Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JDeveloper , azos Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (2 Mobil) - 28 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
349.019
Cevap
2.712
Favori
21.221.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    650 lira verdiğim kontrolcünün kutusunu hevesle açıp analogların yaptığı sapmayı görünce yaşadığım hayal kırıklığını anlayamazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt




    Yurtdışından Elite 2 alırım diyordum, Döviz parametreleri daha sınırı geçmeden bizden geçiyor.
    Akşam 360 Controller'ı allayıp pullayayım bari.
  • Fiyatlandırmayı Sony Türkiye yapmıyor. Sony Türkiye tavsiye verebilir sadece. Ayrıca Fifa21 üzerinden konuşursak TR de 497, brezilya gibi olsun dediğiniz nyerde ise 430 TL. 60 TL daha ucuz. tutupta 1,5 TL olarak almıyor doları. Sony Tüm dünya üzerinden bu fiyatlandırmayı uyguluyor. Alınıp, alınmaması önemli değil onlar için. Amerika ve Avrupadan geliyor para zaten. Onları mutlu etmek önemli olan. Çünkü microtransaction ile para akaznıyor. Bizim gibi ülkeler genelede oyunu alıp devam ediyor. Şirket paraya bakar bizim gibi 3. dünya ülkelerinde oyun oynamış oynamamış satmış satmamış umrunda değil yani. Olmaması da gayet normal. Kimseninde laf söylemeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Senin ekonomin kötü diye sana ucuz vermesi lazım diye bir şey yok.
  • 2 gün önceki zımbırtıdan beleş overwatch ı gelen var mı ?
  • Mount & Blade II Bannerlord epicte kuponla 59,99
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    2 gün önceki zımbırtıdan beleş overwatch ı gelen var mı ?
    Bana gelmedi.
  • arkadaşlar bugün BoaCompra ile alışveriş yapan var mı, müşteri hizmetleriyle görüştüm bugün çoğu kişinin satın alımlarinda aksaklik olmuş. bu kişilerden biride benim kartımdan para çekildi fakat işlem başarısız oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 2 Ekim 2020; 14:55:47 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hergün kontrol ediyorum,geldiği gibi (gelirse) buraya yazacağım.
  • Bannerlord'u steam'den almanızı tavsiye ederim, 40 lira için steamworksop konforundan olmak mantıklı değil bana göre. Manuel olarak modlama yapılabilir tabi ama modlara erişim/uyum ve kolaylık bakımından steamworkshop büyük avantajlara sahip. Mod kullanmayacaksanız epic'ten almak mantıklı tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 2 Ekim 2020; 16:52:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    2 gün önceki zımbırtıdan beleş overwatch ı gelen var mı ?

    https://uprising.overwatchleague.com/en-us/getoverwatch

    Aşırı talepten kapatıldı diyor,kaçırdık mı yoksa tekrar aktif olacak mı ? Denk gelmedim bu promosyona.Burada yazan oldu mu ? Kaçırdık herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Buraya yazıldı,1 saat içinde aşırı talepten form kapatıldı.Burda görüp eve geçince alırım diyen arkadaşlar bile alamadı.

    Ben tahmin etmiştim vakumlanacağını görür görmez aldım.Bakalım gelcek mi
  • Arkadaşlar steamdb den almak istediğim oyunların fiyat geçmişini görebiliyorum ama bazen dlc lerle paket olarak satılan oyunlarda dlc li olan kısmının yada dlc sinin fiyat geçmişini çoğu durumda göremiyorum. Dlc lerin veya oyunların dlc li paketlerinin fiyat geçmişini nasıl görebilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Series X 9300 TL. Abonelik sistemiyle her türlü PS'den daha avantajlı ama maalesef Türkiye fiyatı uygun değil. Umarım PC parçalarına da ek vergi gelmez, yakında yediğim ekmeğe lokma başı ÖTV gelecek diye korkuyorum. Şu şartlarda PC zirvede, umarım ona da çomak sokmazlar.

  • Multiplayer kanalının bugünkü videosunda gördüm, Coromon isminde bir Pokemon klonu oyundan bahsettiler, ilgimi çekti, bir ara bakacağım.






    https://store.steampowered.com/app/1218210/Coromon/




    Resmi Türkçe desteği de var. Oyun henüz çıkış yapmamış, bu sene çıkması planlanıyor. Şimdilik demosunu indirip deneyebilirsiniz eğer merak ediyorsanız.




    Dip Not: Oyunun ismi de bir garip, Corona'yı çağırıştırıyor.




    EDIT: Yeni mesaj yazma editörü Steam konusuna da gelmiş  Rezalet ötesi bir editör. Ne doğru düzgün yazı yazabiliyorsun, ne doğru düzgün link koyabiliyorsun, ne doğru düzgün Youtube videosu ekleyebiliyorsun. Merak ediyorum, foruma yeni bir özellik gelmeden önce hiç test ediliyor mu? Bir test sunucusu yok mu?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 2 Ekim 2020; 18:35:55 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Pokemon Crater'i ne oynardık zamanında. Bunu görünce aklıma geldi  

  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Hocam beklerseniz bir saat sonra kadar özelden atarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam beklerseniz bir saat sonra kadar özelden atarım

    yamatr'ye yüklenmiş sanırım. Yine de PM atarsanız sevinirim hocam. Oyun fiyatları malum kütüphanede varken bitireyim dedim yarımdı yeni yüklemeye koydum. 2 saate iner ancak, atabilirsiniz beklerim.

  • lSunTzu kullanıcısına yanıt

    Hocam bildiğim en basit yöntem steam linkindeki app sayısını steamdb'de aratmak.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanmıyorum -- 2 Ekim 2020; 19:11:36 >
  • Arkadaşlar yeri değil belki ama gerçi yeri de olabilir içinde bedava oyunlar var,ben prime gamingi takip etmemiştim hiç şimdi satın alasım geldi bi gireyim dedim eski hesabımla girdim daha önce 4-5 ay üye olduğum hesabımla ama o zaman Türkiye'ye açık değildi Amerika'da bir adres olarak giriyordum.Şimdi Türkiye'ye özel gelmiş galiba Türkiye'yi seçince bana ilk 30 gün bedava ve sonrasında aylık 7.90 TL diye bir teklif sundu ve gamingi,video sitesi herşeyiyle beraber.Yeni bir hesapmış gibi davrandı bana 30 günlük bedava üyelik verdi ve hemen girdim prime gamingden ganimetleri falan aldım sub olabiliyorum istediğim kanala ve kartımdan para falan çekmiş olması imkansız çünkü kart banka kartı ve para yok içinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: baLbesh

    Arkadaşlar yeri değil belki ama gerçi yeri de olabilir içinde bedava oyunlar var,ben prime gamingi takip etmemiştim hiç şimdi satın alasım geldi bi gireyim dedim eski hesabımla girdim daha önce 4-5 ay üye olduğum hesabımla ama o zaman Türkiye'ye açık değildi Amerika'da bir adres olarak giriyordum.Şimdi Türkiye'ye özel gelmiş galiba Türkiye'yi seçince bana ilk 30 gün bedava ve sonrasında aylık 7.90 TL diye bir teklif sundu ve gamingi,video sitesi herşeyiyle beraber.Yeni bir hesapmış gibi davrandı bana 30 günlük bedava üyelik verdi ve hemen girdim prime gamingden ganimetleri falan aldım sub olabiliyorum istediğim kanala ve kartımdan para falan çekmiş olması imkansız çünkü kart banka kartı ve para yok içinde.

    Her ülkede Prime avantajları farklı. Türkiye'den aldığın Prime'ı Amerika'da, Amerika'dan aldığın Prime'ı Türkiye'de kullanamıyorsun zaten.


    Türkiye'ye Prime henüz yeni geldiği için herkese 1 ay ücretsiz verildi, herhangi bir sıkıntı yok. 7.90 TL bir sonraki ay çekilecek. Prime sayfandan detayları görebilirsin.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.