Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SelimmDD , SelimmDD , SirRevenge Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (2 Mobil) - 33 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
349.075
Cevap
2.712
Favori
21.226.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Terraneo kullanıcısına yanıt
    Ön siparişten sonra yapabilirler hocam aralığın 10 una kadar edinmek lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Aynen sapla samanı karıştırmış oluyorum. İşine gelmeyince öyle oluyor. Benim demek istediğim bannerlord gömülürken bu oyun tam tersi oldu. Onu anlayamadım dil olayını bende eleştirdim zamanında objektif olunmuyor da neyse. Konuyu saptırmaya gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vaay, donanımhaber steam ana konu olarak cyberpunk da linçliyoruz. 2 gün önce 600 tl ye oyun olmaz diyin. sonra türkçe dil içermeyen oyunlar kahrolsun diyin. şimdi vay efendim cyberpunk ertelenmişmiş.

    Fifa her sene çıkıp aynı oyunu 600 tl ye satıp, üstüne microstransaction basıp, üstüne hazır kariyer modunu da bozsun sıkıntı yok ama cyberpunk 3 hafta daha ertelenince vay efendim böyle iş mi olur.

    Lan bizim taleworls ile kıyaslayan var lan. Taleworlds yerli diye laf etmiyorum ama bu 8 yıllık süre aralığında cdpr hem witcher 2 yaptı hem witcher 3 gibi bir başyapıta imza attı hem tarihin görmüş olduğu en dolu içeriğe sahip 2 dlc yi çıkarttı, üstüne gwent diye f2p oyun yaptı ek olarak thronebreaker diye oyun yaptı. Peki bizim talewords ne yaptı? 10 yılda anca 1 oyunu erken erişim çıkardı onda da ne senaryo var ne atmosfer.

    Lütfen eleştiri yapıyorsanız biraz mantıklı eleştiri yapın, sadece sürü psikolojisine uyup eleştirmeyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: medya7beni

    Aynen sapla samanı karıştırmış oluyorum. İşine gelmeyince öyle oluyor. Benim demek istediğim bannerlord gömülürken bu oyun tam tersi oldu. Onu anlayamadım dil olayını bende eleştirdim zamanında objektif olunmuyor da neyse. Konuyu saptırmaya gerek yok.

    Ya sen ne diyorsun bir anlasam. Neyi eleştiriyorsun neyi gömüyorsun belli değil. Dil olayını eleştirmiş de yerli oyunumuzu desteklememişiz de. Senin milli ve yerli oyunun da Türkçe dil desteği yoktu diyorum yok. Hala geçmedi mi filtreden? Objektif olmak için ne yapmak lazım? Geralt posteri mi yakalım? Yemin ediyorum tiksindim artık forumdan da bu başlıktan da. Her yeri ucuz milliyetçiler, dinciler basmış.

  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Yorumu başka yerlere saptırma bence ne milliyetçilik yapıyorum ne de dincilik her yorumun arkasına bir bunu koyuyor dhdeki çoğu insan tartışmaya açık değilsin ben sana ne anlatayım ki direk yükselip konuyu başka yerlere çekiyorsun. Kendi kendine yükselme bence eleştiri yapınca insanlara birşey oluyor oyuna birşey mi dedim sadece tutarsız geliyor yorumlar. Ben bannerlordu savunan bir mesaj da atmadım benim önüme gelmeyen her oyunu eleştiririm saçma sapan olmadığı sürece tr altyazılı olmayan oyunu da eleştiririm. Hepsine aynı düzeyde yaparım. Bir kere mesaj yazdım gerçekten gerek yokmuş gerilim hattı gibi sanki küfür ettim adama 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epic ten kupon ile 30-35₺ ye bir oyun alıp + valhalla yı %20 indirimle 215 'e alıp 250/50₺ + tosla 20₺ yapmayı düşünüyorum Cyberpunk ertelendikten sonra ama epicten alıcak oyun bulamadım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Bende takibindeyim... rpg'leri güzel aynı sistem gidiyordu... yenisi hariç tabii okuduğum yorumlara bakarak.

    İkili paketi var eğer diğeri olmamış olsa indirimlerde onu düşünmeden alırdım.


    https://store.steampowered.com/agecheck/bundle/6527/

  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Bende bulamadım son güne kadar başka bir şeyler ucuzlar mı diye bekleyeceğim.

    Olmazsa bütün oyunlarını tarar ucuzlamasa da alacak 2 oyun bulurum.


    Rune II düşünüyordum (God Slayer Ed.) ama onda da sırf silah milah veriyormuş oyundan başka ona da değmez kendisi zaten 50tl god slayer 90... bakalım ne yapacağız...

  • s1LENT kullanıcısına yanıt

    Dauntless isimli f2p oyuna (zamanında oynayıp beğenmiş, 12 tl lik en düşük paketi alarak bir nevi beğendiğimin ve harcadığım 25-30 saatin hakkını vermiştim) 85 tl'lik paketi almayı düşünüyorum ben. Kuponla 25 liraya geliyor. Hem bir sürü kozmetik hem de 5400 platin veriyor.


    Nereden baksanız 5,5 tane Battlepass alabiliyorsunuz o kadar platine, ki Battlepass'i komple tamamlarsanız Battlepass'ın platin ücretinin 3 te 2'sini geri veriyor. İyi kötü 10 battlepass alabiliyorsunuz yani bu satın alımla. Bu da yaklaşık 22 ay boyunca battlepass için 1 kuruş vermeden oynayabilirsiniz demek. Oyunda Battlepass, kozmetik ve xp booster (çok bir işe yaramıyor) hariç para verilecek çok bir şey olmadığını göz önünde bulundurursak güzel bir satın alım benim nazarımda.

  • Dying Light, The Following ile birkaç dlc ile beraber 30 TL ye düşmüş bundan daha aşağıya düştüğünü görmedim zaten. Sizce değer mi almaya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roomonecool kullanıcısına yanıt
    Vermelisin, hikayeye çok önem vermezsen gayet güzel oyundur. FarCry 3'ü sevmediysen FarCry 4'ü de muhtemelen sevmeyeceksin ancak FarCry 5'e bir bak derim. Ben 3 ve 4'ü sevip 5'i onlar kadar sevemedim, hikaye işini düzelttiler ancak açık dünyada ki birçok etkinliği kaldırdılar ve oyun sistemi değişmiş oldu. Benim sevdiğim mantığı sevmediğine göre sevmediğim mantığı sevmen olası . FarCry 2'yi PS3'ü koyacak yerim olmadığından yarıda bıraktım ancak o da gayet güzeldi bi ara onuda bitireceğim, onu da öneririm yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medya7beni

    Cyberpunk için yatıp kalkanlar arşa çıkaranlar bu süreyi de görüp eleştirse malum bannerlord çıktığında eleştiri yağmuruna tutuluyordu. Yabancı firma olunca kimse ses etmeden bekliyor milli birşey olunca yerin dibine sokmak kolay oluyor. Yazık gerçekten bize herşey müstehak...

    Oyun büyük yeğen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet oynadığınız ve sevdiğiniz bir oyun olduysa güzel bir satın alım. fakat ben daha çok single player oyuncusuyum, uyguna al keyifle bitir yeni hikayelere geç modunda olduğum için bu tarz bir oyun arıyorum. sanırım şu an için sadece alınabilir olarak Crysis: Remastered var, onunla birlikte Valhallayı alabilirim 250/50 kampanyası için. Bakalım yine de kuponun son gününü bekleyeceğim.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    witcher 1e1 yapmışlar neresi rezil?


    Sadece siyahi oyuncu eleştirisel olabilir, yoksa kitap ile tamamen aynı yapmışlar.

  • Terraneo kullanıcısına yanıt

    doları eşitleyip 580 TL yaparlar ise, kaçak oynanır heralde. Denovu kullanılmıyor zaten. release'ten 2 saat sonra düşer piyasaya.

  • karekök122 kullanıcısına yanıt

    Güzel oyun. Parkur tarzı oyunları seviyorsan kaçırma.

  • falldownnn F kullanıcısına yanıt
    Triss karakterine deginmiyorum bile
    1 ve 2. Bölüm eh diyebiliriz ama sonrasını sıkılarak bunalarak izledim diziye çok iyi diyenin gözlerde problem vardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • falldownnn F kullanıcısına yanıt

    İnsanlar Witcher evrenini oyunları ile tanıdı. Tamam kitapları da boş değil ama seriyi pazarlayan ve Dünyaya adını duyuran şeyi oyunları idi. Üstüne oyunlar hem de görsel birer kaynak oldukları için insanlar oyundaki karakterlerle bağ kurdu. Sen şimdi kitaba uygun yaptık ehehuhe diyip ne idüğü belirsiz karakterler koyarsan insanlar ısınamaz, sevmez.

    Dizide tek olmuş karakter Geralt ya, o da Henry abi ile kurtulmuş (Hala oyundaki Gerald'ı tercih ederim).

    Oyundaki Yennefer'ın bakışlarında kayboluyorsun, dizidekine bakıyorsun suratın ekşiyor.

    Oyundaki Triss'e bakıyorsun ağzın açık kalıyor, dizideki sana 'çiçek alır mısın be abe' diyor.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falldownnn

    Güzel oyun. Parkur tarzı oyunları seviyorsan kaçırma.

    Yapıştırdım o zaman hocam Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu iyice dagılmadan ekleme yapayım. Triss büyü kullanmadan güzel sorceress lardan biri. kitaplarda fazla önemli olmasada dizideki oyuncu secimi bence yanlıs. .


    mesela yeni Spiderman filmlerinde Mary jane nin kızıl olmaması gibi. oyuncu çok iyi perfomans sergilese de Mary jane denince red head gelir aklıma

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.