Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13041. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 34 Misafir (4 Mobil) - 37 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
349.728
Cevap
2.721
Favori
21.316.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Bu avrupa bölgesinde yaşayan birrr çok insan aşırı cimri.
    Biz bir çok elektronik-teknolojik şeyleri pahalıdan almaya alıştığımız için çok düşünmüyoruz ama adamlar 3 euro için takla atıyorlar resmen.
  • almak isteyip de kaçıran arkadaşlara geçmiş olsun, baya can sıkıcı bir durum. kendi adıma metro exodus'u kaçırdığımdan bu yana ucuz olduğunu düşündüğüm bir fiyat görünce ertelemeden alıyorum artık.
    reddit'teki konuya da henüz bakmadım ama eğer gerçekten başka ülkelerde yaşayan oyuncuların şikayetleri üzerine yapıldıysa zam, o kişiler insanlıktan; ea da profesyonellikten çok uzak. iki kuruşluk keyfimiz var şurada, onu da çok gördüler. yazık.
  • 65tl'yi hak etmeyeceğini düşünüp pas geçmiştim. Buna kimse 170tl vermez bence zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Aynen, oynama fırsatım olmadı. Sırf onun için Steelseries'in dağıttığı Origin Access kodlarından almıştım. Tabii hâla aktif edip oynamak fırsat olmadı. Totem yaptım Steam'e gelsin diye.

    Dead Space 3'ü seriye hakaret görüyorlar diye almamıştım ama merak etmiyor da değilim. Maraton yaparım diyordum da bütün hevesimi kaçırdın şuan hocam. Isaac başkanın kaderini öğrenemeyeceğiz.

    Bu arada ilk iki oyun için öncelerini anlatan +18 animasyon filmleri yapılmıştı ama üçüncü oyun için yapılmadı diye biliyorum. O kadar ümidi kesmişler co-op "horror surviva"l oyunlarından.
    Aynen hocam 3.oyun öncesi için yapılmadı. Ben de üçlemeye başlarken animasyonlarıyla birlikte bitirip iyice yükselerek geldim 3’e ama büyük bir hayal kırıklığı yaşadım maalesef. Hatta o kadar nefret etmiştim ki internetten sonunu okuma ya da izleme olaylarına bile girişmemiştim

    Normalde AC Unity, Watchdogs ne bileyim Beyond Two Souls gibi genelde eleştirilen yapımları severek oynamışımdır, zamanında 3’e başlarken de ‘yine aynı tipler gereksiz yere aşırı eleştirmiştir’ diyordum ama bu sefer haklılarmış yani Yalnızlık hissini doruklarda yaşatan ilk 2 oyundan sonra Coop dizaynına uygun yapılmış tasarımı, aydınlık karlı ortamlarda geçen bölümleri, b.ktan envanter ve silah geliştirme sistemi, Gears of War veya Spec Ops oynuyormuş gibi siper al ateş et dinamiği getirip baya insanlarla çatıştırması falan her şeyiyle çok kötüdür hocam. Aman boşver kırılsın hevesin, zamanına yazık etme. Sayende ben de 3.oyuna nefretimi kusup rahatladım çok sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EA bu kütüphane ve bu fiyatla kime üyelik satmayı düşünüyor anlamak güç. Epic in bedava verdiği oyunlardan oluşan kütüphane bile daha dolu

    Şu fiyatları belirlerken hiç mi fiyat araştırması yapmıyorlar? 500TL ye oyun satan Sony bile ps plus ücretlerini arttırmıyor çok fazla.

    Örnek abonelikler:

    Ea Play: 5USD - 30TL

    Xbox Gamepass PC: 10USD 5USD - 30TL 15TL

    Xbox Live: 10USD - 30TL

    PS Plus: 10USD - 40TL

    Netflix (SD): 9USD - 18TL

    Youtube Premium: 12USD - 17TL

    Spotify: 10USD - 18TL

    Apple Music: 10USD - 14TL
  • Bir şekerleme yapayım dedim kalktım bir baktım EA play fiyat düzenlemesiyle 170 e dayanmış. Şaşırdım mı? Hayır. Konu ile ilgili bir atraksiyon zaten bekliyordum. Daha önceki attığım mesajımdaki gibi Sony firmasının HZD ile yaşattığı hayal kırıklığı bir tecrübe olduğu için bu sefer işi şansa bırakmadım. Yıllık 65 lira kim ne derse desin oyun oynamasını seven biri için çok iyi bir rakamdı, hele bunun bir de indirimli steam cüzdan koduyla alınabilmesi daha cazip kılan bir unsurdu. Uygun fiyattan alabilenleri tebrik ederim, yeni oyunlar da en fazla 15-20 güne eklenmeye başlar.
  • Fiyatların bir anda yükselmesine alışkın olduğumdan internette gezerken fiyatı görünce almıştım. Aslında oyunları beni pek sarmıyor ama sims serisinde biraz vakit geçiririm. Birde üyelikler beni rahatsız ediyor ben satın alıp bende kalmasını daha rahatlatıcı buluyorum ama cüzdanda para vardı miktar çok uygundu aldım ve tahmin edildiği üzre fiyat arttı.

    Üyeliği alan ve artan fiyata tepkisi olup da ben hangi rakam olursa olsun alırım demeyen arkadaşlardan bir ricam var. Ben de şu an yapıyorum. Üyeliğik yenilemeyi kapatalım aboneliğin iptal edildiğini ve yeni fiyattan alım yapmayacağımızı görsünler. Bu şekilde fiyat düşmez sanmıyorum ama en azından "ulan bunlar peynir ekmek gibi aldı arttıralım şunu " fikirlerini boşa çıkaralım.

    Apar topar aldık çunku alım gücümüze uygun fiyattan geldi ve bunun yarında ya da bir sonraki hafta da aynı fiyatta kalmayacağından endişeliydik.

    Onlarsa peynir ekmek gibi bir anda sattık boşuna ucuz vermişiz dediler sanıyorum. Böyle olmadığını anlatmak için üyelik yenilemeyi yani aboneliği iptal edelim hep beraber. Alınan yıl ya da ay boyunca kullanmaya devam ediyorsunuz zaten sadece bir sonraki yıl için 169 lira çekemeyecekler. Eğer son günlere bırakır da toplu değilde parça parça iptal edersek aynı etkiyi yaratmaz. Ama bir anda yeni yıl için iptaller gelirse istatistiklerinde göreceklerdir.

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 1 Eylül 2020; 0:6:1 >




  • Avrupalılar biraz gıcıklar galiba. Niye şikayet edip duruyorlar ne garezleri var anlayamadık.
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    İşte EA'nın Evil Corporation olma yolunda yaptığı yolculuğu anlatan serilerdendir Dead Space. Aynı şekilde Sabouter gibi, Freedom Fighters gibi oyunların da yayıncısıydı.

    Şimdi ise 3 saatte yaptığı fiyat değişikliğini tartışıyoruz. Ay başı abonelik başlasın diye yarına bırakmayı düşünüyordum, sonra Reddit tartışmaları duyunca dedim Horizon vakası olabilir aldım. 2-3 saat oyun oynayalım dedik, değişmiş bile. Alamayanlara geçmiş olsun, alanlara hayırlı olsun.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Oynayın hocam oynayın. 3.oyun ilk iki efsaneden farklı olsa da oynanır yine de. Ben de tekrar başladım ilk oyundan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65 TL'ye alıcaktım, fiyat artmış vazgeçtim almıyorum.

    Üstüne birde Originde EA Play üyelik vardı onu da kapattım, hadi bakalım, sen mi yaman ben mi

    Çok umurlarında mı? değil tabi ama buda bizim yapabileceğimiz tepki napalım
  • bunu yapacakları belliydi zaten de, dedim birkaç saat sonra alırım. iyi sağolsunlar paramız cebimizde kaldı. biz ipledikleri yok ama bu harekete karşılık vermek lazım.
  • Böyle aç gözlü firma mı olur ? Cd projekt red'in bok olamaz bunlar.

    çok ağır küfürler ediyorum son 2 saattir.


    Bu kadar da şeytan olmazsın yahu...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 1 Eylül 2020; 0:15:10 >
  • arkadaşlar madem Elin AVrupalısı Amerkalısı 2 post atarak Steam'da koskaca bir ülkenin fiyat artırma gücüne sahip, o halde bizde satın almayarak bunu protesto edebiliriz. 65 TL'ye alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ancak geriye kalanlar almasın, var gücümüz ile prostesto edelim.

    He işe yarar yaramaz o ayrı ama şu Steam'a bizimde Avrupalılar kadar gücümüz olduğunu gösterelim bence..
  • BraveHeart kullanıcısına yanıt
    Ağlamıyor musun? Ben ağlıyorum şahsen..
  • xbox'ta hala yilligi 65 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Cd Projekt Thronebreaker'in steam fiyatını 50tlden 117tlye çıkardı. Masum değiller yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım genel olarak fiyat düzenlenmiş tek tek bakmadım ama ars'de çok daha ucuzken baya bir kazık fiyat olmuş yine tl fiyatı iyi gibi
    https://steamdb.info/sub/474129/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: englishman22

    arkadaşlar madem Elin AVrupalısı Amerkalısı 2 post atarak Steam'da koskaca bir ülkenin fiyat artırma gücüne sahip, o halde bizde satın almayarak bunu protesto edebiliriz. 65 TL'ye alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar ancak geriye kalanlar almasın, var gücümüz ile prostesto edelim.

    He işe yarar yaramaz o ayrı ama şu Steam'a bizimde Avrupalılar kadar gücümüz olduğunu gösterelim bence..
    Katılıyorum bu fiyat değişikliğine itiraz etmeliyiz bu kadar kısa sürede bu şekilde bir değişiklik olmamalı. Sosyal mecralardan bu olay hakkında konuşup (üslubumuzu bozmadan,saygı sevgi çerçevesi içinde) bunun saçma ve adaletsiz olduğunu duyurmalıyız.




  • Reddit'teki ergenlerin topu Türkiye'de inşaata mı kaçtı? Xbox gamepad olmuş 700 lira, oyun oynamak için geceleri taksiye mi çıkalım istiyorlar? Bizi her alanda el-aleme maskara edenlerin topunun... Neyse.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.