Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aerospace , Vommel , Asetil Co A Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
349.573
Cevap
2.720
Favori
21.295.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • aerolona kullanıcısına yanıt
    Totalde 180 TL yapıyor diye biliyorum. Rdr online 40 TL story mode da sonradan 140 TL ye alınıyor.
  • Kış indirimleri gelirken biraz wallet kod alayım dedim, ikinci ele baktım ve şansa ilanlar ile dolmuş. Yine fırsat/kampanya olmuş ama kaçırmışız sanırım. 

    Neyse 2-3 tane yeni sayılabilecek referanssız üyeye mesaj attım, almak istiyorum ama önce kod olarak yapabilir miyiz diye. 2 kişi kabul etmedi,1 kişi dönmedi bile. 

    Kabul etmeyenlere sordum peki nasıl yapabiliriz diye, güvenmiyorsanız mesaj atmasaydınız dediler. Durup dururken trip de yedik. 

  • aerolona kullanıcısına yanıt
    Evet, Steam’den Red Dead Online aldıktan sonra. Oyun içerisinde Story mode yükseltmesi yapılabiliyor 140TL ücreti var. Yalnız ben Story tarafını henüz satın almadım ama alan bazı kişiler Steam’den Dlc mod gibi alındığını söylemişti. Red Dead Online üzerinden açıyorsun, Oyun içerisinden menüden rahatlıkla Story/Online geçişi yapılabiliyor.
  • Arkadaşlar acaba şöyle Steam'den bi rekabetçi oyun öneriniz var mı?
    Sistemim Lenovo Ideapad S145 81UT00D8TX Ryzen 3-3200U 8 GB RAM 256 GB SSD Radeon Vega 3
  • Steam den Red Dead Online alacak olan varsa ve story mode da alacaksa eğer şöyle durum var bilginize

    Evet daha ucuza geliyor şuan rdo+story ikisi 180 TL yapıyor ama
    Şuan RDO da steam de sıkıntı var oyun profilde görünmüyor profildeki oyunlarınızda görünmüyor aktivitelerde görünmüyor çözülür mü bilmiyorum ama Rockstar in çok da bu durumları dikkate aldığını düşünmüyorum. Ayrıca story mode oyun içi satın alım ile satıldığı için ikisini alsanizda steam deki normal rdr2 sayfasındaki hesabınıza eklenmiyor. Eğer story mode da başarım kasmak isterseniz onlarda görünmeyecek çünkü story mod kısmına rdo dan giriş yapılıyor buradaki sorun rdo nun ayrı bir oyun olarak sunulması.

    Kısaca aceleniz yoksa yılbaşı indiriminde eğer story mode istiyorsanız normal rdr2 versiyonunu almanız daha mantıklı gibi. Ben konsolda hikaye kısmını çok bitirdiğim için direkt online versiyonu aldım benim için iyi oldu 20 saat kadar oynadım sorun yaşamadım. Yine de bilgi olması açısından yazdım bunları keyifli oyunlar.




  • 1 liralık oyun önerisi olan var mı? 249 liralık Cyberpunk'ın yanına ekleyeceğim 250 liraya tamamlamak için. :D

  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Aynı bankada başka bir kredi kartınız varsa ona yatar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dili Türkçe yapabilirsin oradaki yeşil fiyat tüm oyunların en düşük fiyatı ile hesabın değeri kırmızı fiyat ise şuan o oyunlar alinsa ne kadar yapar hesabı
  • bu g2a'de random steam kodları (5li) var indirimde gözüküyor 11 tl mi ne sizce alınır denenir mi? Güzel oyun çıkar mı içinden


    edit : bu yazdığım premium değil,premium sanırsam daha pahalı oyunların arasından veriyor.Onun dışında bunun 10lusu da var 2 euro yada premium 5li de var falan ama stokta yok galiba şuan


    bahsettiğimin linki şu ;


    https://www.g2a.com/tr-tr/random-5-keys-steam-key-global-i10000001534006


    bu arada bunlara bakarken gözüme çarptı,dirt 3 steam cd key 0.82 euro ilgilenen varsa ; https://www.g2a.com/tr-tr/dirt-3-complete-edition-steam-key-global-i10000011431006




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 6 Aralık 2020; 14:26:20 >




  • Get disappointed in your life ne alaka anlamadım...?

  • BF 3 Kodu, isteyen kullanabilir


    77EN-YXPM-FBMW-LECG-DZZX

  • Bi' Battlefield 3 kodu da ben paylaşayım.


    97LL-8MPX-7PDB-8VEB-YLC6


    Alan aldığını belirtirse iyi olur

  • DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt

    ben aldım hocam teşekkür ederim.

  • Bf3 key:


    5R4L-QLMT-Z3F2-XCXK-Q63U

  • Rocha R kullanıcısına yanıt

    aldım hocam teşekkürler

  • Arkadaşlar merhaba, küçük bir problemim var yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Amazon Games bf3 için key verince amazon içerisinde bedava olan diğer oyunlara baktım ve "The Spectrum Retreat" isimli ücretsiz oyunu indirdim. Ama oyunun kurulumu yapılırken Windows Defender "Trojan:Win32/CryptInject!ml" isimli bir trojan algılıyor ve karantinaya alıyor. Dolayısıyla da oyun çalışmıyor. Oyunu amazon üzerinden indirdiğim için bu duruma bir anlam veremedim. Acaba uyarıyı yok sayarak ilgili dosyayı geri yükleyip oyunu oynamalı mıyım emin olamadım.

  • Yakın zamanda Haven adlı tatlı bir oyun çıktı, bilenleriniz vardır. Oyunun sayfasında "Remote Play Together" ile oynanabildiği yazıyor. Fakat ben daha önce hiç bu yöntemi denemedim. Şimdi ben oyunu kendime alsam, sevgilim de oyunu satın almadan benimle beraber oynayabilir mi bu sistem sayesinde? Nasıl oluyor tam olarak, deneyenler aydınlatabilir mi?

  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oyunun tam olarak amacı o. Sevgili/eş/dost ile yan yana oturup oynamalık.
  • steam cüzdan bakiyesi nasıl iade edilir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Frost

    Yakın zamanda Haven adlı tatlı bir oyun çıktı, bilenleriniz vardır. Oyunun sayfasında "Remote Play Together" ile oynanabildiği yazıyor. Fakat ben daha önce hiç bu yöntemi denemedim. Şimdi ben oyunu kendime alsam, sevgilim de oyunu satın almadan benimle beraber oynayabilir mi bu sistem sayesinde? Nasıl oluyor tam olarak, deneyenler aydınlatabilir mi?

    GFN gibi bir sistem ama biraz farklı. Siz remote üzerinden stream ediyorsunuz, oyun sizin bilgisayarınız üzerinden çalışıyor arkadaşınız da sizinle oynayabiliyor bu sayede.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.