Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
107.004
Cevap
259
Favori
3.911.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesajını editlemeye doymadı korkudan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muz savaşından mı korktu anlamadım. Oysa Xbox muz savaşına müsaade ediyordu.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hala “Online oyunda kapışalım” zihniyetinin çocukça olduğunu farkedemedi. Rezil olduğunun farkına varamıyor daha. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu ayırt edemiyor. Ve bu yaptığı şeyin harika olduğunu düşünüyor. Bu yüzden zaten ayrı dünyaların insanlarıyız  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Adam hala “Online oyunda kapışalım” zihniyetinin çocukça olduğunu farkedemedi. Rezil olduğunun farkına varamıyor daha. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu ayırt edemiyor. Ve bu yaptığı şeyin harika olduğunu düşünüyor. Bu yüzden zaten ayrı dünyaların insanlarıyız  

    O yüzden zaten ilkokul 3 seviyesi diyorum ama ilkokul 3 lere hakaret mi ediyorum diye de korkuyorum yani bunu gördükçe. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Sony oyuncusunun single deneyim sevdiğinin farkında bile değil, çok yazık gerçekten. Online oyun da oynanır ama gel kapışalım deyip kazananın iyi oyuncu olduğunu iddia etmek çok talihsiz bir açıklama.


    Çocukken ilkokulda çıkışta kaçma muhabbetinden hiçbir farkı yok bunun. Bunu çocukken yapıyorduk ve koca adamlar olduk. Bu tip muhabbetler için çok büyüdük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord ve küfür olayı nedir...? Bu Xboylar cozutunca böyle başka yazanlarda çok gördüm anlatında bilelim kim nedir necidir aa.   

  • Gelen tekliften kaçmak için "çocuk gibi davranıyorsun" bahanesine sığınıldığına göre bu iş bitmiştir. Bunu Xbox kullanıcılarıyla dalga geçenlere like atıp, ona buna "sen xboxla kafayı bozmuşsun diyen birinin demesi de ironik.
    Ayrıca "Gamepass'in aynısı Psnow var, her hafta üyelik açıp bedava oyun oynuyorum diye normalde yasak olan şeyi kullanmaya teşvik edip, insanların hesabı banlanınca da yardımcı olmaya çalışman benim teklifimden çok daha komikti emin olabilirsin @Venomstr Az önceki mesajımı yeniden alıntılıyorum ; "ben en kaliteli oyuncu olduğumu iddia edip Xbox kullanıcılarını küçümsemiyorum. Madem sabah akşam uncharted gifleri atıp karşı tarafı küçümsüyorsun, kaliteden ne anlarlar diyorsun, gel devamlı övdüğün oyunda kapışalım diyorum bende"
    Ps fanboy gözlüklerin yüzünden bunu görememişsin.

    Bundan sonra karşı tarafa kaliteli oyundan ne anlar zaa' derken, heleki fake olmakla itham ederken birdaha düşünür o şahıs.

    Ayrıca üst üste rezil olduktan sonra çare olarak iftiraya başvurup admine küfrettiğimi iddia ederek zaten olmayan seviyeyi iyice düşürdü.

    Edit : "ps kullanıcıları single oyun sever buna saygı duy" demişler birde muhaha ! :D siz Xbox oyuncularının zevkleriyle sabahtan akşama kadar dalga geçiyorsunuz, kaliteli oyuncular sizi. İş inanmıyorsan saygı duy :S seviyesine geldiyse durum vahim. Ana platformu xbox olan birinden iddialı Uncharted vs teklifi görmek zorunuza gitti hazmedemiyorsunuz, anlıyorum. Demekki Naughty Dog'dan aldığım ödülleri koysam çıldıracaksınız :D

    Yetişkin bir psboy cevap veremediği durumlarda günde 500 defa discord grubu, muz, ödül diyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 12 Aralık 2020; 19:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Mutlak Sıfır ve onun saz arkadaşı olan bir grup konsol bölümünde kurallara uymadıkları için ceza aldılar. Bunlar da biz DH'de Xbox konuşamıyoruz, bize haksız ban atıyorlar diyerek Discord grubu açtılar. Sonra orada içinde yöneticilerin de bulunduğu insanlara ağır hakaretler ettikleri ssler ile beraber ifşa edildi. Bu ifşalar sonrası süresiz banlandılar ama tabi ki fake hesaplar ile geri dönüyorlar sürekli. Daha geçenlerde Mutlak Sıfırın fake hesabı ifşa olmuştu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Xbox'un kötü olmasına neden bu kadar üzülüyorsun ki Xbox hissen mi var? Xbox sadece bizim ülkede değil, tüm dünyada rezil oldu yine. İyi satmıyor. Kimse Xbox sevmiyor. Neden Xbox'un sevilmesini istiyorsun bu kadar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerimle bunun ne alakası var ? Konu değiştirmede sınıfta kalmışsın, perro_Thefake_lavanta birdaha ders versin sana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Daha sorduğum soruya cevap veremiyorsun ama maşallah ithamda bulunmakta üstüne yok. Sorduğum sorulara cevap verebiliyorsan sevinirim tabi verecek cevabın varsa.


    Xbox tüm dünyada rezil olduğu halde neden bu kadar savunuyorsun ve Xbox için üzülüyorsun? Microsoft hissen mi var? Hangi Xboxçu kankan seni yolladı insanları trollemen için? Yöneticiye hakaret ettiğin mesajı niye düzeltip değiştirdin?


    Bu soruların cevabı var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Sen kafandan nasıl bir hikaye yazmışsın yine konuyu değiştirmeye çalışıyorsun. PS Now’da 7 günlük deneme açma olayını kafana göre hikayeye çevirmişsin. Bir de milletin hesapları banlandı diye uydurmuşsun. Milletin hesabı falan banlanmadı. 7 günlük kullanmak için açılan boş hesapları banladılar. Buradan kendine ekmek çıkarmaya çalışıp konuyu değiştirme çaban komedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Aralık 2020; 19:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Playstation’ın başarısı siz ps fanlarını niye bu kadar mutlu ediyor Sony’de hisseniz mi var ? Bir markanın başarısına sevinmek veya başarısızlığına üzülmek için hisse sahibi olmaya gerek yok bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Bu Mutlak Sıfır ve onun saz arkadaşı olan bir grup konsol bölümünde kurallara uymadıkları için ceza aldılar. Bunlar da biz DH'de Xbox konuşamıyoruz, bize haksız ban atıyorlar diyerek Discord grubu açtılar. Sonra orada içinde yöneticilerin de bulunduğu insanlara ağır hakaretler ettikleri ssler ile beraber ifşa edildi. Bu ifşalar sonrası süresiz banlandılar ama tabi ki fake hesaplar ile geri dönüyorlar sürekli. Daha geçenlerde Mutlak Sıfırın fake hesabı ifşa olmuştu.

    Ne biçim insanlar abov. O dediğin nickli kişiyi ben görmedim hiç çok önceden oldu demek bunlar. Bu sizi Uncharted 4'te öldürücem, vuracam diyen velette bu grubun hizmetçisimi acaba yoksa? Sanki buna bir şey yapmışsınız gibi ateşli harala gürele yazıyor.   

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Ben farklı birşey mi dedim, o hesaplar banlandı mı banlandı ? :D Çocuksu davranmaktan bahsettin, bende burda devamlı çocuksu davranan kankilerine birşey demeyişini, xboxla kafayı bozmuşsun laflarını ve sırf fanboyluktan psnow'u gamepassle bir tutup yasak birşeyi kullanmaya teşvik edişini hatırlattım. Sony'nin ucuza oyun oynatacağını mı sandın :D

    Konu değiştirip ekmek çıkarmaya çalışanlar o malum tayfadır. İsimleri karıştırmışsın.

    Edit : Ne dediğimi anlamıyor numaralarınız da çok basit, devamlı 7 günlük deneme için açılan hesapların banlanmasından bahsediyorum. Her psboy bu kadar sert U dönüşü yapmak zorunda mı ? :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 12 Aralık 2020; 20:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrUckmann

    Discord ve küfür olayı nedir...? Bu Xboylar cozutunca böyle başka yazanlarda çok gördüm anlatında bilelim kim nedir necidir aa.   

    https://forum.donanimhaber.com/xbox-hayrani-uyelerin-yoneticilere-ve-uyelere-hakaretleri-ve-fanboyluk-planlari-kanitlarla--145677436


    Bu konuyu oku hocam, bu funder denen ne olduğu belirsiz kişiliğin ve arkadaşlarının karakteri çok net ortaya kondu forumda. Çoğu sınırsız aldı, bu hala başı kesik tavuk gibi çırpınıyor buralarda. Bunun kuyruk acısı burdan geliyor. İfşa oldular , rezil oldular tüm foruma. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 12 Aralık 2020; 19:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    Ne yasağı yahu? Herkes 7 günlük deneme üyelik açabilir. Böyle bir kural veya yasak yok. Milletin PS Now kullanıyor olması mı seni korkuttu anlamadım? Nasıl bir hevesle yazılanları takip etmişsin. Bu nasıl bir hırs ve nefret? Yazılan hiçbir şeye cevap vermeyip sürekli konuyu değiştirerek saldırmaya çalışıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son mevzuda Xboxu nerde savundum ? Konu değiştirmeye çalışıyorsun işte. İnsanların zevkiyle alay eden arkadaşlarına cevap veriyorum burda.

    Sizi de anlamak güç, Xbox kullanıcılarına oyundan ne anlar diyorsunuz ama kaliteli oyununuzla cevap verenleri de yok sayıyorsunuz   

    Git de "sakin sakin Xbox konuşalım" fikrinden tahrik olan arkadaşlarına sor bu soruları :D Blok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 12 Aralık 2020; 20:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt

    İyice saçmalamaya başladın artık. Ps Now legal bir servis, Sony'nin kendi servisi. Yasak falan değil. Şuan betada, testleri bitince her yere açacaklar. Ama şuan bile hesap açıp 1 hafta ücretsiz deneyebilirsin.


    Bir de Gamepassden daha kaliteli. Ps Now'dan kalkıp Gamepass'e gelen oyunlar için Microsoft müthiş diyorsunuz ama önce Ps Now'a gelip sonra Gamepass'e çıkan tonla oyun var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.