Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: azos , QAengineer , Mukan553 , Vommel Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir - 28 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.718
Cevap
2.721
Favori
21.315.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • designr kullanıcısına yanıt

    Yüzünden yerine sayesinde, nedeniyle, dolayı kullanıldığında anlam bozulmuyor, yüzünden kelimesini yanlış kullanan kişi de doğru anlıyor. Ama vasat kelimesi ortalama altı için kullanılan bir kelime, yerleşik anlamı bu. Dil, yaşayan bir varlıktır. Topluma, anlayışa, çağa göre değişir. Dil kullanımında aslolan en hızlı ve en net şekilde anlaşılmaktır. Biz aslında vasatın altı kelimesinin anlamı yerine vasat kullanıyoruz. Doğrusu ortalama demek olsa da gerçek anlamıyla kullanan belki 200 kişide bir kişi vardır.


    Bu bağlamda vasat kelimesini vasatın altı anlamında kullanana da, kelime anlamı olarak yani ortalama anlamında kullanana da bir şey diyemeyiz. Galat-ı meşhur lûgat-i fasihten evlâdır.

  • areda1 kullanıcısına yanıt
    Bence almayın, çünkü epic gameste kupon ile birlikte gold edition 21 TL 'ye düşmüştü diye hatırlıyorum. Epic gamesten alınan ubisoft oyunlarını uplay üzerinden sorunsuz oynayabiliyorsunuz. Acele değilse beklemeniz faydalı olacaktır. Yine kupon verilir diye düşünüyorum.
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Kırpılmış versiyon, yoksa 3 de güzel oyun. Playstation'da, yani Playstation 1'de oynadığım dönemleri hatırlıyorum da, Nemesis çıkınca memesiz esprisi yapan popüler olurdu.


    Yokluk dönemleriydi. Her evde buzdolabı yoktu.

  • Ben de bu indirim döneminde aldıklarımdan bazılarını tavsiye edeyim kararsız kalmış dostlarıma.


    A Plague Tale: Innocence = 39,00 TL


    Oyunlarda hikayeye önem veren herkese tavsiyemdir. Benzer oyunlardan sıkılmış olanlarda bir göz atsınlar.


    The Evil Within 2 = 26,80 TL


    Hazır dip fiyat görmüşken korku oyunu sevenler direkt alın.


    Prey = 22,99 TL


    Bilim kurgu sevenler kesinlikle bir göz atsınlar.


    Now I am There = 1,09 TL ve Sword of Destiny = 2,10 TL


    Bu oyunları ise destek olmak amacıyla aldım..


    Halo: The Master Chief Collection = 39,65 TL


    Hazır indirimde görmüşken kaçırılmaz artık.


    Outlast 2 = 10 TL


    Outlast Trinity bundle ile daha da uyguna gelebiliyor. Uygun fiyatı ile korku sevenler kaçırmasın.


    Ek olarak Arkane 20th Anniversary Bundle içerisinde bulunan her hangi bir oyuna sahipseniz bu bundle'a bir göz atın derim. Aldığı güzel indirimle beraber fiyatı daha da uygun oluyor.





  • https://store.steampowered.com/app/1222700/A_Way_Out/ split screen var mı bilmiyorum ama sanki vardı. Ea play'de de mevcut oyun. Ea play üyeliğiniz varsa oradan oynayabilirsiniz. Steam de 59tl ea playde 29 tl (1 aylık üyelik ile oynarsınız).

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gargamel_

    Bence almayın, çünkü epic gameste kupon ile birlikte gold edition 21 TL 'ye düşmüştü diye hatırlıyorum. Epic gamesten alınan ubisoft oyunlarını uplay üzerinden sorunsuz oynayabiliyorsunuz. Acele değilse beklemeniz faydalı olacaktır. Yine kupon verilir diye düşünüyorum.

    Yok hocam acelem yok ancak yeni bilgisayar topladım o yüzden oynamak istediğim oyunları da toplamaya çalışıyorum biraz heyecan var o sebepten.

  • Dr Hugo Strange kullanıcısına yanıt
    split değil hocam online oynamak için
  • areda1 kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarınız hayırlı olsun. Kış indirimlerinde kupon gelebilir. O zamana kadar beklemekte fayda var.

  • the evil within 1 'in dlc lerini almamıza gerek var mı bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?

  • Orcs Must Die 2, Portal 2 arkadaşımla birlikte oynadığımız ve keyif aldığımız oyunlar.


    Anneyle önceleri Age of Empires 2 oynuyorduk online ama onun bilgisayar bozuldu, sonra da zorlamadık Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

    Yine arkadaşımla denediğimiz oyunlardan Left 4 Dead 2'yi o çok sevdi, ben bir türlü sevemedim. FIFA vs. futbol oyunlarına bakabilirsiniz. Ablamla WOW oynamıştık bir ara, keyifli ama aylık üyelikli, zaten eskisi kadar popüler değil sanırım. Lara Croft The Guardian of Light oyunu var arkadaşımla keyif alarak oynadığımız, ama bug'lardan dolayı bitiremedik, bir noktada tıkandık, kimseye tavsiye etmem.


    Yani tavsiye edilecek oyun sonsuz sayıda, ortaklaşa sevdiğiniz tür var mı onu yazmanız lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Aralık 2020; 14:58:19 >
  • Yani ne tarz online oyundan bahsediyorsunuz bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlar yardımcı olabilir size. Ben pc de genelde single takıldığım için fazla yardımcı olamayacağım kusura bakmayın. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Yeri değilse kusura bakmayın, FM 2021 Xbox ve Pc ile aynı anda çalışıyormuş sanırım. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk_Ekmek kullanıcısına yanıt

    Evet onun gibi, klavye ve fareyi kontroller ile yönetiyorsunuz. Controller desteği olmayan oyunları da kol ile oynayabilirsiniz. XInput destekli tüm cihazlarda çalışıyormuş.

    https://store.steampowered.com/app/367670/

  • Gençler bu indirimler için çok geç oldu, aslında başta yazmak lazımdı ama yine de yazayım, belki kış indirimlerine birkaç kişiyi kurtarırız Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Kütüphanenizi düzenleyin. Kategoriler oluşturun. Ne işe yarıyor derseniz muhtemelen benim gibi "bende bu oyun da mı varmış Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] " deyip şok olacaksınız defalarca.


    Elinizdeki oyunları bitirmeden kolay kolay yenilerine bakmayın. Benim gibi yaşı kemale ermiş abileriniz 20-30 sene önce korsan oynadığımız oyunlara vefa borcumuzu ödemek için kütüphaneleri doldurduk ama inanın yüzlerce-binlerce oyun vakit bulup oynanamaz, kasıp oynasanız da size kazandıracağı bir şey yok(istisna birkaç oyun hariç).


    Aslında konunun ilk mesajına böyle bir uyarı eklemek lazım. Sigara paketlerinin üzerinde yazan gibi: "Oyun istifçiliği sağlığa değil ama cüzdana zararlıdır" vs. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • Merhabalar tekrardan, 200 TL kadar bir bakiyem kaldı bir kaç oyun aldım, konusu farketmez sadece zaman geçirmek için(sadece kafam dağılsın,zaman geçirsin yeterli) 10 adet oyun almayı planlıyorum. 20 TL altı,üstü civarlarında önerebileceğiniz,kesinlikle almalısın dediğiniz oyunları yazabilir misiniz? Teşekkürler.


    Not: Önerilen oyunlar çok uzun olmazsa benim için daha iyi olur çünkü oyun uzadıkça beni sıkıntı basıyor çok çabuk sıkılıyorum oyun oynama isteğim köreliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 1 Aralık 2020; 15:19:13 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Hocam o en son dediğinizi konunun başına yazmaz lazım aslında.


    (O dediğiniz vefa borcunu ödeme kısmını ben de yaptım. Hatta Steam üzerinden bulamadıklarımı GOG'dan satın aldım. Bir kaç tanesi hariç açıp bakmadım bile o eski klasikleri. Herhalde hafızamda yer ettikleri o müstesna halleriyle kalmalarını istediğim için.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] )

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    The Collection paketini aldık bakalım.

  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Genelde orjinaline göre çok daha kısa olmasından genelde şikayetçi oldu oyuncular. Çıkartılan bölümler olmuştu orjinalinde olup da remakede olmayan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 1 Aralık 2020; 15:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1 2011 aldım İstanbul pistinde yarışmak için fakat oyunu açamıyorum. bu işlerde biraz acemi sayılırım, nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olur musunuz?

  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt

    Vefa borcumuzu ödedik, vicdan rahat. Daha ne olsun ki, tekrar oynamasak da olur, dibine kadar sömürdük zaten o yıllarda Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Şimdi profilime baktım da, 212 oyun görünüyor. Diğer platformlar vs. toplam 250'yi geçmez, ortalamaya göre iyi durumdayım sanırım. Oynayacağımı düşünmüyorsam bedava oyun verseler almıyorum.


    Bu bile inanılmaz fazla görünüyordu gözüme ama şimdi kategori işi bitti. 20 kadar oyun var bitirmeyi planladığım elimde. 10 kadar da istek listesinde oyun var ki çoğu bu indirim dönemi eklediklerim. İstifçi kategorisine ya girmem, ya da bayağı alt kategori istifçi sayılırım sanırım bu istatistiklerle Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 





  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.