Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulduren , QAengineer , emrahcey , returnity , to9y Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir - 30 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
349.680
Cevap
2.721
Favori
21.309.117
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • sultansari kullanıcısına yanıt

    ilk oyunu oynamadım ama 2. oyun muhteşem 2. oyun yüzünden ilk oyunu satın aldım halen başlayamadım sürükleyici, korku, gerilim, aksiyon herşey var bu oyunda tam film tadında 2. oyun için konuşuyorum ilk oyun içinde korku öğeleri daha fazla diyorlar. bu arada 2 oyununda hikaye bağlantısı var

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Yorumların için sağol hocam.

    Arkadaşlar DOOM’ u alsam mı almasam mı çok aradayım sanki Epic çok yakında bedava verecekmiş yada kışın vs yeni bir dip fiyat görecekmiş gibi hissediyorum. Ne dersiniz kaydadeğer çok bir fark olur mu fiyatta vs
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    Eger gamepass abonesi iseniz yakinda pc kutuphanesine eklenir diye dusunuyorum hocam Microsoft boşuna almamistir Bethesda'yi
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Hocam kusura bakmayın ama çöp gibi oyun valla.

    5 liraya yazık diyemem ama bayağı kötü oyun.Oyunu bitirdiğimde Crytek'e destek oldum en azından diye kendimi tatmin etmiştim.

  • Epic kuponsuz pekte ilgi çekici olmamış. Şöyle bir baktığımda da Steam'le yarışır fiyatlar pek yok. En azından bu Black Friday boyunca geçerli bir kupon olsaydı çok daha güzel olabilirdi. Artık kış indirimlerinde kupon verirler diye umuyorum yoksa çok hızlı müşteri kaybederler.


    @Robinson Crusoe Yani hocam bu kimsenin bilemeyeceği bir şey. Teknoseyirden Levent Pekcan gibi eğer paranız varsa alın diyorum ben. Ha oynamayacaksınız biraz indirim beklemenin kimseye zararı olmaz. Ayrıca PC direk Steam tek geçiyorum, sakın MSStore garabetine düşmeyin illallah edersiniz. Fiyatlandırmanın değişip, değişmeyeceğini de bilemeyiz ama bu ekonomik göstergelerde düşmeyeceği de aşikar. Üstelik çat diye acımayıp fiyat arttıran pek çok firmayı da gördük. Daha geçen Steam'e geldikleri gibi kendi oyunlarının baz fiyatlarını 30 dan 120'e çektiler.


    @Ronades Hocam gayet keyifli bir third person shooter oyunu Gears 5. 15 TL'lik fiyatının güzelliğini geçtim, oyun Türkçe dil desteğine de sahip. Üstelik o fiyata 10 saatlik oynanış sunması da diğer güzelliği. Deneyin bence.


    @sultansari Hocam Epic bedava verir mi veyahut dip fiyat görür mü diye düşünürseniz alamazsınız. Eğer çok istiyorsanız alın bence hani oynanışı, aksiyonu değer ama baktığımda 11 saatlik oynanış sunduğu söylenmiş. Hani 30 TL'e daha uzun saatler geçirecek bir sürü oyun varken ben bir düşünürdüm almadan önce.





  • Epic'te gördüğüm tek güzel indirim Mafia 2. 24 küsur Tl. Gerisi Steam ile hep aynı.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Subnauticayla bunun arasında kalmıştım hocam, oynanış süresi arasında dağlar kadar fark var ama emin olamadım şimdi siz öyle diyince ya 😅
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Zaten inse de fiyatı yakın bir zamanda çok da düşmez. Hiç indirim olmayınca DH ölücü ruhum müsaade etmiyor satın al butonuna tıklamama Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Diğer oyunlar için de geçerli korkularım aslında. Bugün bir Outlet'e gittim alış-veriş için. Sözde her yerde indirim var, markalı ayakkabıların binlerce liralık fiyatlarına bakarken buldum kendimi. Ayakkabı 2000 liraymış, 1200'e inmiş mesela. Vay anasına dedim, birkaç sene önce yeni çıkan en üst düzey modelleri falan 200-300 liraya alıyorduk.


    Seneye oyunlara da böyle boş boş bakar mıyız kestirmeye çalışıyorum. İstek listesini temizlesek mi elden geldiğince Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    @Hudson51 sanırım alıp geçeceğim param yettiği kadar, düşününce mantıklı geliyor. Bazen acele etmeyim diyorum ama fırsat kaçıyor, sonra senelerce beklemek de var işin ucunda. RDR2'yi almayan arkadaşlar istedikleri %75 indirim geldiğinde alıp torunlarına hediye edecekler muhtemelen Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Kasım 2020; 21:34:37 >




  • La Noire ve GTA 4 steam üzerinden Türkçe yama doğru düzgün çalışıyor mu arkadaşlar ? Ona göre alacağım. 2K Games Türkçe yamaları kaldırdı gibi bir haber okudum bu yüzden soruyorum.

  • sultansari kullanıcısına yanıt

    Hocam ben sizin yerinizde olsam bu iki seçenekten Doom'u (2016) seçerim. Subnautica biraz durağan bir oyun hani sıkabilir ama Doom 11 saatlik oynanışın da çok tatmin eder sizi. Benim kast ettiğim de Doom 30 TL ama Ori'nin yeni oyunu da 25 tl (11 saat oynanışı var), Hakeza Hades var 30 TL (17 saat oynanışı var), Wolfenstein 2 var 26 TL (10 saat olan ama çok tok ve güzel bir oynanışı var) olunca onlarla karşılaştırıyorum. Tabi bu oyunlar sizde var mı bilemem.

  • Bu Steam oyun sayfasından DB sayfasına geçiş varmı? Bakıyorum bakıyorum bulamıyorum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: luganoguz

    Hocam kusura bakmayın ama çöp gibi oyun valla.

    5 liraya yazık diyemem ama bayağı kötü oyun.Oyunu bitirdiğimde Crytek'e destek oldum en azından diye kendimi tatmin etmiştim.

    Bilmiyorum hocam artık ben çıktığı yıl oynadığımda bayağı bir keyif almıştım. Aynı keyfi şu anki yıla göre alır mıyım muamma :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle. Bana sorarsanız Flight Sim, 350 TL edecek bir oyun değil ama eğer paranız varsa alın geçin. Şu ekonomik gidişatta alınacak bir şeyin bekletilmemesini öneriyorum zaten çünkü affedersiniz çakallar bindirim yapıp ona indirim yapıyorlar bu sefer. RDR2 için ise ben Rockstar'ın GTAV kadar zorlamayacağını düşünüyorum. Adamlar RDR2 Online'ı 5$ dolardan vererek sürümden kazanalım, asıl gelir modelimiz oyun için harcamalar olsun dediler ve zarar da etmeyeceklerdir bu yöntemle. En azından 1 sene sonra RDR2'e en az %50 indirim gelir ama yine bana sorarsanız çıktığı fiyatı hak eden nadir oyunlardandır RDR2.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 26 Kasım 2020; 21:46:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    Araya tekken ve fifa falan kaynamış ama geriye kalanlar taş gibi oyunlar.

    Pes aldım 2 saat sonra iade ettim. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Benimde Doomu seçerkenki düşüncem bu şekildeydi, Subnauticanın başları keyifli izlediğim kadarıyla ama loot yapıp uzun uzun inşa işleri bi yerde sıkabiliyor 15. saatte bırakmaktansa o saatleri dolu dolu oynamak daha iyi olur diye düşündüm. Bahsettiğiniz oyunları da inceleyeceğim şimdi hocam. Çok teşekkürler önerileriniz için.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Aldım oyunu.


    Flight Sim 350 lirayı hak eder. Seneye gerçekçi modellenmiş tek uçağı 100 dolarlardan sattıklarında millet kapış kapış alacak. Doktorların kazandıkları paraya 20 sene+10 dakika demeleri gibi, bu adamlar 350 liraya 40 senelik birikimi satıyorlar, altından kalkması çok zor bir iş yaptıkları Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Ancak özel bir ilgi yoksa beğenmemenizi anlarım, öyle GTA, RDR falan gibi herkes beğensin oynasın diye üretilmiş bir oyun değil sonuçta.


    Teşekkürler fikirler için. İstek listesine bakıp biraz daha temizlik yaparım önümüzdeki günlerde. Daha zaman var nasılsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Kasım 2020; 21:52:29 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle, özel ilgim yok hocam. Hani yanlış anlamayın, uçak sürüp manzara seyretmek için 350 TL vermek bana ilgi çekici gelmiyor ama sevenleri de anlayabiliyorum çünkü sürülen uçaklar müthiş gerçekçi, izlenilen manzaralar dehşet detaylı. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Ayrıca maksat tartışma dönsün diye de yazmak istedim; GTAV herkes beğensin, oynasın diye yapılmış ama RDR2'nin hamurunda o yok işte Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] RDR2 daha çok "öyle bir şey yapalım ki oyun dünyasının yeni kilometre taşı olalım" fikriyle yapılmış bir oyun. Öyle kolay kolay da herkese hitap etmiyor bence Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 26 Kasım 2020; 21:54:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Witcher'a benzeyen herhangi bir oyun bulamazsın Witcher apayrı bir şeydir.   Belki Skyrim olabilir. Fantastik, RPG, açık dünya vs açısından.


    @Saldırgan Gamer

    Hocam haklısınız inanın bilgisayarım kötü diye oyun piyasasının 10 sene gerisinde kaldım yeni bilgisayar aldığım için kendime güzel bir kütüphane dizmek istiyorum xbox gamepass almıştım ama pek oyun yok sanırım bir tek forza sarmıştı.





  • Arkadaşlar benim istek listemde ki çoğu oyun indirime girmemiş acaba var mı düşük sistem gerektiren güzel oyunlarınız?
  • arkadaşlar bu 36 ay gamepass ultimatei 540 tl ye alma olayı ne zaman bitiyo acaba

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.