Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: luckylukegs , -Prometheus- Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.557
Cevap
2.720
Favori
21.293.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Hocam Raft alayim dedim en fazla iade ederim.

    Oyun E F S A N E !
  • Omara kullanıcısına yanıt

    PS4 kolu iyidir PCde de kullanırsınız özellikle güncel oyunlarda sorunsuz.

    Yalnız yardımcı program (ds4) kullansanız bile bazı oyunlar (özellikle eski oyunlar, 7-8 senelik fln) tanımıyor, düzgün çalışmıyor tuşlar vs, ben bu sorunla karşılaşmıştım aklınızda olsun...

  • Far Cry 3 tartışmasındaki kırıcı sözler dışında iki tarafı da kendilerine göre haklı buluyorum. Zaten hepsi sevdiğim arkadaşlar. :) Tartışmadaki oyun zevkiyle alakalı değil de yeri açılmışken herkese bir tavsiye vermek istiyorum.


    Eğer bir oyun serisine başlayacaksanız ve serinin genel kitle tarafından en iyisi olarak kabul edilen "eski" oyunlarından biri, günümüz standartlarında hala oynanabilir mekaniklere sahipse, o oyunu en sona bırakmayın. Kendinize bir liste yapın, atıyorum seride Metacritic puanı 70'in altında olan oyunları listeye eklemeden çıkış tarihlerine göre sıralayın ve o sıraya göre oynayın. Mesela ben Mafia'yı hayatımda hiç oynamadım. Çok da merak ediyorum ama geçenlerde oynamak istediğimde bir türlü ısınamadım mekaniklerinden dolayı. Oyun bana çok eski geldi ve sonrasında zaten remake'i çıktı. Far Cry 3 ise bana göre günümüzde hala oynanabilir kalitede. Ama ilk Far Cry oyunu oynanabilir mi, orası tartışılır. Bu konuda Odyssey vs. Origins muhabbetleri de çok fazla yapıldı. Genelde Origins'i beğenmeyenler, Odyssey'den sonra başlayanlar oluyordu. Arada bir yıllık fark olmasına rağmen seride mekanikler az buz değişiyor çünkü.


    Yani demem o ki, bir serinin efsane oyununu oynamadıysanız, kesinlikle o oyundan sonra çıkan oyunlara öncelik vermeden efsaneye bir şans verin ve zevkiniz baltalanmasın. Bir de Far Cry öyle bir seridir ki, hangi oyundan başlarsanız başlayın, oynadığınız 4.-5. oyunda sıkıntıdan delirirsiniz. Arkadaş da en son olarak Far Cry 3'ü oynadığı için beğenmemiş, gayet normal. :)





  • 14 saat red deadın inmesini bekledim şimdi dosya bozuk diyor dosya doğrulama yaptırdım silbaştan indiriyor. bu steam bunu hep yapıyor artık oyun oynayamaz hale geldim . ne yapacağım kurtarın beni

  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt

    Yakuza serisi güzeldir.Belki o yüzden iade talebinizi kabul etmemişlerdir  

  • Far Cry'ın Efsanesi 1 'dir. Crytek (Yerli Kardeşler) CryEngine çığır açmıştır bu oyunda

    sonrası Far Cry Ubisofta (Montreal) geçmiş ve hemen batmıştır. Far Cry 2 bir senede çıkarılacakmış ama 3 ayda piyasaya sürülmüş gibi bir ruhsuz oyun olmuştur.

    Far Cry 3'de hatalarını düzeltmeye çalışmışlar ve iyi bir hikaye ama genel olarak kötü ve kısa bir oyun ortaya çıkmış. Bir piskopat olması milletin hoşuna gidiyor, ondan o oyun sözde efsaneler arasında gösteriliyor.

    Far Cry 4; 3 ile birin arasında bir oyun. Birincisi kadar iyi olmasada üçüncüsünden bir çok konuda daha başarılı.

    Aralarda Primal var o da eh fena değil. Hikayesi zayıfda olsa türe biraz değişiklik kattığından oynama motivasyonu olan bir oyun.


    Far Cry lara 1. hariç fazla beklentili bakmamak lâzım. Copy Paste (nereden tanıdık geldi tabii ki de AC Serisinde ve yapımcı kim?) olmasına rağmen fazla hikaye beklemeyen ve sırf zevkine fazla zorlanmadan birbirinin kopyası görev ve meseleleri yapmakta kafa dağıtmak isteyenler için tabii ki de güzel sayılabilir zevkli oyunlar.


    Just Cause'gibi ... RPG değilde Hack&Slay gibi yani oyuncuprofili ve beklentiye göre ele alınması gereken bir oyun serisi.


    Ben RPG severim, oyunu ve dialogları okumayı severim. Oyun içinde kitapları ve dünyasını anlamayı ona göre oynamayı severim sıkılmam. Ama RPG'lerden sıkılınca Hack&Slay türü sırf zevkine ortalığı havaya uçurmasını da severim Just Cause 2 ve 3 ile mesela.

    Far Cry ve AC'lerden fazla hikaye derinliği aramamak gerekir. Zevkine takılmalık oyunlar.





  • Lanet olası FC5'te zevkine de takılamıyorsun ki. Tuvalete gitsen klozetin deliğinden düşman çıkacak neredeyse.  

  • Hocam peki ea üyeliği bittikten sonra steam de sağ üstte profil kısmına tıklayınca oynadığımız oyunlar çıkıyor ya orada gözüküyor mu bilginiz var mı? Rahatsız ettim bu konuda tekrar kusura bakmayın.


    @The Frost

  • @Skywalkerx Gözükmez hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Merhaba,
    Ben şu ara oynuyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.
    Muhtemelen sisteminiz ile alakalı.

    Evet sistem ile alakalı gibi ama sorunu bir türlü bulamadım.Bu sorun bazı kullnıcılarda çıkıyor gibi duruyor.Mesela ne hikmetse Heavy rain hiç açılmadı bende.Beyond two soul'da ise biraz ses sorunu oluştu.Forumda oyunun konusunda bu sorunu yaşayanlar var.Ben burası daha aktif diye yazdım.Konu dışı yazdığı için kusura bakmayın.

  • Arkadaşlar merhaba, iki kişi çevrimiçi oynayabileceğimiz oyun önerir misiniz? Call of duty benzeri savaş oyunu çevrimiçi eşli oynanabilir bir oyun var mı?


    Şu ana kadar: Gears 5, Dying Light aldım.



    Teşekkür ederim.

  • İndirimler 1 Aralık saat kaçta bitiyor arkadaşlar ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    1 Aralık 2020 21:00 TSİ

  • medya7beni M kullanıcısına yanıt
    Oriyi aldım, katana zeroya bakacağım. 👍
  • Bastion'u merak ediyorum ama çok zor mu arkadaşlar? Kanserlik bir oyunsa hiç bulaşmayayım

  • Adam özür dilemiş konu kapanmış birileri hala şu efsane bu değil, insanımız hakikaten bi değişik. Seven isterse tapar eğilip kalkar oyun önünde, isteyen de nefret eder. Kimseyi de ilgilendirmez.

    Şimdi müsadenizle steam, epic ve indirimlerinden konuşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Kasım 2020; 14:45:57 >
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

    Ori nin bu sene çıkan ikinci oyunu başyapıttır bana göre. Sırf Microsoft oyunu diye oyun medyasında pek görünmüyor ama taş gibi oyundur. Oynarken çok zevk alacaksınız.

  • d41mon kullanıcısına yanıt
    İlk oyunu bitirdikten sonra kış indirimlerinde de ikinci oyunu alayım. Risk of rain 2 nasıldır oynadınız mı hiç?
  • Ori'nin ikinci oyunu ne kadar güzel olmuş öyle. Uzun zamandır böyle kaliteli oyun oynamamıştım. Oyun yılın oyunu olabilecekken aday olarak bile gösterilmemiş.
  • Arkadaşlar Ubisoft Connect Store'da Cyber Monday indirimleri var. ne alınırsa sepette otomatik %20 fiyatı düşüyor. Bir de üstüne 100 Ubisoft Units kullanıp bir %20 daha düşüyor. DLC'lerde de geçerli.


    Edit: Yanlış alarm. ikinci %20 olmuyormuş :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 30 Kasım 2020; 17:20:37 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.