin.

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Bu konuya değinmek de fayda var alma düşüncesi olan arkadaşlar için. Şahsen ben de PS4’de oynuyordum uzun zamandır. PC tarafına yeni geçiş yapınca, özellikle Steam’den RDR2 alma düşüncem vardı. Hazır hevesim varken Red Dead Online uyguna satışa çıkmışken alayım bir de burada deneyim edeyim, ilerleyen zamanlarda istersem Story yükseltmesi yaparım diye düşünerek aldım. Bu tip durumlardan haberim yoktu, hoş bir durum değil açıkcası.

    Red Dead Online’ın Steam sürümünde şu an bir sorun var profilinizde oyunlarınızda görünmüyor. Fotoğraf paylaşıyorum aktivitelerde görünmüyor başarımlar falan. Bu gibi şeyleri önemseyen kişiler için hoş olmayan bir durum. Ha ilerde gerçekten önemseyip düzeltirler mi bilemiyorum.

    Sıfırdan alacak kişiler için güzel bir indirim dönemi direk RDR 2 sürümünü almak daha mantıklı olabilir. Hem Story hem de Online kısmına sahip olursunuz.




  • RDO çıkışıyla alakalı mı bilmiyorum RDR 2 Special sürüm kaldırılmış galiba. Epic'te istek listemdeydi kış indirimlerini bekliyordum hala listemde duruyor fakat mevcut değil yazıyor. Steam'a baktım orada da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Aylardır almıyorum bu oyunu. Öyle cinsliğine de değil ama fazla ütopik bir dünya da geçiyor benim çok hoşlanmadığım bir dünya tarzı gibi. Ama o kadar mesaj görüyordum ki elim gidip gidip geliyordu. Sizin bu mesaj sonrası gidip aldım. gitti paracıklar Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Nedense ek içeriği varsa oyunun ve onu belli özel durumlarda veriyorlarsa ya onu alabilmeliyim ya da o oyunu hiç almam ruhsal sıkıntılarım var gibiDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] . ön siparişe ek içeriği mesajınızdan sonra görünce kaçırmayayım diye aldım işte hadi hayırlısı bakalım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • j.sahin kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Bugün Youtube'a oynanış videoları düşmüş. Canlı yayınlayanlar da varmış Youtube'da. Hatta bir arkadaş şöyle bir paylaşımda bulunmuş (Spoiler yok)


    https://www.technopat.net/sosyal/konu/cyberpunk-2077-3-saatlik-goeruesuem-spoiler-yoktur.1195582//



    Çok fazla içeriklere bakmayın bence bu süreçte. Spoiler yiyebilirsiniz.

  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Ütopik değil aksine distopik bir dünya.
  • @torkema61 çok teşekkür ederim. Bakınmıyorum zaten artık çıktığında deneriz heyecan olsun biraz Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    @TheLordOfTheGames ben ütopiği yanlış anlamda kullanmışım. Kastetmek istediğim gerçekliği inandırıcı gelmeyecek kadar uç hissetirmesi olacaktı ama eve ütopya aslında kavuşulması mümkün olmayan mükemmel dünya fikri. Diğer taraftan distopik kelimesini de öğrenmiş oldum teşekkürlerDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 7 Aralık 2020; 15:47:34 >
  • Steam DLC sayım düşmüş, ara ara düşüyor böyle. Acaba silinen DLC'ler mi var? Bunu nereden görebiliriz?

  • Ben oyun almama rağmen oyun sayım düşmüştü. Şurada yazmıştım:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146765807

  • Kendin 1 aylık bedava amazon prime üyeliği alıp oradan battlefield bedava alabilirsin.

    Okadarda üşengeç olmayın . Armut piş ağzıma düş misali.

  • yetmişdokuz kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla alakalı olarak bugün amazonla görüştüm. Kendi antivirüsümde böyle bir sonuç elde ettim, internette araştırınca aynı sonuçlarla karşılaşan başka insanlar olduğunu gördüm şeklinde rapor ettim. Teşekkür ettiler, gerekli birimlere bildireceklerini ve konuyla alakalı bir gelişme olursa bana mail atacaklarını söylediler. Geri dönüş alırsam bilgilendiririm hocam.
  • Neil Watts N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Cyberpunk 2077 Steam ön yüklemesi başladı.57.33 GB boyutunda bir indirme yapılıyor.Muhtemelen ilk gün yaması bu içeriğe dahil değil çünkü indirme sonrası 59.45 GB lık bir alan kaplıyor.Steam'in beta sürümüne gelen hızlı yükleme özelliği ile dosyaları yazmasıyla yüklemeye başlaması arasında sn lik bir süre geçti.Özellikle yüksek boyuttaki oyunlarda oldukça işe yarıyor.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Ön sipariş vereli 1 yılı geçti bu günleri de gördük ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 7 Aralık 2020; 19:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah!


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Çok güzel bir easter egg olmuş. Bu arada oyun playstation'da 102 GB iniyormuş. Oyun çıkışında ilk gün patchi olabilir deniliyor.



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Ben oyun almama rağmen oyun sayım düşmüştü. Şurada yazmıştım:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146765807

    Umarım eksilen bir şey yoktur. DLC takıntım var. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.