Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13046. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil2 Android
5 sn
349.063
Cevap
2.712
Favori
21.225.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
566 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu Discord'un Nitro olayında 3 ayın eklendiğini anlamanın bir yolu var mı? Avantajlar kısmında tekrar tıkladığımda zaten kullandınız diyor ama onun haricinde bakmanın bir yolu var mı? Ayrıca bu ekleme 1 ayın üzerine mi? Yani bu 3 ay ekleme ile totalde 4 ay mı oluyor? Bir de ben şimdi eğer kartımı hesaptan kaldırırsam sıkıntı olur mu?
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    teşekkürler serinin en iyi oyununu tekrar oynayalım
  • COD MW ucuza nerden alabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: razzPoker

    Arkadaşlar bu Discord'un Nitro olayında 3 ayın eklendiğini anlamanın bir yolu var mı? Avantajlar kısmında tekrar tıkladığımda zaten kullandınız diyor ama onun haricinde bakmanın bir yolu var mı? Ayrıca bu ekleme 1 ayın üzerine mi? Yani bu 3 ay ekleme ile totalde 4 ay mı oluyor? Bir de ben şimdi eğer kartımı hesaptan kaldırırsam sıkıntı olur mu?
    daha önce 1 ay nitron var ise 4 ay olur.

    3 ayın aktif olup olmadığını anlamak için ise ayarlar bölümünden sunucu takviyesi sekmesinde 2 adet takviye gözüküyor ise nitro eklenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Eylül 2020; 19:12:54 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Sebebi belli mi, LGBT içeriği yüzünden olabilir.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Oyun yasaklamak rezillik. Tüm dünya oynayabilirken, bize yasak.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Dostum sunucu takviyesi kısmı tam olarak nerede, bulamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Umarım değildir. Ama direk aklıma bu neden geldi. Agony, Outlast 2 gibi oyunların yanında oldukça masum bile kalır bu oyun.
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    Hocam haber için teşekkürler mobilden ubisofta giriş yapıp linke tıklayarak sorunsuz aldım nostalji yapalım biraz keşke 2004'de ki serinin ilk oyununu da verselerdi daha bir nostalji olurdu :)
  • Venomstr kullanıcısına yanıt



    bu ülkelerde kaldırılmış


    ayrıca

    bazıları oyunun microsoft store exclusive oyunu olduğunu söyleyen de var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Eylül 2020; 19:35:57 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hayır, Steam'de diğer ülkelerde açık. Sadece Türkiye'den ve 1-2 ülkeden kalktı. Ayrıca Türkiye'de Microsoft Store'dan da kalktı. Ne Xbox'tan, ne de PC Microsoft Store'dan indirilemiyor. Game Pass'deki bile indirilemiyor. Bölge değiştirmek gerekiyormuş.

    https://steamdb.info/app/1180660/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Eylül 2020; 19:46:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    San rölanti tamamlandıktan sonra 15 dakikada 70 kart düşürdüm. Daha 150 kart var düşürülecek. idle_master_extended_v1.3 çalışıyor görünüyor.
    İdle master extended ile ilgili ekşide iki üç olumsuz yorum gördüm. Sonra bu konuda yabancı forumlarda da bir kaç yorum görünce en temizi ASF deyip ASF'yi kurdum tekrardan.
    https://eksisozluk.com/idle-master--4644948?p=3

    Şu son sayfadakileri yaşayan başkaları da var. Siz de dikkatli olun.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ortadoğuda yaşadığımızın her fırsatta yüzümüze vurulmasına gerek de yok yav...
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    5-10 gün önce aynı konu geçmişti burada da. Bana pek inandırıcı gelmiyor, açık kaynaklı bir yazılım sonuçta. En azından benim kullandığım 2 yıllık bir versiyon, yeni sürümler için bir şey diyemeyeceğim.
  • Origin betaya kaydolmuştum, biraz önce mailime davet gelmiş. İndirdim arayüz felan çok güzel olmuş. Kayıt olanlar maillerini kontrol etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    İdle master extended ile ilgili ekşide iki üç olumsuz yorum gördüm. Sonra bu konuda yabancı forumlarda da bir kaç yorum görünce en temizi ASF deyip ASF'yi kurdum tekrardan.
    https://eksisozluk.com/idle-master--4644948?p=3

    Şu son sayfadakileri yaşayan başkaları da var. Siz de dikkatli olun.

    Alıntıları Göster
    Idle Master Extended açık kaynak bir program, yani programın direkt kaynak kodlarına GitHub sitesinden bakabiliyorsunuz ve en son kontrol ettiğimde içerisinde login bilgilerini kaydeden ya da farklı bir yere post eden bir şey görememiştim. Keza öyle bir şey olsa şimdiye kadar çoktan GitHub sitesinden kaldırılmış ve gündem olmuştu. Yıllardır kullanırım, başıma öyle bir şey gelmedi. Steam hesabıma giriş denemeleri oluyordu geçmiş yıllarda ama bir ara Steam şifrem dahil birçok yerde kullandığım şifre aynıydı. Daha sonra tüm oyun platformlarındaki şifrelerimi sıfırladıktan sonra hesabımla ilgili hiçbir başarılı giriş denemesi olmadı.

    Kart düşürme hızı ve pratiklik açısından bence en iyisi Idle Master Extended. ASF de kullanmıştım ama Idle Master Extended'a göre çok yavaş kart düşürüyor.

    Linkini verdiğin ekşisözlükteki yorumlardan birinde aynı mail ve şifre kullandığı Uber ve Spotify hesaplarıma giriş yapılmış denmiş ama yorumu yazan kişi Spotify'ın her sene birkaç kez hacklenme skandallarıyla gündeme geldiğini bilmiyor sanırım. Keza Uber da geçmiş yıllarda 50 milyon kullanıcı datasını hacker'lara kaptırmıştı.

    Yani buradan çıkarılacak sonuç, artık her site/platform/uygulama için farklı bir şifre kullanmak zorundayız. Evet zorundayız çünkü dünyada sadece güvenlik sistemleri gelişmiyor, hack sistemleri/yöntemleri de gelişiyor ve yeni yeni açıklar fark ediliyor. 2FA (2 adımlı doğrulama) denilen sistem bile çok güvenilir bir sistem değil, bypass edilebildiği uzun zamandır bilinen bir şey. O yüzden kendi şifre kombinasyonunuzu geliştirmek zorundasınız, her site/platform/uygulamaya özel. Artık matematiksel formül mü olur, harf kombinasyonu mu olur, yoksa password manager uygulamaları mı olur, ki password manager uygulamalarını kesinlikle tavsiye etmem çünkü son yıllarda hacker'ların en gözdesi olmuş durumdalar ve eğer password manager bilgileriniz çalınırsa, bütün her yerdeki şifreleriniz hacker'ların eline geçer ve hepsini tek tek sıfırlamanız gerekir sonrasında.

    O yüzden TeknoSeyir'den Levent Pekcan abimizin de dediği gibi, eğer çok fazla şifreyi aklınızda tutamıyorsanız ve bir kombinasyon/formül üretemiyorsanız, en iyisi eski usül bir kağıda önemli şifreleri yazmak. Ama o zaman da bu kağıdı sanki içerisinde namahrem görüntüleriniz varmış gibi korumanız gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 1 Eylül 2020; 20:37:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Tell Me Why, Türkiye'de yasaklanmış.

    https://steamdb.info/app/1180660/

    https://store.steampowered.com/app/1180660/
    "Tell me why?" diye mail atarsak nedenini söylerler mi acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 1 Eylül 2020; 20:32:1 >
  • Arkadaşlar Originde İndirim var. Fifa 20 5 Euroya düşmüş haberiniz olsun
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.