Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: imjohnnystark , OverD@Se , teneke_kupa Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir - 20 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.680
Cevap
2.721
Favori
21.309.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Steam den Borderlands Game of the Year Enhanced satın aldım fakat oyun sayımı arttırmadı.Böyle bir şey başına gelen var mı?Daha önce Humble den iki steam key ekledim oyun sayım arttı.Şimdi steam den oyun aldım sayı artmadı.
  • 2. remastered gelince eski versiyonunu kaldırdılar satıştan ve malesef çok nadir indirime giriyor oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Katana Zero'yu çok beğendiğim için araştırdığımda övüle övüle bitirilemeyen Hotline Miami önüme gelmişti. İstek listesine almıştım. 4.5 lira olmuş. Dileyenler alabilir.
    İkinci oyunu da alıp peşpeşe oynamanı tavsiye ederim hocam. Çok iyi oyunlardır.
  • Direkt dark souls 2den başlanır mı seriye sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    Direkt dark souls 2den başlanır mı seriye sizce?
    Her oyunun arasına çok uzun zamanlar var, kendi içinde her oyun ayrı ayrı oynanabilir. Direkt 3ten bile başlayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

    Her oyunun arasına çok uzun zamanlar var, kendi içinde her oyun ayrı ayrı oynanabilir. Direkt 3ten bile başlayabilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    En parayla 15 liraya gelecek alalım bakalım, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 2. oyunun mekanikleri 1 ve 3 ten biraz daha farklı ve hikaye olarak onlarla tam olarak bağlı değil ufak tefek göndermeler var sadece .Ama 3. oyunu oynamadan önce 1. oyunu oynamak size oyunun gidişatı hakkında ciddi bir altyapı sağlar.Özetle seriye 2. oyundan başlayabilirsiniz ama 3. oyunu oynamadan önce 1i oynamanızda ciddi fayda var.
  • Humble ın 2k paketi nasıl arkadaşlar? 130 liraya nba 2k20 wwe 2k20 playgrounds gibi bir sürü şey veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark Souls serisine başlamak isteyen dostlara tavsiyelerim:

    1-Etrafta çok Dark Souls 2'yi oynama diyen insanlar var ama ben oynamanızı tavsiye ediyorum. Dark Souls serisine göre bazı özellikleri zayıf kalsa da çok güzel bir oyun yine de. Seriyi bitirdiğiniz zaman en çok sevdiğiniz Dark Souls oyunu bile olabilir zevkinize göre.

    2-Oyunun evrenine, hikaye kurgusuna, karakterlerine meraklıysanız ve oyunlar arası yapılan göndermelerden hoşlanıyorsanız sıra olarak 1-2-3 veya 1-3 olarak gidebilirsiniz. İkinci oyunu sıralamaya dahil etmeyebilirsiniz çünkü genel kurguyla pek bir alakası yok. 3. oyunda ufak tefek göndermeleri var sadece. İkinci oyunu yan hikaye olarak düşünebilirsiniz.

    Maddenin başında dediklerimden hoşlanıyorsanız mutlaka 3. oyundan önce 1. oyunu oynayın. 1. oyunda edindiğiniz hikaye altyapısı 3. oyunu çok daha zevkli bir hale getirecektir. Dark Souls serisi 3. oyunun The Ringed City eklentisiyle bittiği için 3. oyunu en son oynamak daha anlamlı oluyor.

    Hikaye vs... umrunuzda değilse istediğiniz oyundan başlayabilirsiniz. 1 saat oynayıp bırakmayın hemen, pes edip bırakmazsanız çok güzel maceralar sizi bekliyor abartıldığı kadar zor değil hiçbiri. Hepinize iyi oyunlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 16 Nisan 2020; 22:13:10 >




  • DS3 aldım denedim iade ettim. Yok arkadaş sevene saygı duyuyorum da beni aşıyor. Sabır lazım.
  • ds1 2 ve 3 ü almak istiyordum. ilk oyunu sokmamıslar. 2 ve 3ü aldım ds1 de korsan olarak yüklü en gargoyle bossundaydım. onu da satın almam artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan06x -- 16 Nisan 2020; 22:6:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    Direkt dark souls 2den başlanır mı seriye sizce?
    İlk oyundan başla. 2'yi ben sevemedim atlayıp DS3'e geçmiştim direk. Şimdi de Sekiro'dan DS3'ten sonra oynamak zor geliyor onu da. DS1 Remastered'ı da korsan çekiverin. Adamlar 9 yıllık oyuna patch atmışlar 120 tl'den satıyolar tamamen saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 16 Nisan 2020; 22:35:6 >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Aldım. Teşekkür ederim önerin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yakın bir zamanda dark souls 3'ü bitirdim ve simdi dark souls remaster'ı oynuyorum. Ilk oyunu 70 saat oynadim ve henüz bitmedi. Oyun ne kadar zorluğu ile ünlü olsada hikayesi ve evreni çok iyi. Fakat oyun size çok az hikayesini anlatıyor. Rpg oyunlarında sağda solda bir sürü not belge felan toplarsın, okunacak şeyler çok olur. Ama bu oyunda tam tersi. Çok az diyalog var, konuştuğunuz insanlar üstü kapalı bir şeyler anlatıyor çok detayına girmiyor. Bulduğunuz eşyaların açıklamalarına ufak tefek bilgiler serpilmiş. Oyunun sağlam bir evreni var ama size parça parça vermis ve her şeyi vermemis. Böyle oluncada bazı şeyleri siz kendi zihninizde tamamlıyorsunuz. Kitap okumak gibi düşünün. Internette okuduğuma göre oyunun fikir babası olan adam küçükken fakirmis ve az ingilizcesi varmış. Okumak istediği fantastik kitaplar hep ingilizce olduğundan ve çevirisi olmadığından ingilizce okurmus ve yarım yamalak anlarmıs haliyle. Anlamadığı eksik yerleri kendi zihninde tamamlarmıs. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama anlatılan bu oyuna uyuyor.

    İlk iki oyunu oynasanızda 3. oyuna başlarken eksik öğrenilmiş bir hikayeyle gireceksiniz zaten. Seriyi sıralı oynamak evrene daha hakim olmanızı sağlar ama bu oyunun evrenini witcher gibi düşünmeyin. Oyun tarz olarak sizi hiç bilmediğiniz bir yerde hicbir yol göstermeden ilermenizi istediği için bu oyunun evreni hakkında bir şey bilmeden direk 3. oyuna girsenizde eksiklik hissetmezsiniz. Witcher gibi oyunlarda tam tersi tabi.

    Oynanış olarak ben 1 ve 3 arasında bir fark görmedim. Aynı oyunun teknolojik olarak daha gelişmişi hikayesi biraz daha farklısı. Fiyatı çok iyi. 30 liraya sizi babet köpeği yapar. Alım oynayın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 16 Nisan 2020; 22:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    1 ve 3.oyun bağlantılı birbiri ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    Direkt dark souls 2den başlanır mı seriye sizce?
    Başlanmaz seriden soğursun. Dark Souls'ta 2 en son oynanması gereken oyundur bana göre. 1-3'te hikaye birbirine bağlantılıyken 2'nin konusu farklı. Ayrıca 2. oyunun yönetmeni Miyazaki değil o yüzden yokluğu hissediliyor. Scholar of the First Sin versiyonunda artificial difficulty denilen olayı kullanmışlar yani gereksiz yere çok fazla düşman var. Orijinal oyunda bir bölgede 2-3 düşman varken sotfs versiyonunda aynı bölgede 7-8 tane aynı düşmana kadar çıkıyor. Eğer 1-3 hoşunuza gitmediyse bu oyuna hiç başlamayın.
  • Manuel Samuel Ücretsiz

    https://www.humblebundle.com/store/manualsamuel-free-game?hmb_campaign=freegame_2020_homepage_manualsamuel&hmb_medium=banner

    Eklenme: Oyun Türkçe olunca kütüphaneme eklemeye değer mi diye biraz videolarına baktım baya eğlenceli duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 16 Nisan 2020; 23:25:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    İlk 2.oyunu oynayın.Daha sonra 1 ve 3.oyunu oynarsınız sırasıyla.İlk oyun indirime de girer siz oynamaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Nisan 2020; 23:13:20 >
  • Yav 2. Oyunun nesini beğenmediniz casullar sizi git gud

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    En parayla 15 liraya gelecek alalım bakalım, teşekkürler

    Alıntıları Göster
    Hocam 3. oyun ile birinci oyunun DLC'si lore olarak bağlanıyorlar, söylemeyi unutmuşum. Ayrıca 1. oyuna güzel göndermeler de var. Mesajı yazarken gözümden kaçmış özür diliyorum.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.